Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ حتما دیدین کسانی که سیگاریندبه هم که میرسند به هم سیگار تارف می کنند! شمادرمواجهه بااین صحنه چه فکری می کنیدیاچه عکس العملی نشان می دهید؟ 2 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ عکس العمل خاص نیاز نیست مسلما کسی که سیگاری نباشه تعارف رو رد میکنه 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ عکس العمل خاص نیاز نیست مسلما کسی که سیگاری نباشه تعارف رو رد میکنه خب شماسیگاری نیستید ولی بیننده این حرکت دوستتون یا... هستید اونا سیگاریند وموقع دیدن هم دیگه بهم سیگارتارف می کنند اونم جلوی شما چکارمی کنید؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ خب شماسیگاری نیستید ولی بیننده این حرکت دوستتون یا... هستید اونا سیگاریند وموقع دیدن هم دیگه بهم سیگارتارف می کنند اونم جلوی شما چکارمی کنید؟ هیچی کار خاصی نمیکنم شاید بخاطر اینکه سردرد نشم از بوی سیگار سریعتر محل رو ترک کنم 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، ۱۳۹۴ صد در صد کسانی که سیگار نمیکشن هم میمیرن سیگار آدمو گدا میکنه تو اگه گشنه باشی به یه غریبه نمیگی نون بده ولی اگه بی سیگار شی به هر کی میرسی میگی داداش یه نخ داری روشنم کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ صد در صد کسانی که سیگار نمیکشن هم میمیرنسیگار آدمو گدا میکنه تو اگه گشنه باشی به یه غریبه نمیگی نون بده ولی اگه بی سیگار شی به هر کی میرسی میگی داداش یه نخ داری روشنم کنی؟ رو چه حساب این حرفو میزنی؟ برداشت من این بوده که شما سیگاری هستید و تا به حال گشنه نبودین.... البته همیشه تنتون سالم باشه و پاینده باشید 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ رو چه حساب این حرفو میزنی؟ برداشت من این بوده که شما سیگاری هستید و تا به حال گشنه نبودین.... البته همیشه تنتون سالم باشه و پاینده باشید برداشتتون نادرسته من سیگاری نیستم و تا دلتون بخواد گشنگی کشیدم سیگار آدمو گدا میکنه یه اصطلاحه که از خیلیا شنیدم به هر حال هر کی هر جور دوست داره زندگی کنه برا خیلیا خیلی وقته آب از سرشون گذشته 2 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، ۱۳۹۴ اونا سیگاریند وموقع دیدن هم دیگه بهم سیگارتارف می کنند اونم جلوی شما تو اگه گشنه باشی به یه غریبه نمیگی نون بده ولی اگه بی سیگار شی به هر کی میرسی میگی داداش یه نخ داری روشنم کنی؟ 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، ۱۳۹۴ زیاد ارتباطی نداشت برای لذت خودم نوشتم تو رو که صد تا سیگارم نمیتونه روش کنه :دی 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ چیکار باید بکنیم؟ از ادبشونه که تعارف میکنن به هم. من سیگاریام البته و تمام دوستان در دسترسم چه دختر و چه پسر سیگاریان و وقتی سیگار بهم تعارف میکنن ممنون میشم. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۴ چیکار باید بکنیم؟ از ادبشونه که تعارف میکنن به هم. من سیگاریام البته و تمام دوستان در دسترسم چه دختر و چه پسر سیگاریان و وقتی سیگار بهم تعارف میکنن ممنون میشم. خب مگرسیگاربدنیست باعث بیماری و... نمی شود .چگونه تعارف کردن یک عامل بیماری ودربعضی مواقع مرگ ادب هست ؟ 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ خب مگرسیگاربدنیست باعث بیماری و... نمی شود .چگونه تعارف کردن یک عامل بیماری ودربعضی مواقع مرگ ادب هست ؟ ای بابا. شیرینی هم مضره، نمک هم مضره، هوایی که تنفس میکنیم هم مضره، خیلی چیزها مضرن. سخت نگیر. بعضی وقتها فقط سیگار آدمو آروم میکنه. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۴ ای بابا. شیرینی هم مضره، نمک هم مضره، هوایی که تنفس میکنیم هم مضره، خیلی چیزها مضرن. سخت نگیر. بعضی وقتها فقط سیگار آدمو آروم میکنه. یه چیزبگم تاحالا ازاینورش نگاه نکرده بودم. ولی نمک ، شیرینی به خودفردبرمی گرده ولی سیگاردودداره اون فردسیگاری اگه سودش هم میبره ولی فردکناری همش ضررش راداره میبره . 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۴ چه بحث شیرینی سیگار ولی سیگاردودداره اون فردسیگاری اگه سودش هم میبره ولی فردکناری همش ضررش راداره میبره . دیگه توی زمینی که شیرش و ماستش روغن پالم داره تا هواش که سرب و گوگرد داره ضرر سیگار برای بقیه یک به هزار میشه 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۴ خیلی هم خوب دستشون درد نکنه تعارف کننده ها 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ سیگار ااین بلای خانمان سوز این ریزه میزه خوشمزه:| که گاهی و در بعضی شرایط از نوش دارو هم بهتر عمل میکنه:| من از بچگی تعامل خوبی با سیگار داشتم با اینکه پدرم سیگاری نبود و خودم هم سیگار نمیکشیدم:| اما سیگارهای ناب خارجی رو با قیمت بالا میفروختم:| فک کنم 21 یا 22 سال پیش اولین پاکت سیگار رو دستم گرفتم:| بعد دیدم نون تو سیگاره و واقعا هم بود خیلی پر درآمده تازه آدمای سیگاری خیلی به اصطلاح لارجن:| از بحث دور شدم خخخ ولی این رفتارشون رو دور از ادبشون نمیبینم چون چیزی که با جون و دلش دوسش داره رو به بقیه تعارف میکنه این شیوه از هرکسی بر نمیاد:| 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده