Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ [h=1]«فوائد گیاهخواری» اثری از صادق هدایت - همخوانی شماره (4)[/h] 7 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 بهمن، ۱۳۹۴ سلام منم هستم درود خوش اومدید به نیابت از قاصدک عزیز که میدونیم سرش شلوغ داره برا ارشد میخونه شماره 43 تقدیم شما باد 43 0ali lashkari 6 لینک به دیدگاه
hfarazmand 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۹۴ سلام درود بر شما درود بر همه بروبچه های انجمن و درود فراوان بر بچه های برق با اینکه تایمم حسابی شلوغ هستش و پایان نامه ارشد کلی از زمانم را درگیر کرده اما """"منم هستم"""" رمان دوست دارم اما کوتاه باشه بهتره تخصصی هم بدم نمیاد در زمینه انرژی های نو در کل بازم برام مهم نیست عنوانش چی باشه فقط مفید باشه ممنون از همه 8 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ سلامدرود بر شما درود بر همه بروبچه های انجمن و درود فراوان بر بچه های برق با اینکه تایمم حسابی شلوغ هستش و پایان نامه ارشد کلی از زمانم را درگیر کرده اما """"منم هستم"""" رمان دوست دارم اما کوتاه باشه بهتره تخصصی هم بدم نمیاد در زمینه انرژی های نو در کل بازم برام مهم نیست عنوانش چی باشه فقط مفید باشه ممنون از همه درود خوش اومدید به نیابت از قاصدک عزیز که میدونیم سرش شلوغ داره برا ارشد میخونه شماره 44 تقدیم شما باد 44 hfarazmand 4 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۴ داریم نزدیک میشیم به 50 نفر، یوهووووووو :hapydancsmil: بچه ها بیاین به جمع ما بپیوندین کلی کتابای خوب و عالی و مفید داریم براتون زود تند سریع حضورتونو اعلام کنین. 6 لینک به دیدگاه
saeed zakeri 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سلام .. منم هستم اگه منو تو جمعتون راه بدین !! 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ سلام .. منم هستم اگه منو تو جمعتون راه بدین !! درود خوش اومدین به گروه شماره 45 گروه کتابخوانان خفن به نام شما ثبت میشه 2 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ دوستان عزیز همگی خوش اومدید همونطور که میدونید تا 5شنبه در دور چهارم همخوانی گروهی هستیم، و در حال مطالعه و بررسی کتاب "فوائد گیاهخواری" صادق هدایت. برای دسترسی به تاپیکها هم میتونید به زیربخش «کتابخوانی گروهی» در تالار کتابخانه تشریف ببرید . از حضور و همراهی همگی ممنونم نام نویسی ادامه دارد ... 2 لینک به دیدگاه
mojtaba esmailpour 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ Salam.besyar goroh khobo alie.hatman hastam 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، ۱۳۹۴ Salam.besyar goroh khobo alie.hatman hastam درود دوست گرامی خزسندیم از حضورتون در گروه شماره 46 گروه کتابخوانان خفن به نام شما ثبت خواهد شد . 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ چه مسخره بازاریه جالبه که اینهمه زحمت کشیدی عضو شدی و ایمیل تایید کردی که بیای همینو بگی دستت دردنکنه :4chsmu1: شدیداً به پتانسیلهایی از این دست نیازمندیم 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ چه مسخره بازاریه البته که کسب دانش برای عدهای چون شما مسخره هست 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ کتاب معرفی میشه اینجا یا اینکه هرکس یه کتاب میخونه و میاد اینجا و یا جای دیگه نظرش رو میگه ؟ لطفا وضعیت روشن کنین و الان تقریبا کجای کار هستیم ؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ کتاب معرفی میشه اینجا یا اینکه هرکس یه کتاب میخونه و میاد اینجا و یا جای دیگه نظرش رو میگه ؟لطفا وضعیت روشن کنین و الان تقریبا کجای کار هستیم ؟ درود شماره 47 به نام جاوید عزیز کتابها انتخاب میشه و بعد در بخش کتابخوانی گروهی قرار داده میشه بچه ها کتاب رو میخونن و هر کس نظرشو در مورد کتاب مینویسه تا حالا 4 کتاب قرار داده شده 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ درودشماره 47 به نام جاوید عزیز کتابها انتخاب میشه و بعد در بخش کتابخوانی گروهی قرار داده میشه بچه ها کتاب رو میخونن و هر کس نظرشو در مورد کتاب مینویسه تا حالا 4 کتاب قرار داده شده توضیحات لازمه را ارایه فرمایید 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ گه کتابی هم به نظرت خوبه اینجا پیشنهاد بده تا اگه لازم بود در کتابخونی های بعدی استفاده بشه پیشنهاد کتاب (برای همخوانی گروهی) کتابهای خوانده شده: [h=1]«درخت بخشنده» اثري از شل سيلوراستاين - همخوانی شماره (1)[/h] [h=1]«چه کسی پنیر مرا جابجا کرد؟» اثری از اسپنسر جانسون - همخوانی شماره (2)[/h] [h=1]«قلعه حيوانات» اثري از جورج اُرول - همخواني شماره (3)[/h] [h=1]«فوائد گیاهخواری» اثری از صادق هدایت - همخوانی شماره (4)[/h] 5 لینک به دیدگاه
MOHAMMAD.jp 50 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ کتاب بعدی رو کی معرفی میکنید؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده