Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ کتاب بعدی رو کی معرفی میکنید؟ معرفی شده پیام براتون نیومد؟ دوست من: سلام همه ما دلمون میخواد پولدار بشیم! اشتباه نکنید، منظورم این نیست که بزرگترین هدف ما ثروتمند شدنه، اما باید قبول کنیم که ثروت، لازمهی رسیدن یا اجرای بسیاری از اهدافمونه. اگر در یک نظرسنجی از اعضای انجمن بپرسیم چند نفر دلشون میخواد ثروتمند بشن؟ احتمالاً همه رای مثبت خواهند داد، اما کافیه بپرسیم: چند نفر برنامهای برای ثروتمند شدن دارند؟ تا ببینیم مشکل کار در کجاست. پنجمین دور کتابخوانی گروهی، با کتاب زیبا و کوچک "حکایت دولت و فرزانگی" شروع شده. این کتاب چیزی بیشتر و ارزشمندتر از "راه پول درآوردن" رو به شما میآموزه. و من مطمئنم بعد از مطالعه این کتاب، اثرات مثبت اون رو در هر هدفی که در زندگی دنبال میکنید، خواهید دید. توصیه صمیمانه من به شما اینه که: خوندن این کتاب رو به هیچ بهانهای از دست ندید. طول این دوره از همخوانی یک هفته خواهد بود و انشاالله 5 شنبه هفته آینده، کتاب ششم معرفی خواهد شد آیندهی روشن و درخشانی در انتظار شماست، فقط کافیه واقعاً اون رو بخواهید. «حکایت دولت و فرزانگی» اثری از مارک فیشر - همخوانی شماره (5) ----------------------------------------------------------------------------------- این پیام به صورت همزمان به 47 عضو تیم کتابخوانان خفن ارسال شده است. 4 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ جریان چیه من تازه دیدم عاقا منم بتوانم هستم 4 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ جریان چیه من تازه دیدم عاقا منم بتوانم هستم نه تو نمیتونی کارای دانشگاهت زیااااده دانشگاتون سخت گیره خفنه فلانه 4 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ جریان چیه من تازه دیدم عاقا منم بتوانم هستم درود پروانه خانوم شماره 48 کتابخوانان خفن برای شماست هر هفته یک کتاب به صورت گروهی خونده میشه و دوستان نظراتشونو در مورد کتاب عنوان میکنن و از نظرات همدیگه استفاده میکنیم 3 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ درود پروانه خانومشماره 48 کتابخوانان خفن برای شماست هر هفته یک کتاب به صورت گروهی خونده میشه و دوستان نظراتشونو در مورد کتاب عنوان میکنن و از نظرات همدیگه استفاده میکنیم سپاس چجوری واز کجا کتاب رو بخونیم؟ 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ گه کتابی هم به نظرت خوبه اینجا پیشنهاد بده تا اگه لازم بود در کتابخونی های بعدی استفاده بشه پیشنهاد کتاب (برای همخوانی گروهی) کتابهای خوانده شده: «درخت بخشنده» اثري از شل سيلوراستاين - همخوانی شماره (1) «چه کسی پنیر مرا جابجا کرد؟» اثری از اسپنسر جانسون - همخوانی شماره (2) «قلعه حيوانات» اثري از جورج اُرول - همخواني شماره (3) «فوائد گیاهخواری» اثری از صادق هدایت - همخوانی شماره (4) 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ شماره 49 کجایی؟! لطفا خودتو معرفی کن 1 لینک به دیدگاه
saharsharifi 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۴ منم هستم ولی کتاب پردازش تصویر اگه در رابطه با پردازش تصویر و پردازش بافت باشه بهتره چون الان به این موضوع فکر می نم 1 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ ببخشید دوستان کمی عقب موندم....ولی به زودی خودمو میرسونم به شما 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ منم هستم ولی کتاب پردازش تصویر اگه در رابطه با پردازش تصویر و پردازش بافت باشه بهتره چون الان به این موضوع فکر می نم ضمن سلام شماره 49 گروه هم تقدیم شما میشه، خیلی ممنون از حضورتون 49 کتاب شماره ۶ کی معرفی میشه؟ انشاالله بعد از اینکه دوستانی که جا موندند به ما بپیوندند استارت کتاب بعدی رو میزنیم. منتظر نظرات شما هم در تاپیک ها هستیم 3 لینک به دیدگاه
saharsharifi 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان درس خوندن از کی شروع میشه و درس مورد نظر چیه؟ :coffee::putertired::mrsbeasley: 3 لینک به دیدگاه
MOHAMMAD.jp 50 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ کاش کتاب بعدی رو زود تر معرفی میکردین 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ سلامدوستان درس خوندن از کی شروع میشه و درس مورد نظر چیه؟ :coffee::putertired::mrsbeasley: درود خوش اومدید تاحالا پنج کتاب خونده شده که همگی با نظران کاربران در این قسمت قرار دارند کتابخوانی گروهی 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ کاش کتاب بعدی رو زود تر معرفی میکردین درود به زودی قرار میگیره 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ سلاااممنم حاضر درود شماره 50 تقدیم به شما 2 لینک به دیدگاه
saharsharifi 64 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ سلام منم شماره 49 هستم ولی من کد ندارم به من کد ندادن :5c6ipag2mnshmsf5ju3:w768: 2 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ درود شماره 50 تقدیم به شما مچکرم 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ سلام منمشماره 49 هستم ولی من کد ندارم به من کد ندادن :5c6ipag2mnshmsf5ju3:w768: پست 251 همین صفحه شماره تون بهتون داده شده نقل قول میگیرم منم هستم ولی کتاب پردازش تصویر اگه در رابطه با پردازش تصویر و پردازش بافت باشه بهتره چون الان به این موضوع فکر می نم ضمن سلام شماره 49 گروه هم تقدیم شما میشه، خیلی ممنون از حضورتون 49 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده