*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۴ شماره 37 بیاد زودی خودشو معرفی کنه 4 لینک به دیدگاه
مریم راد 2736 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سلام سلام. دستا بالا! خيلي ساده و سريع بگم: قراره اينجا بشينيم دور هم كتاب بخونيم، گل بگيم و گل بشنويم [flash=width=850 height=50] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ).swf هركي از جلوي اين تاپيك رد بشه در حالي كه يك اسلحه روي سرش قرار ميگيره، خوندن يك كتاب بهش «پيشنهاد» ميشه خيلي ساده است؛ ما هيچكس رو مجبور به كتاب خوندن نميكنيم ولي در عين حال خيلي خوشحاليم كه هيچكس هم پيشنهادمون رو رد نميكنه بعد از مطالعه كتاب، خيلي ساده و خودموني نظراتمون درباره كتاب رو با هم رد و بدل ميكنيم. تعيين كتاب كاملاً با رأي جمعي انجام ميشه؛ ولي بهرحال هربار فقط كتابي رو ميخونيم كه من ميگم شما ميتونيد پيشنهاداتون براي انتخاب كتاب رو با من در ميون بگذاريد، ولي اينجا نه، فقط و فقط از طريق پروفايلم بهم پيام بزنيد بچههايي كه دوست دارن بيان توي تيم كتابخوانان خفن، زير همين تاپيك پُست بدن و علاوه بر اعلام آمادگي، بنويسند كه دوست دارند در چه زمينههايي مطالعه كنيم؟ اين نظرات خونده ميشه و در تصميم گيري ها بهشون «فكر» ميشه ولي بازم هرچي من بگم رو ميخونيم! از اونجايي كه قراره تيم كتابخواني انجمن خيلي بيشتر از اينا رشد كنه، و اين فعاليت فقط يك سرپوش بر اهداف پليدمون در اين انجمنه به هر عضو (بعد از تعيين صلاحيت) يك شماره سازماني داده ميشه كه از اين به بعد اين شماره رو داخل امضاش قرار ميده تا به اين ترتيب همه بدونن ما كي هستيم و انجمن دست كيه. و حالا اسم و شمارهي بچههاي تيم كتابخوانان خفن : 1 قاصدکــــــــ 2 seyed mehdi hoseyni 3 Tamana73 4 .sOuDeH. 5 rasool1370 6 masi eng 7 bar☻☻n 8 سارا-افشار 9 saba mn 10 Just Mechanic 11 maryam39 12 shahdokht.parsa 13 soheiiil 14 iranpg axman 15 16 fakur1 17 *sepid* luhrasp.kashvad 18 19 آرتاش 20 Construction 21 m.sh1992 22 behnaz. 23 MOHAMMAD.jp 24 afshin18 25 oyster 26 آتیه معماری 27 nasim184 28 MOJTABA 77 29 Mohammad Aref 30 Lean 31 Imaaan 32 Adel00 33 . Apameh 34 masomeh meshkani 35 هویت این عضو مجهول است o.O 36 mahnaazz 37 ؟ متني كه در امضا وارد ميشود: شماره سازمان: با فونت5 Bold (تيم كتابخوانان خفن) نمونه : توي امضاي خودم به زودي بعد از انجام عضو گيري اوليه، اولين كتاب و توضيحات لازم براي همخواني در اختيار عموم قرار خواهد گرفت. شعار تيم : ما وقت شما را نميگيريم، بلكه وقت بيشتري براي شما ميگيريم ! سلام چقدر دلم واسه شکلک های اینجا تنگ شده بود بیشتر برای دوستانم پس من چی؟ 6 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ شماره 37 تیم کتابخوانان خفن تقدیم می شود به دوست جون خودم چاکریم آبجی 5 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ شماره 35 هم لطفا به نام Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž ثبت کن قاصدک جان اگه این کاربر فعالیت نداشت یا کم کار بود فقط بهم بگو چک سفید امضا هم ازش بگیر 6 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ سلام چقدر دلم واسه شکلک های اینجا تنگ شده بودبیشتر برای دوستانم پس من چی؟ سلام سلام بسیار خووش اومدی مریم بانو . ممنون از اینکه به تیم کتابخونی پیوستی شماره 37 تیم کتابخوانان خفن تقدیم می شود به دوست جون خودم چاکریم آبجی اینم از شماره 37 37 شماره 35 هم لطفا به نام Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž ثبت کن قاصدک جان اگه این کاربر فعالیت نداشت یا کم کار بود فقط بهم بگو چک سفید امضا هم ازش بگیر خووب کسی رو آوردی رئیس عکسهای نگارخونهاش پیشمون گروئه 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اسم اونایی که اومدن تاپیک نگاه کردن در رفتن بگم؟ 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اسم اونایی که اومدن تاپیک نگاه کردن در رفتن بگم؟ مگه داریم؟ مگه میشه؟! اصلاً کی جرأت داره از پیشنهاد ما در بره برمیگردن همه 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ مگه داریم؟ مگه میشه؟! اصلاً کی جرأت داره از پیشنهاد ما در بره برمیگردن همه بریم دنبال عارف بزرگ 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ بریم دنبال عارف بزرگ من رفتم کلی دعوا هم کردم ولی نمیاد 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ من رفتم کلی دعوا هم کردم ولی نمیاد الان میرم سراغش پشتم باشیا دعوام کرد طرفداریم کن 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ الان میرم سراغشپشتم باشیا دعوام کرد طرفداریم کن برو هواتو دارم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ برو هواتو دارم آنِ جواب نداده هنو 3 لینک به دیدگاه
