Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 17 اسفند، 2015 حتما دیدین کسانی که سیگاریندبه هم که میرسند به هم سیگار تارف می کنند! شمادرمواجهه بااین صحنه چه فکری می کنیدیاچه عکس العملی نشان می دهید؟ 2
Lean 56968 ارسال شده در 17 اسفند، 2015 عکس العمل خاص نیاز نیست مسلما کسی که سیگاری نباشه تعارف رو رد میکنه 4
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 17 اسفند، 2015 عکس العمل خاص نیاز نیست مسلما کسی که سیگاری نباشه تعارف رو رد میکنه خب شماسیگاری نیستید ولی بیننده این حرکت دوستتون یا... هستید اونا سیگاریند وموقع دیدن هم دیگه بهم سیگارتارف می کنند اونم جلوی شما چکارمی کنید؟ 3
Lean 56968 ارسال شده در 17 اسفند، 2015 خب شماسیگاری نیستید ولی بیننده این حرکت دوستتون یا... هستید اونا سیگاریند وموقع دیدن هم دیگه بهم سیگارتارف می کنند اونم جلوی شما چکارمی کنید؟ هیچی کار خاصی نمیکنم شاید بخاطر اینکه سردرد نشم از بوی سیگار سریعتر محل رو ترک کنم 3
soheiiil 24251 ارسال شده در 17 اسفند، 2015 صد در صد کسانی که سیگار نمیکشن هم میمیرن سیگار آدمو گدا میکنه تو اگه گشنه باشی به یه غریبه نمیگی نون بده ولی اگه بی سیگار شی به هر کی میرسی میگی داداش یه نخ داری روشنم کنی؟ 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 17 اسفند، 2015 صد در صد کسانی که سیگار نمیکشن هم میمیرنسیگار آدمو گدا میکنه تو اگه گشنه باشی به یه غریبه نمیگی نون بده ولی اگه بی سیگار شی به هر کی میرسی میگی داداش یه نخ داری روشنم کنی؟ رو چه حساب این حرفو میزنی؟ برداشت من این بوده که شما سیگاری هستید و تا به حال گشنه نبودین.... البته همیشه تنتون سالم باشه و پاینده باشید 3
soheiiil 24251 ارسال شده در 18 اسفند، 2015 رو چه حساب این حرفو میزنی؟ برداشت من این بوده که شما سیگاری هستید و تا به حال گشنه نبودین.... البته همیشه تنتون سالم باشه و پاینده باشید برداشتتون نادرسته من سیگاری نیستم و تا دلتون بخواد گشنگی کشیدم سیگار آدمو گدا میکنه یه اصطلاحه که از خیلیا شنیدم به هر حال هر کی هر جور دوست داره زندگی کنه برا خیلیا خیلی وقته آب از سرشون گذشته 2
vergil 11695 ارسال شده در 18 اسفند، 2015 اونا سیگاریند وموقع دیدن هم دیگه بهم سیگارتارف می کنند اونم جلوی شما تو اگه گشنه باشی به یه غریبه نمیگی نون بده ولی اگه بی سیگار شی به هر کی میرسی میگی داداش یه نخ داری روشنم کنی؟ 2
soheiiil 24251 ارسال شده در 19 اسفند، 2015 زیاد ارتباطی نداشت برای لذت خودم نوشتم تو رو که صد تا سیگارم نمیتونه روش کنه :دی 1
viviyan 12431 ارسال شده در 19 اسفند، 2015 چیکار باید بکنیم؟ از ادبشونه که تعارف میکنن به هم. من سیگاریام البته و تمام دوستان در دسترسم چه دختر و چه پسر سیگاریان و وقتی سیگار بهم تعارف میکنن ممنون میشم. 2
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 20 اسفند، 2015 چیکار باید بکنیم؟ از ادبشونه که تعارف میکنن به هم. من سیگاریام البته و تمام دوستان در دسترسم چه دختر و چه پسر سیگاریان و وقتی سیگار بهم تعارف میکنن ممنون میشم. خب مگرسیگاربدنیست باعث بیماری و... نمی شود .چگونه تعارف کردن یک عامل بیماری ودربعضی مواقع مرگ ادب هست ؟ 1
viviyan 12431 ارسال شده در 20 اسفند، 2015 خب مگرسیگاربدنیست باعث بیماری و... نمی شود .چگونه تعارف کردن یک عامل بیماری ودربعضی مواقع مرگ ادب هست ؟ ای بابا. شیرینی هم مضره، نمک هم مضره، هوایی که تنفس میکنیم هم مضره، خیلی چیزها مضرن. سخت نگیر. بعضی وقتها فقط سیگار آدمو آروم میکنه. 2
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2015 ای بابا. شیرینی هم مضره، نمک هم مضره، هوایی که تنفس میکنیم هم مضره، خیلی چیزها مضرن. سخت نگیر. بعضی وقتها فقط سیگار آدمو آروم میکنه. یه چیزبگم تاحالا ازاینورش نگاه نکرده بودم. ولی نمک ، شیرینی به خودفردبرمی گرده ولی سیگاردودداره اون فردسیگاری اگه سودش هم میبره ولی فردکناری همش ضررش راداره میبره . 3
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 22 اسفند، 2015 چه بحث شیرینی سیگار ولی سیگاردودداره اون فردسیگاری اگه سودش هم میبره ولی فردکناری همش ضررش راداره میبره . دیگه توی زمینی که شیرش و ماستش روغن پالم داره تا هواش که سرب و گوگرد داره ضرر سیگار برای بقیه یک به هزار میشه 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 13 فروردین، 2016 سیگار ااین بلای خانمان سوز این ریزه میزه خوشمزه:| که گاهی و در بعضی شرایط از نوش دارو هم بهتر عمل میکنه:| من از بچگی تعامل خوبی با سیگار داشتم با اینکه پدرم سیگاری نبود و خودم هم سیگار نمیکشیدم:| اما سیگارهای ناب خارجی رو با قیمت بالا میفروختم:| فک کنم 21 یا 22 سال پیش اولین پاکت سیگار رو دستم گرفتم:| بعد دیدم نون تو سیگاره و واقعا هم بود خیلی پر درآمده تازه آدمای سیگاری خیلی به اصطلاح لارجن:| از بحث دور شدم خخخ ولی این رفتارشون رو دور از ادبشون نمیبینم چون چیزی که با جون و دلش دوسش داره رو به بقیه تعارف میکنه این شیوه از هرکسی بر نمیاد:| 2
ارسال های توصیه شده