niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ سلام سپيده جون و سلام به همگي دوستان گلم منم هستم من ميتونم مصور هم كار كنم؟ 2 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ دوستان منم دوست دارم عضو گروهتون بشم ولی چون پایان نامه دارم فک نمیکنم بتونم وقت کافی برای این کار بذارم.. ولی دورادور هستم...البته اگه اجازه بدید..:wubpink: 1 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ من ميرم مطلب ژيدا مي كنم بعد ميام باشه:4uboxsmiley: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ سپيده من مشكل دارم با صفحه ام چرا گلم؟ الان زمانش خوب نسيتا اگه بزاريم اواخر ماهه ديگه بهتره چون الان بچه ها درگير پروژه وامتحاناتشونن تصمیم گیری کنیم بعد بزاریم بعد امتحانا چشم یا حتی بعد کنکور:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ سلام سلام سلام...خوب چه خبره اینجا؟ 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ سارا جون قراره يك ديكشنري زده بشه كه فعلا قرار شده فارسي به فارسي باشهبه اين ترتيب كه به ترتيب حروف الفبا يك كلمه معماري رو تعريف ميكنيم و............. كه امروز بايد گروه ها ملوم شن وبا جزئيات بيشتري بايد توضيح داده شه خب اخه کتاب "فرهنگ تصویری معماری" هم که همینه مگه نیست؟ یعنی کار دوباره میخواین بکنین؟ 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ من ميرم مطلب ژيدا مي كنم بعد ميام باشه:4uboxsmiley: میسیییییییییییییییییی:flowerysmile: دوستان منم دوست دارم عضو گروهتون بشم ولی چون پایان نامه دارم فک نمیکنم بتونم وقت کافی برای این کار بذارم..ولی دورادور هستم...البته اگه اجازه بدید..:wubpink: گلم میزاریم شروع فعالیت رو واسه اونایی که امتحان دارن بعد امتحان و تحویلاشون:flowerysmile: سلام سپيده جونو سلام به همگي دوستان گلم منم هستم من ميتونم مصور هم كار كنم؟ سلام گلم باشه حتما خانومی:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ خب اخه کتاب "فرهنگ تصویری معماری" هم که همینهمگه نیست؟ یعنی کار دوباره میخواین بکنین؟ میفرقه گلم با اینکه کلیه و حتی اگه بشه کلمات رو به اسم معمارا میرسونیم و یه توضیح کوچیک ازشون:flowerysmile: سلام سلام سلام...خوب چه خبره اینجا؟ پست اول رو خوندی خانومی؟:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ سپيده فرم چيه؟من فرمي ندارم فرم چی؟ لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها شرمنده من فردا امتحان دارم فقط اومدم یه سر بزنم که بدقولی نکرده باشم نتیجه نهایی رو به منم بگین موفق باشین 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ فرم چی؟ سلام بر دوستای عزیزم اول از همه قوانین رو میزارم: سلام بر همه اعضای محترم قبل از عضویت شما دوستان عزیز در این گروه باید به چند نکته اشاره کنم نکته اول: هدف از تشکیل این گروه چیه؟ هدف ایجاد یک تیم مهندسی و ایجاد یک دیکشنری مهندسی و معماری هستش نکته دوم: چگونگی عضو شدن؟ به دلایلی که در ادامه توضیح میدم به صورت عمومی نمیتوانید عضو شوید به همین دلیل در درجه اول باید از یکی از مدیران معماری و در درجه دوم مدیر کل سایت ادمین (3shahrsaz) در خواست فرم عضویت بخواهید تا برای شما ارسال بشه نکته سوم: تعداد اعضا چند نفر است؟ تعداد اعضا فعلا تا شروع کار به صورت تیم5 تا 6 نفر هستش تا روند کار معلوم بشه نکته چهارم: قوانین تیم ؟ قانون اول: در نکته دوم گفتم که دلایلی نمی تونیم به صورت عمومی بزاریم دلایل هم این است که تیم باید فعال باشه و نمیتونیم هر فردی رو عضو کنیم و گروه خیلی بزرگ باشه و اصلا کسی کار نکنه یا تعداد محدودی وارد عمل بشن پس هر کس که بخواد عضو بشه باید توانایی اینکه بتونه با تیم بیاد جلو رو در خودش ببینه قانون دوم: هر فردی که عضو بشه باید تا آخر پروژه همکاری مداومی داشته باشه قانون سوم: تحویل به موقع هر گزارش که خواسته شده از اعضای محترم گروه قانون چهارم: در انجمن هر مشکلی برای فرد به وجود اومد به این گروه مربوط نمی باشد و تا پایان این پروژه این تیم حق خداحافظی از انجمن رو نداره قانون پنجم: اگر از عضو بی احترامی و یا اقدامتی نا شایست صورت بگیرد 2 بار اخطار و در صورت تکرار اخراج از گروه و حتی از انجمن رو در پی دارد قانون ششم: بعد از عضو شدن در گروه به معنای قبول قوانین است به همین دلیل اخراج هر عضو تنها به دست مدیر تیم می باشد و لا غیر و مدیر تیم مختار به اخراج یا دادن اخطار به عضو میباشد ته پنجم: کساییکه به صورت فعال در این تیم شرکت کنن به مرور زمان در کنار نام کاربریشان نوشته خواهد شد عضو فعال دیکشنری معماری تا متمایز از دیگر اعضا شوند و هم مشخص شود که زحماتی رو در پشت صحنه انجمن انجام میدهید نکته ششم: اعضایی که میخواهند عضو شوند لازم نیست حتما معمار باشند از همه گروه ها استقبال میشود 2 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ QUOTE] بچه ها شرمنده من فردا امتحان دارم فقط اومدم یه سر بزنم که بدقولی نکرده باشمنتیجه نهایی رو به منم بگین موفق باشین ممنونم مرسی گلم که اومدی:flowerysmile: ممنون:flowerysmile: اها فهمیدم:dancegirl2: واسه عضویت تو گروه تو پروفایل من هستش اگه بخوای عضو شی و فعالیت کنی باید درخواست عضویت بدی و عضوت کنیم همین:flowerysmile: سلام بر دوستای عزیزم اول از همه قوانین رو میزارم: سلام بر همه اعضای محترم قبل از عضویت شما دوستان عزیز در این گروه باید به چند نکته اشاره کنم نکته اول: هدف از تشکیل این گروه چیه؟ هدف ایجاد یک تیم مهندسی و ایجاد یک دیکشنری مهندسی و معماری هستش نکته دوم: چگونگی عضو شدن؟ به دلایلی که در ادامه توضیح میدم به صورت عمومی نمیتوانید عضو شوید به همین دلیل در درجه اول باید از یکی از مدیران معماری و در درجه دوم مدیر کل سایت ادمین (3shahrsaz) در خواست فرم عضویت بخواهید تا برای شما ارسال بشه نکته سوم: تعداد اعضا چند نفر است؟ تعداد اعضا فعلا تا شروع کار به صورت تیم5 تا 6 نفر هستش تا روند کار معلوم بشه نکته چهارم: قوانین تیم ؟ قانون اول: در نکته دوم گفتم که دلایلی نمی تونیم به صورت عمومی بزاریم دلایل هم این است که تیم باید فعال باشه و نمیتونیم هر فردی رو عضو کنیم و گروه خیلی بزرگ باشه و اصلا کسی کار نکنه یا تعداد محدودی وارد عمل بشن پس هر کس که بخواد عضو بشه باید توانایی اینکه بتونه با تیم بیاد جلو رو در خودش ببینه قانون دوم: هر فردی که عضو بشه باید تا آخر پروژه همکاری مداومی داشته باشه قانون سوم: تحویل به موقع هر گزارش که خواسته شده از اعضای محترم گروه قانون چهارم: در انجمن هر مشکلی برای فرد به وجود اومد به این گروه مربوط نمی باشد و تا پایان این پروژه این تیم حق خداحافظی از انجمن رو نداره قانون پنجم: اگر از عضو بی احترامی و یا اقدامتی نا شایست صورت بگیرد 2 بار اخطار و در صورت تکرار اخراج از گروه و حتی از انجمن رو در پی دارد قانون ششم: بعد از عضو شدن در گروه به معنای قبول قوانین است به همین دلیل اخراج هر عضو تنها به دست مدیر تیم می باشد و لا غیر و مدیر تیم مختار به اخراج یا دادن اخطار به عضو میباشد ته پنجم: کساییکه به صورت فعال در این تیم شرکت کنن به مرور زمان در کنار نام کاربریشان نوشته خواهد شد عضو فعال دیکشنری معماری تا متمایز از دیگر اعضا شوند و هم مشخص شود که زحماتی رو در پشت صحنه انجمن انجام میدهید نکته ششم: اعضایی که میخواهند عضو شوند لازم نیست حتما معمار باشند از همه گروه ها استقبال میشود لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ خوب منابع يعني مختلف باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ پیشنهادی نداری گلم؟:flowerysmile::pichak: لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ quote] ممنونم مرسی گلم که اومدی:flowerysmile: ممنون:flowerysmile: آهان بيان پروفايلت ؟ اونجا فرم پر كنم 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ پس یعنی باید بگردیم تا کلمه جدید پیدا کنیم درسته؟؟ 1 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ خوب منابع يعني مختلف باشه؟ اوهوووم:dancegirl2: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده