مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ با سلام فردا ششم دی تولد بزرگ بانوی انجمن نو اندیشان دختر با معرفت و باهوش و فعال انجمن نو اندیشان هست و اون شخص کسی نیست جز [h=1] معصومه عزیز دایی masi eng[/h]معصومه جان تولدت مبارک اله 120 ساله بشی و همیشه شاد و پیروز موفق باشی اینم کیک تولدت حالا بییاییم جشن بگیریم اینم کادو های من 16 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ به به ببین تولد کیه :icon_gol: تبریک میگم معصومه جان آرزوی بهترین ها رو واست دارم:w14: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ تولدت مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک این چندمین تولد توست.... وچندمین انبساط مجدد کائنات ؟ این چندمین انفجار سکوت ... چندمین لبخند آفریبنش ... خورشید را چندمین بار است که می بینی؟ وپروانه ساعتها چندمین بار است که می چرخد ... وثانیه چندمین بار است که به احترام تو بر می خیزد ... چندمین بار است که مجدد نفس می کنی ؟ چندمین دم؟چندمین آن؟ آه که تو چقدر خوش بختی... وجهان چه پر غوغاست که بینهایتمین تولد تو را جشن می گیرد.... لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ تولدت مبارک عزیزمممم هزاااااااران تبریک هزاراااااان شاد باش لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ آخی تولدت مبارک مصی جون دلت شاد و لبت خندون و تنت سلامت ایشالا:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ لفبا برای سخن گفتن نیست / برای نوشتن نام توست اعداد پیش از تولد تو به صف ایستاده اند تا راز زاد روز تو را بدانند تولدت مبارک لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ تولدت مبارک امیدوارم همیشه موفق باشی لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، ۱۳۹۴ :happybday: تولدت مبارک معصومه جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ تولدت مبارک مصیییییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ به بـــــــــــــــــــــــــــه.. تولد معصومه جون خودمونه.. به به :hapydancsmil::hapydancsmil: عزیزم تبریک میگم .. امیدوارم لحظه لحظه ی زندگیت پر از شادی و خیر و برکت و آرامش و دل خوشی و یاد خدا باشه.. تنت سالم و دلت شاد.. عاقبتت بخیر و همواره موفق باشی :icon_gol: بازم میگم :heartshape2::happy::w330: تولدت مبارک :w330::happy::4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ با سلام فردا ششم دی تولد بزرگ بانوی انجمن نو اندیشان دختر با معرفت و باهوش و فعال انجمن نو اندیشان هست و اون شخص کسی نیست جز معصومه عزیز دایی masi eng معصومه جان تولدت مبارک اله 120 ساله بشی و همیشه شاد و پیروز موفق باشی اینم کیک تولدت حالا بییاییم جشن بگیریم اینم کادو های من :hapydancsmil:ممنونم دایی...... سوپرایز شدم خیلی ممنونم.. خوشحالم کردی.. جالب اینه چون تولدمو گرفته بودن.. یادم رفته بود امروز تولدمه..... مررررررررررررررررررررسی خیلی خوشحالمممممممممممممممممممممممم:hapydancsmil: سپاسگزارم:icon_gol: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ تولدت مبارک عزیزم ممنونم فاطمه جون.. لطف کردی خانمی به به ببین تولد کیه :icon_gol: تبریک میگم معصومه جان آرزوی بهترین ها رو واست دارم:w14: متشکرم عزیزم. حلمای عزیزم.. ممنونم گلم منم براتون ارزوی بهترینهارو دارم خانم گل:hapydancsmil: تولدت مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک این چندمین تولد توست.... وچندمین انبساط مجدد کائنات ؟ این چندمین انفجار سکوت ... چندمین لبخند آفریبنش ... خورشید را چندمین بار است که می بینی؟ وپروانه ساعتها چندمین بار است که می چرخد ... وثانیه چندمین بار است که به احترام تو بر می خیزد ... چندمین بار است که مجدد نفس می کنی ؟ چندمین دم؟چندمین آن؟ آه که تو چقدر خوش بختی... وجهان چه پر غوغاست که بینهایتمین تولد تو را جشن می گیرد.... مرسی تمنای عزیزم.. وای چه کادوهای نازی چه لباسای قشنگی مرسی عشقم.. عزیزدلمی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تولدتون مبارك ممنونم ایمان عزیز...:w14: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ تولدت مبارک عزیزمممم هزاااااااران تبریک هزاراااااان شاد باش ممنونم مهناز جون.. خیلی لطف کردید گلم.. همیشه شرمندمون میکنی گلم.. جبران کنم عزیزم.. ممنونم از کادوهای زیبا و قشنگتون عزیزدلم.. خیلی خیلی خوشحالم کردید...:aghosh: آخیتولدت مبارک مصی جون دلت شاد و لبت خندون و تنت سلامت ایشالا:hapydancsmil: مرسی سوده عزیزممممممممگقربون اون دل مهربونت بشم من.. همیشه دل شماهم شاد و خندون و تنت سلامت باشه ایشالله عروسیت گلم:w70: لفبا برای سخن گفتن نیست / برای نوشتن نام توست اعداد پیش از تولد تو به صف ایستاده اند تا راز زاد روز تو را بدانند تولدت مبارک ممنونم مهرداد عزیز لطف کردید اقایید... ایاشلله جبران کنم.. سپاس بیکران... خوشحالم کردید:4uboxsmiley: تولدت مبارک امیدوارم همیشه موفق باشی مرسی عزیزم.. قربون دلتون و مرامتون که انقدر قشنگه.. همچنین شما موفقیت دوستان ارزوی ماست:heartshape2: :happybday: تولدت مبارک معصومه جان :happybday: :happy: به به محمد عزیز.. ممنونم محمدجان.. لطف کردید.. ایشالله جبران کنیم.. هنوز پاستیلت دستمه هااااا یه دونشم نخوردم... ممنونم محمد عزیز.. سپاس:w72: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ تولدت مبارک مصیییییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: ممنونم مهدی جان لطف کردید.. خوشحالم کردیدددددددددددد هوراااااا:w330::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y به بـــــــــــــــــــــــــــه.. تولد معصومه جون خودمونه.. به به :hapydancsmil::hapydancsmil:عزیزم تبریک میگم .. امیدوارم لحظه لحظه ی زندگیت پر از شادی و خیر و برکت و آرامش و دل خوشی و یاد خدا باشه.. تنت سالم و دلت شاد.. عاقبتت بخیر و همواره موفق باشی :icon_gol: بازم میگم :heartshape2::happy::w330: تولدت مبارک :w330::happy::4uboxsmiley: ممنونم مریم جون.. عزیزدلم عروس گلم.. مرسی عزیزززززززم.. خیلی خوشحالم کردی .. منم بهترینها رو براتون ارزو دارم.. موفق و سلامت و شاد باشی عزیزدلممممم:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:1cwpe6q6upfmgganbmp:dancegirl2: لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ سلام؛ خیلی خیلی تبریک عرض میکنم :w71: همیشه شاد و پیروز و سعادتمند باشید :icon_gol: لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ تولدت مبارک معصومه جان:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: انشالله خوشبخت و عاقبت بخیر بشی شاد و سلامت باشی :happy: :4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۴ به به عزیز جان بنده ...مصی جون :hapydancsmil: تولدت مبارک عزیز دل...ایشالا همیشه سر حال و خندان ببینمت.....پرررر انرررررژییییییییییی...تاکید می کنم پررررررررررررانررررررژیییییییییی هاااا خوشبخت...سلامت...عاقبت به خیر باشی:hapydancsmil::w330::happy::w330: دوستت نسیم امضا:ffuzma2nlljlasbauln لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده