fakur1 10128 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 خیلی از کاربران از طریق همین تالار گفتگوی آزاد به نون و نوا و مدال و عنوان رسیده اند. بعدشم عطای این تالار رو به لقایش بخشیده اند و رفتن سراغ دیگر تالار ها . این نظر من درسته یا غلطه و علتشم بگید. 4
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2015 توانایی پاسخ به سوالات سخت به نسبت توانایی واکنش در موقعیتهای مختلف اجتماعی در کمترین زمان، اهمیت کمتری دارد. 3
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 11 اسفند، 2015 مهارت هوش اجتماعی ترکیبی از دقت و سرعت ذهنی در پاسخگوئی است . شرکت موثر در موضوعات باعث افزایش مهارت در کاربرد هوش اجتماعی است. 3
masi eng 47044 ارسال شده در 11 اسفند، 2015 خیلی از کاربران از طریق همین تالار گفتگوی آزاد به نون و نوا و مدال و عنوان رسیده اند. بعدشم عطای این تالار رو به لقایش بخشیده اند و رفتن سراغ دیگر تالار ها . این نظر من درسته یا غلطه و علتشم بگید. من اگه بخوام در این مورد نظر بدم.. و چیزی بگم جز تعریف کردن چیزی به مخاطبم رسیده نمیشه.. بخاطر همین فقط میتونم بگم.. بخش ازاد بیشتر وسیله است... نه هدف.. هدف به چی؟البته خیلی هدفها هستا.. ولی برای من ملاک نیست.. 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 4 فروردین، 2016 هدف این تالار پایبند کردنه با تلاش دوستان خوبی مثل شما ولی هدف تالارهای تخصصی انجمن هستش هرجا هستند موفق و موید باشند ... و همچنین شما دوست خوب و فعالم شرمنده خیلی خیلی کم میرسم ... 4
fakur1 10128 مالک ارسال شده در 8 فروردین، 2016 هدف این تالار پایبند کردنه با تلاش دوستان خوبی مثل شما ولی هدف تالارهای تخصصی انجمن هستش هرجا هستند موفق و موید باشند ...و همچنین شما دوست خوب و فعالم شرمنده خیلی خیلی کم میرسم ... تشکر از شرکت شما ولی من با نظر شما موافق نیستم. انسان موفق باید در کنار دانش اندوزی مهارت های مهم تری رو هم بلد باشه.مهارت و قدرت حل خلاق مسائل شامل مرحله حقیقت یابی( تعریف مساله و آماده سازی )، ایده یابی ( ایده سازی و ایده پروری ) وراه حل یابی ( ارزیابی و گزینش ). خلاقیت زمانی شکل می گیره که فرد راه حل تازه ای برای مساله ای که با آن روبرو شده بکار ببره که تالار گفتگوی آزاد مناسب ترین مکان برای تقویت این نوع خلاقیت هاست. 2
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 13 فروردین، 2016 :| چی بگم فکور جان:| الان هرجا بری بخش گفتگوی ازاد معنی خودش رو از دست داده یا خبر میذارن و به به و چه جه میگن یا مدل موی فلان بازیگر رو میذارن و... یعنی هدف از تالار گفتگوی آزاد اینه؟ تالار گفتگوی آزاد نقد و بررسی تعاملات اجتماعی ، فکری ، اعتقادی در جنبه ای بالاتر از اون چیزی هست که در نگاه اول میبینیم بررسی هنجارها در جامعه و اینکه برای رشد یک جامعه چه باید کرد متاسفانه با کم شدن کاربرهای خوب این تالار ، گفتگوی آزاد واقعا مهجور شد 3
ارسال های توصیه شده