Godivamiss 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ Slm dostan xaste nabashid man dost daram bishtar dar morede technology ve programming motaleye dashte basham chon tu donyaye vAgei emruze bishtar be dard adam mixore.ba tashakkor Sent from my Turkcell Maxi Plus 5 using Tapatalk 3 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ Slm dostan xaste nabashid man dost daram bishtar dar morede technology ve programming motaleye dashte basham chon tu donyaye vAgei emruze bishtar be dard adam mixore.ba tashakkor Sent from my Turkcell Maxi Plus 5 using Tapatalk سلام، به انجمن خوشاومدید :welcome: اینجا هدف اول ما معرفی کتابهای خوب عمومی هست، طوری که همه اعضای گروه بتونن ازش استفاده کنند. اما درواقع این کتابها طوری انتخاب میشن که ذهن خلاق و پویاییِ فکر رو برای هر مطالعه و تفکری آماده کنند سه تا از کتابهایی که تاحالا معرفی شده و با هم خوندیم رو میتونید در اینجا ببینید. اگر دوست دارید توی این طرح کتابخونی گروهی با ما همراه بشید لطفاً اعلام کنید که اسم شما رو بنویسیم و شمارهی مخصوصتون رو بدیم بهتون :w72: راستی تالار شهرسازی انجمن هم خیلی قویه، اگر دوست داشتید بهش سر بزنید 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ ....:)) شماره 38 به نام پیرپاتالترین عضو انجمن ثبت می شود باشد که در این عمر گران خرسند و از ما خشنود گردد 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سلام بچه ها من هستما كمي عقب موندم كتاب درخت بخشنده رو خوندم عالي بود بخصوص با نقاشي هاش من درخت رو با پدر مادرم مقايسه كردم اونا نماد همون درخت بخشنده من هستن ازشون دورم و احساس مي كنم يه روزي حسرت اينكه چرا نتونستم اونجور كه بايد بيشتر در كنارشون باشم رو خواهم خورد ديدن پيري پدر مادر سخت ترين دردها و حسرتهاست ...... كتاب چه كسي پنير مرا جابجا كرد رو چن سال پيش خوندم راستش مل كليد واژه اش برام اين شد كه تغييرات رو بو بكشم چه تغييرات سياسي ، چه اقتصادي و چه كاري و بازار كار رو و چه زندگي شخصي اوضاعم بد نيس هر چن چندان سريع دست بكار نميشم برا وفق دادن خودم با تغييرات ... سومين كتاب رو هم دوره كارشناسي سال اول دانشگاه خوندم قلعه حيوانات ياد اسي بخير سر اين كتاب اسي تاپيك خيلي عاليي زده بود كتاب ديگه جوروج اورول يعني ١٩٨٤ رو هم خوندم اونم عاليه بيشتر فضاي كشور مون الان تو حال و هواي ١٩٨٤ هس البته با يه جور. كلافگي و سردگمي سياسي و اجتماعي و صد البته فرهنگي الان خودم كتاب سقرط البركامو رو دارم گوش ميدم خيلي عاليه دوست داشتيد مي تونيد اونو و كلا كتاباي كامو رو تو ليست كتاباتون قرار بديد ديگه ديگه همين 7 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سلام بچه ها من هستما كمي عقب موندم كتاب درخت بخشنده رو خوندم عالي بود بخصوص با نقاشي هاش من درخت رو با پدر مادرم مقايسه كردم اونا نماد همون درخت بخشنده من هستن ازشون دورم و احساس مي كنم يه روزي حسرت اينكه چرا نتونستم اونجور كه بايد بيشتر در كنارشون باشم رو خواهم خورد ديدن پيري پدر مادر سخت ترين دردها و حسرتهاست ...... كتاب چه كسي پنير مرا جابجا كرد رو چن سال پيش خوندم راستش مل كليد واژه اش برام اين شد كه تغييرات رو بو بكشم چه تغييرات سياسي ، چه اقتصادي و چه كاري و بازار كار رو و چه زندگي شخصي اوضاعم بد نيس هر چن چندان سريع دست بكار نميشم برا وفق دادن خودم با تغييرات ... سومين كتاب رو هم دوره كارشناسي سال اول دانشگاه خوندم قلعه حيوانات ياد اسي بخير سر اين كتاب اسي تاپيك خيلي عاليي زده بود كتاب ديگه جوروج اورول يعني ١٩٨٤ رو هم خوندم اونم عاليه بيشتر فضاي كشور مون الان تو حال و هواي ١٩٨٤ هس البته با يه جور. كلافگي و سردگمي سياسي و اجتماعي و صد البته فرهنگي الان خودم كتاب سقرط البركامو رو دارم گوش ميدم خيلي عاليه دوست داشتيد مي تونيد اونو و كلا كتاباي كامو رو تو ليست كتاباتون قرار بديد ديگه ديگه همين درود ساراجان عزیزم این لینک مربوط به نقد و بررسی و کتاباس ، هر کتاب یه تاپیک جداگانه http://www.noandishaan.com/forums/forum1988.html موفق باشی دوستم 6 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ بله سپيد جان مرسي از اطلاع رسانيت ولي واقعا من سر پايي اومدم ببخشيد تو بخش هاي اصلي نتونستم برداشتهاي خودم بنويسم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ شماره 38 به نام پیرپاتالترین عضو انجمن ثبت می شود باشد که در این عمر گران خرسند و از ما خشنود گردد 40 بهتر بود شماره هم سن من 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده