sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ سلام فکرنکنم جزو این گروه باشم اما اخرین دور همخوانی و انتخاب کتاب مربوط به نوروز ۹۵ هست... کتاب جدید رو انتخاب کردین/؟ میشه پیشنهاد کتاب داشت؟ 5 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۵ سلام فکرنکنم جزو این گروه باشم اما اخرین دور همخوانی و انتخاب کتاب مربوط به نوروز ۹۵ هست...کتاب جدید رو انتخاب کردین/؟ میشه پیشنهاد کتاب داشت؟ سلام، بله، هميشه ميشه كتاب پيشنهاد داد، كافيه در اين تاپيك پيشنهادتون رو بنويسيد : پیشنهاد کتاب (برای همخوانی گروهی) امروز دور جديد كتابخواني گروهي با كتاب "بيشعوري" آغاز شد. «بيشعوري» اثری از خاوير كرمنت - همخوانی شماره (8) 6 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۵ 24 آبان روز کتاب و کتاب خوانی مبارک باد اگر میخواهی راحت باشی کمتر بدان واگر میخواهی خوشبخت باشی بیشتر بخوان ؛ با اینحال ، خوشبختی را بر راحتی های زودگذر ارجح بدان ... عضویت رایگان در کتابخانه های عمومی همزمان با روز کتاب و کتابخوانی 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۵ [h=1]سه شنبه ها با موری ، میچ آلبوم - همخوانی شماره (9)[/h] منتظر دوستان هستیم 6 لینک به دیدگاه
soha1410 1551 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۶ سلام. آقا شماره ی ۶۰ بدید به من . ۵۹ نمی خواما گفته باشم. نمی خونم.:gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۶ سلام. آقا شماره ی ۶۰ بدید به من . ۵۹ نمی خواما گفته باشم. نمی خونم.:gnugghender: باز این اومد!!!! شصت باس بدید به من!!! گفته باشم!!! 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام. آقا شماره ی ۶۰ بدید به من . ۵۹ نمی خواما گفته باشم. نمی خونم.:gnugghender: چه فرقی داره آخه؟؟! 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۶ باز این اومد!!!! شصت باس بدید به من!!! گفته باشم!!! درود فراوان بر شما دوست نیک اندیش شماره 59 ثبت میشود به نام شما سند زدیم به نامت، حرف نباشه 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۶ سلام. آقا شماره ی ۶۰ بدید به من . ۵۹ نمی خواما گفته باشم. نمی خونم.:gnugghender: درود بر تو دوست گرانقدر شماره 60 به نام شما ثبت گردید سپاس از حضورتون 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۶ میشه اسم منم بنویسید؟ چرانمیشه شماهم عضو جدید ما میشید:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
Mentzer 203 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۶ كتابخواني گروهي (پيشنهادي كه نميتوانيد آنرا رد كنيد! ------------------------------------------------------------------- کی گفته نمیتونیم ؟ همون اول این قصه که علی مصدق ببخشید قاصدک لینک گذاشت رد کردم رفت :ws28: 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۶ میشه اسم منم بنویسید؟ شماره 61 به نام شما ثبت گردید سپاس از همراهیتون 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۶ كتابخواني گروهي (پيشنهادي كه نميتوانيد آنرا رد كنيد!------------------------------------------------------------------- کی گفته نمیتونیم ؟ همون اول این قصه که علی مصدق ببخشید قاصدک لینک گذاشت رد کردم رفت :ws28: شماره 62 به نام شما ثبت میشه پ.ن: از اینجا رد شدی باید شماره برداری ، همین که گفتم 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۶ چرانمیشهشماهم عضو جدید ما میشید:icon_gol: الان عدد میزارید با شکلک چطوری بزارم ؟ 4 لینک به دیدگاه
Mentzer 203 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۶ شماره 62 به نام شما ثبت میشه پ.ن: از اینجا رد شدی باید شماره برداری ، همین که گفتم اگر یک مطلب درست درمون علمی بدین که برای آدمیزاد جذاب باشه و کک بندازه تو تونبون آدم من همه صفحاتشو میخونم و به 65 روش غیر ممکن هم کنفرانس میدم اما بند تونبون مصدقو پیرمرد خرفتو چمیدونم این حرفها جذابیتی نداره آخه میخوام چیکار :icon_pf (34): اهل این نیستم کلاه بذارم سرم یک تیشرت روشم یک پیرن مردونه با یک ساعت بشینم پیپ بکشم و در مورد روح نقاشی حرف بزنم باو باید خون بچکه از مطلب وگرنه حال نمیده مثل مقالات زیبای پرواز تا بی نهایت ! هم به نوعی کتابه هم اسناده هم مقالات علمی هم دیوانه بازی افراد یک ماه فقط کارم شده بود اینکه برم اون افرادو از نزدیک ببینم حس بینظیری داره وقتی با ذوق بازگو میکنن و سندها یا صداهای ضبط شده رو برات میذارن افسوس که ناشناسن اینقدر اینا نوشته و....................... چیزای عملیاتی بهم دادن و یاد گرفتم که اصلا آدم حال میکنه کلا این خوبه ! یا پیش افراد بی کله و عملیاتی باشی یا نوشته هاشونو بخونی 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۶ منم بازی ؟ شماره 63 به نام شما ثبت میشه دوست عزیز از همراهی شما سپاسگزاریم 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۶ https://www.noandishaan.com/forums/thread157891.html 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده