saeid.beyrami 16 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، ۱۳۹۴ سلام.من ترم اول کارشناسی ناپیوسته عمران اجرایی هستم برام چند وقته مهم شده پیگیر نرم افزارهای عمران هستم.بعضی دوستان انرژی منفی میدن.من حس میکنم یادگیری نرم افزارهای عمران به ارتقا من تو این مقطع تحصیلی کمک میکنه.نظر شما دوستان چی هست؟ 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ سلام کار بسیار عاله که همراه درس خوندنتون تو یه نرم افزار مرتبط به رشته تون خبره بشید . برای کار چون سابقه کار ندارید نرم افزار یه پوینت مثبت میشه براتون . 1 لینک به دیدگاه
saeid.beyrami 16 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ سلام کار بسیار عاله که همراه درس خوندنتون تو یه نرم افزار مرتبط به رشته تون خبره بشید . برای کار چون سابقه کار ندارید نرم افزار یه پوینت مثبت میشه براتون . خب شما.به من بگید به من گفتن با نقشه کشی با دوربین شروع کنم...چطوره؟ فرستاده شده از HUAWEI G730-U10ِ من با Tapatalk 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۴ خب شما.به من بگید به من گفتن با نقشه کشی با دوربین شروع کنم...چطوره؟ فرستاده شده از HUAWEI G730-U10ِ من با Tapatalk من اشنایی ندارم با نقشه کشی با دوربین متاسفانه !! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده