sarevan 9753 ارسال شده در 31 آبان، 2016 سلام فکرنکنم جزو این گروه باشم اما اخرین دور همخوانی و انتخاب کتاب مربوط به نوروز ۹۵ هست... کتاب جدید رو انتخاب کردین/؟ میشه پیشنهاد کتاب داشت؟ 5
قاصدکــــــــ 20162 مالک ارسال شده در 31 آبان، 2016 سلام فکرنکنم جزو این گروه باشم اما اخرین دور همخوانی و انتخاب کتاب مربوط به نوروز ۹۵ هست...کتاب جدید رو انتخاب کردین/؟ میشه پیشنهاد کتاب داشت؟ سلام، بله، هميشه ميشه كتاب پيشنهاد داد، كافيه در اين تاپيك پيشنهادتون رو بنويسيد : پیشنهاد کتاب (برای همخوانی گروهی) امروز دور جديد كتابخواني گروهي با كتاب "بيشعوري" آغاز شد. «بيشعوري» اثری از خاوير كرمنت - همخوانی شماره (8) 6
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 14 بهمن، 2016 24 آبان روز کتاب و کتاب خوانی مبارک باد اگر میخواهی راحت باشی کمتر بدان واگر میخواهی خوشبخت باشی بیشتر بخوان ؛ با اینحال ، خوشبختی را بر راحتی های زودگذر ارجح بدان ... عضویت رایگان در کتابخانه های عمومی همزمان با روز کتاب و کتابخوانی 8
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 7 فروردین، 2017 [h=1]سه شنبه ها با موری ، میچ آلبوم - همخوانی شماره (9)[/h] منتظر دوستان هستیم 6
soha1410 1551 ارسال شده در 28 خرداد، 2017 سلام. آقا شماره ی ۶۰ بدید به من . ۵۹ نمی خواما گفته باشم. نمی خونم.:gnugghender: 6
Yaser.C 5059 ارسال شده در 28 خرداد، 2017 سلام. آقا شماره ی ۶۰ بدید به من . ۵۹ نمی خواما گفته باشم. نمی خونم.:gnugghender: باز این اومد!!!! شصت باس بدید به من!!! گفته باشم!!! 4
*sepid* 9772 ارسال شده در 22 تیر، 2017 سلام. آقا شماره ی ۶۰ بدید به من . ۵۹ نمی خواما گفته باشم. نمی خونم.:gnugghender: چه فرقی داره آخه؟؟! 4
*sepid* 9772 ارسال شده در 22 تیر، 2017 باز این اومد!!!! شصت باس بدید به من!!! گفته باشم!!! درود فراوان بر شما دوست نیک اندیش شماره 59 ثبت میشود به نام شما سند زدیم به نامت، حرف نباشه 4
*sepid* 9772 ارسال شده در 22 تیر، 2017 سلام. آقا شماره ی ۶۰ بدید به من . ۵۹ نمی خواما گفته باشم. نمی خونم.:gnugghender: درود بر تو دوست گرانقدر شماره 60 به نام شما ثبت گردید سپاس از حضورتون 4
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 22 تیر، 2017 میشه اسم منم بنویسید؟ چرانمیشه شماهم عضو جدید ما میشید:icon_gol: 4
Mentzer 203 ارسال شده در 22 تیر، 2017 كتابخواني گروهي (پيشنهادي كه نميتوانيد آنرا رد كنيد! ------------------------------------------------------------------- کی گفته نمیتونیم ؟ همون اول این قصه که علی مصدق ببخشید قاصدک لینک گذاشت رد کردم رفت :ws28: 4
*sepid* 9772 ارسال شده در 23 تیر، 2017 میشه اسم منم بنویسید؟ شماره 61 به نام شما ثبت گردید سپاس از همراهیتون 3
*sepid* 9772 ارسال شده در 23 تیر، 2017 كتابخواني گروهي (پيشنهادي كه نميتوانيد آنرا رد كنيد!------------------------------------------------------------------- کی گفته نمیتونیم ؟ همون اول این قصه که علی مصدق ببخشید قاصدک لینک گذاشت رد کردم رفت :ws28: شماره 62 به نام شما ثبت میشه پ.ن: از اینجا رد شدی باید شماره برداری ، همین که گفتم 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 23 تیر، 2017 چرانمیشهشماهم عضو جدید ما میشید:icon_gol: الان عدد میزارید با شکلک چطوری بزارم ؟ 4
Mentzer 203 ارسال شده در 23 تیر، 2017 شماره 62 به نام شما ثبت میشه پ.ن: از اینجا رد شدی باید شماره برداری ، همین که گفتم اگر یک مطلب درست درمون علمی بدین که برای آدمیزاد جذاب باشه و کک بندازه تو تونبون آدم من همه صفحاتشو میخونم و به 65 روش غیر ممکن هم کنفرانس میدم اما بند تونبون مصدقو پیرمرد خرفتو چمیدونم این حرفها جذابیتی نداره آخه میخوام چیکار :icon_pf (34): اهل این نیستم کلاه بذارم سرم یک تیشرت روشم یک پیرن مردونه با یک ساعت بشینم پیپ بکشم و در مورد روح نقاشی حرف بزنم باو باید خون بچکه از مطلب وگرنه حال نمیده مثل مقالات زیبای پرواز تا بی نهایت ! هم به نوعی کتابه هم اسناده هم مقالات علمی هم دیوانه بازی افراد یک ماه فقط کارم شده بود اینکه برم اون افرادو از نزدیک ببینم حس بینظیری داره وقتی با ذوق بازگو میکنن و سندها یا صداهای ضبط شده رو برات میذارن افسوس که ناشناسن اینقدر اینا نوشته و....................... چیزای عملیاتی بهم دادن و یاد گرفتم که اصلا آدم حال میکنه کلا این خوبه ! یا پیش افراد بی کله و عملیاتی باشی یا نوشته هاشونو بخونی 6
*sepid* 9772 ارسال شده در 26 تیر، 2017 منم بازی ؟ شماره 63 به نام شما ثبت میشه دوست عزیز از همراهی شما سپاسگزاریم 4
ارسال های توصیه شده