masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ تولدت مبارك ممنونم ناصر عزیز سلام؛ خیلی خیلی تبریک عرض میکنم :w71: همیشه شاد و پیروز و سعادتمند باشید :icon_gol: ممنونم بزرگوارید.. همچنین شما دوست گرامی.. و عزیز:flowerysmile: تولدت مبارک معصومه جان:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی شاد و سلامت باشی :happy: :4uboxsmiley: ممنونم سمانه جونم.. مرسی گلم.. ایشالله عروسیت گلم.. همیشه دلت خندون و شاد باشه و سلامت:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v به به عزیز جان بنده ...مصی جون :hapydancsmil:تولدت مبارک عزیز دل...ایشالا همیشه سر حال و خندان ببینمت.....پرررر انرررررژییییییییییی...تاکید می کنم پررررررررررررانررررررژیییییییییی هاااا خوشبخت...سلامت...عاقبت به خیر باشی:hapydancsmil::w330::happy::w330: دوستت نسیم امضا:ffuzma2nlljlasbauln قربون شما.. نسیم جونم عشقم.. نفسم جونم.. ملسی نسیم عزیزم لطف کردی گلم.. پرانرژی من.. فدات خانومی... همیشه شما هم شاد و خندون و موفق و به خصوص سلامت باشی عزیزدلم... خیلی لطف کردی عزیزم:aghosh: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ بفرمایید اینم شام تولدم...... واقعا اینارو امشب ماداریم..بازم سوپرایز شدم.....:hapydancsmil: البته به جز این لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ مبارک باشه مصی جون هرچند سال دوس داری عمر کنی به توان 3برسه لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ بفرمایید اینم شام تولدم...... واقعا اینارو امشب ماداریم..بازم سوپرایز شدم.....:hapydancsmil: البته به جز این اینارو باهم نخوردید مشکل پیدا میکنید حالا از ما گفتن بود لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ تولدت مبارک به همه خوبی ها برسی عزیزم:icon_gol: لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ فرستاده شده از K00Eِ من با Tapatalk لینک به دیدگاه
luhrasp.kashvad 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ مبارکباد ، ایام به کام . فرستاده شده از K00Eِ من با Tapatalk لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ معصومه جان تولدتون مبارک ممنونم مهدی عزیز.. لطف کردید خوشحالم کردید:w72: مبارک باشه مصی جونهرچند سال دوس داری عمر کنی به توان 3برسه ممنونم عزیزدلم.. عمه خودمی... ارتاش منی.. مرسی گلم.. ممنونم ایشالله سلامت باشی گلم..:dancegirl2: تولدت مبارک به همه خوبی ها برسی عزیزم:icon_gol: ممنونم عزیزم.. لطف کردی خانمی:4uboxsmiley: فرستاده شده از K00Eِ من با Tapatalk مبارکباد ، ایام به کام . فرستاده شده از K00Eِ من با Tapatalk ممنونم دوست من:rose: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ اینارو باهم نخوردید مشکل پیدا میکنید حالا از ما گفتن بود عسیسمی لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ :hapydancsmil:تولدم داره تموم میشه...رفت یه سال دیگه جشن بگیرم.. سال دیگه این موقع چه اتفاقای قشنگ دیگه ای میخواد بیفته... من سال دیگه علوس شدم؟یا ... لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ تولدت مبارک عزیزم، با آرزوی بهترینا:icon_gol: لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ تووووووووووووووولدت مبارک معضومه جووووووووون همیشه خوشبخت و موفق و سالم و شاد باشی:icon_gol: لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ هی یادش بخیر :sigh::hanghead: لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ :hapydancsmil:تولدم داره تموم میشه...رفت یه سال دیگه جشن بگیرم.. سال دیگه این موقع چه اتفاقای قشنگ دیگه ای میخواد بیفته... من سال دیگه علوس شدم؟یا ... انشاالله عزیزم اگه عروس شدی خودم میام برات اینقدر میرقصم که بگی بسه دایی ابرومون رفت بگی مهمونا دارن میگن داییش دیونست :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ تولدت مبارک عزیزم، با آرزوی بهترینا:icon_gol: ممنونم پریناز عزیزم.. همچنین برای شما تووووووووووووووولدت مبارک معضومه جووووووووونهمیشه خوشبخت و موفق و سالم و شاد باشی:icon_gol: ممنونم ساغر عزیزم.. مرسی گلم همچنین شما.. لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۴ هی یادش بخیر :sigh::hanghead: واقعا یادش بخیر.... انشاالله عزیزم اگه عروس شدی خودم میام برات اینقدر میرقصم که بگی بسه دایی ابرومون رفت بگی مهمونا دارن میگن داییش دیونست :ws28::ws28: ایشالله هرچی قسمت.. نه بابا این چه حرفیه دلشونم بخواد.. اع مگه رقصم بلدید؟ یعنی تو عروسی من میرقصید دیگه؟؟؟ لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۴ تولدت مبارک ممنونم فکور عزیز.. لطف کردید.. ساغول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده