saeid.beyrami 16 ارسال شده در 15 اسفند، 2015 سلام.من ترم اول کارشناسی ناپیوسته عمران اجرایی هستم برام چند وقته مهم شده پیگیر نرم افزارهای عمران هستم.بعضی دوستان انرژی منفی میدن.من حس میکنم یادگیری نرم افزارهای عمران به ارتقا من تو این مقطع تحصیلی کمک میکنه.نظر شما دوستان چی هست؟ 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 24 اسفند، 2015 سلام کار بسیار عاله که همراه درس خوندنتون تو یه نرم افزار مرتبط به رشته تون خبره بشید . برای کار چون سابقه کار ندارید نرم افزار یه پوینت مثبت میشه براتون . 1
saeid.beyrami 16 مالک ارسال شده در 24 اسفند، 2015 سلام کار بسیار عاله که همراه درس خوندنتون تو یه نرم افزار مرتبط به رشته تون خبره بشید . برای کار چون سابقه کار ندارید نرم افزار یه پوینت مثبت میشه براتون . خب شما.به من بگید به من گفتن با نقشه کشی با دوربین شروع کنم...چطوره؟ فرستاده شده از HUAWEI G730-U10ِ من با Tapatalk 1
eng.l.s 5684 ارسال شده در 24 اسفند، 2015 خب شما.به من بگید به من گفتن با نقشه کشی با دوربین شروع کنم...چطوره؟ فرستاده شده از HUAWEI G730-U10ِ من با Tapatalk من اشنایی ندارم با نقشه کشی با دوربین متاسفانه !!
ارسال های توصیه شده