nasim184 12256 ارسال شده در 26 اسفند، 2015 تعارف چیه ؟خوردنیه؟؟؟ ولنتاین نزدیکه پسرارم صدا کن ببین واس عزیزاشون چیزی نمیخوان؟؟؟؟؟ اره خوردنیه بخوریش راحت تری اره راس میگی....بفهمن تو میخری براشون ذوق زده میشن 2
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 26 اسفند، 2015 اره خوردنیه بخوریش راحت تریاره راس میگی....بفهمن تو میخری براشون ذوق زده میشن نگا کردنیه فک کنم آغامون دعوات میکنه ها 2
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 نمیدونم اسپم هست یا نهولی عالی بودن دستت درد نکنه ولی یه چیزییییییییییی من الان از همشون میخوام تکلیف چیه ؟؟؟ چرا با احساسات من بازی میکنی چررررررررررراااااااااااااااااا نه عزیز اسپم نیس...همشووووووووووون؟ ایشالا چندسال دیگه میاد ایران... ببخشییییید... شمام همکاری کنید واس تاپیک مگه کجاییییییاره همشوننننننننن من فعلا نمیتونم هیچ پستی بزنم خیلیییییییییی دور اره میدونم درکت میکنم خودم شبا تو شرایط توام خیلیییی دورررررر ولی خیلی نزدیکییییییییییخلاصه کنم واست از هرکدوم من میخوام از همین الان بخر واسم اومدی بفرست من بیچاره امممممممممممممم یه نفرم گیر داده ماشین500 تومنی بخرم...واسش:4564::4564: نامردااااااااااااا اصن تو نگاه نکن به این تاپیک:banel_smiley_4: بیخیال اون یه نفر منو دریاب :ws28::ws28::ws28: صبا جان .. تمنا گفت چند سال دیگه این اجناس میاند ایران نگفت که من چند سال دیگه میام ایران خوشم میاد هیچکدومتون حرف هم دیگه رو نفهمیدین و ادامه هم دادید 3
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2015 صبا خیلی دور خیلی نزدیک..متوجه شده بود. منم میخواستم بخندیم.... 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 :hapydancsmil:تمنا جونی دست درد نکنه گلم...عالی بودن....:hapydancsmil: من فقط یه پاپیون گذاشتم.... دوستان بیاد همه با هم جمع شیم بریم خرید........تا بهتون بگم کوجا از خوجکلیا داره..... 2
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2015 :hapydancsmil:تمنا جونی دست درد نکنه گلم...عالی بودن....:hapydancsmil:من فقط یه پاپیون گذاشتم.... دوستان بیاد همه با هم جمع شیم بریم خرید........تا بهتون بگم کوجا از خوجکلیا داره..... فدااااات. مرسیییی باز تو یه پاپیون گذاشتی....:hapydancsmil: بریم:hapydancsmil:بعداز امتحانا...مکان تهران دمه در خونه مهنازینا... 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 فدااااات.مرسیییی باز تو یه پاپیون گذاشتی....:hapydancsmil: بریم:hapydancsmil:بعداز امتحانا...مکان تهران دمه در خونه مهنازینا... عزیزمیییی تو خانومی....:hapydancsmil: بریم بریم من پایم....کلی مرکز خرید خوجلی بلدم....:hapydancsmil: 2
saba mn 20993 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 صبا جان .. تمنا گفت چند سال دیگه این اجناس میاند ایران نگفت که من چند سال دیگه میام ایران خوشم میاد هیچکدومتون حرف هم دیگه رو نفهمیدین و ادامه هم دادید واقعا جای تبریک داره تک تک کامنت ها رو خوندی من این مدت با موبایل انلاین بودم سخت بود هم خوندن هم کامنت گذاشتن ولی بازم ممنون که توجه داشتی اشتباه منو گفتی شاید تمنا منوجه شد ولی نخواست به روم بیاره 4
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2015 :hapydancsmil:تمنا جونی دست درد نکنه گلم...عالی بودن....:hapydancsmil:من فقط یه پاپیون گذاشتم.... دوستان بیاد همه با هم جمع شیم بریم خرید........تا بهتون بگم کوجا از خوجکلیا داره..... عزیزمیییی تو خانومی....:hapydancsmil:بریم بریم من پایم....کلی مرکز خرید خوجلی بلدم....:hapydancsmil: واقعا جای تبریک داره تک تک کامنت ها رو خوندیمن این مدت با موبایل انلاین بودم سخت بود هم خوندن هم کامنت گذاشتن ولی بازم ممنون که توجه داشتی اشتباه منو گفتی شاید تمنا منوجه شد ولی نخواست به روم بیاره جز ولنجک و دارآباد هیچ جا نمیاما.. صبا من گفتم توام شوخی میکنی. فکر نمیکردم متوجه نشدی 2
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2015 4پسر وارد تاپیک دخترونه شده اینا همونایی باشن فک کنم از الان دنبال کادو ولن میباشن 1
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 27 اسفند، 2015 جز ولنجک و دارآباد هیچ جا نمیاما.. صبا من گفتم توام شوخی میکنی. فکر نمیکردم متوجه نشدی جاهای بهترم میبرمت... با گوشی ک جریانو گفتم برات تمنا.... 1
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 27 اسفند، 2015 جاهای بهترم میبرمت... با گوشی ک جریانو گفتم برات تمنا.... خواهری پس خودت حساب کن.... وای گوشی نگو بگو عذاب شب اول قبره انگار... 1
saba mn 20993 ارسال شده در 28 اسفند، 2015 جز ولنجک و دارآباد هیچ جا نمیاما.. صبا من گفتم توام شوخی میکنی. فکر نمیکردم متوجه نشدی متوجه شدم اما اینجا اینجور گفتم ریا نشه اخه خیلی با دقت ایراد گرفت گفتم دلش نشکنه 1
Tamana73 28835 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2015 متوجه شدم اما اینجا اینجور گفتم ریا نشه اخه خیلی با دقت ایراد گرفت گفتم دلش نشکنه صبااااااای خودمی
Farzaaneh 3058 ارسال شده در 28 اسفند، 2015 واقعا جای تبریک داره تک تک کامنت ها رو خوندیمن این مدت با موبایل انلاین بودم سخت بود هم خوندن هم کامنت گذاشتن ولی بازم ممنون که توجه داشتی اشتباه منو گفتی شاید تمنا منوجه شد ولی نخواست به روم بیاره پست میذارن واسه خوندن خواهش میکنم قابلی نداشت من کاری به کسی ندارم ... به رو میارم :spiteful: 1
ارسال های توصیه شده