fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ خیلی از کاربران از طریق همین تالار گفتگوی آزاد به نون و نوا و مدال و عنوان رسیده اند. بعدشم عطای این تالار رو به لقایش بخشیده اند و رفتن سراغ دیگر تالار ها . این نظر من درسته یا غلطه و علتشم بگید. 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ توانایی پاسخ به سوالات سخت به نسبت توانایی واکنش در موقعیتهای مختلف اجتماعی در کمترین زمان، اهمیت کمتری دارد. 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ مهارت هوش اجتماعی ترکیبی از دقت و سرعت ذهنی در پاسخگوئی است . شرکت موثر در موضوعات باعث افزایش مهارت در کاربرد هوش اجتماعی است. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۴ خیلی از کاربران از طریق همین تالار گفتگوی آزاد به نون و نوا و مدال و عنوان رسیده اند. بعدشم عطای این تالار رو به لقایش بخشیده اند و رفتن سراغ دیگر تالار ها . این نظر من درسته یا غلطه و علتشم بگید. من اگه بخوام در این مورد نظر بدم.. و چیزی بگم جز تعریف کردن چیزی به مخاطبم رسیده نمیشه.. بخاطر همین فقط میتونم بگم.. بخش ازاد بیشتر وسیله است... نه هدف.. هدف به چی؟البته خیلی هدفها هستا.. ولی برای من ملاک نیست.. 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۴ هدف این تالار پایبند کردنه با تلاش دوستان خوبی مثل شما ولی هدف تالارهای تخصصی انجمن هستش هرجا هستند موفق و موید باشند ... و همچنین شما دوست خوب و فعالم شرمنده خیلی خیلی کم میرسم ... 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ هدف این تالار پایبند کردنه با تلاش دوستان خوبی مثل شما ولی هدف تالارهای تخصصی انجمن هستش هرجا هستند موفق و موید باشند ...و همچنین شما دوست خوب و فعالم شرمنده خیلی خیلی کم میرسم ... تشکر از شرکت شما ولی من با نظر شما موافق نیستم. انسان موفق باید در کنار دانش اندوزی مهارت های مهم تری رو هم بلد باشه.مهارت و قدرت حل خلاق مسائل شامل مرحله حقیقت یابی( تعریف مساله و آماده سازی )، ایده یابی ( ایده سازی و ایده پروری ) وراه حل یابی ( ارزیابی و گزینش ). خلاقیت زمانی شکل می گیره که فرد راه حل تازه ای برای مساله ای که با آن روبرو شده بکار ببره که تالار گفتگوی آزاد مناسب ترین مکان برای تقویت این نوع خلاقیت هاست. 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۹۴ :| چی بگم فکور جان:| الان هرجا بری بخش گفتگوی ازاد معنی خودش رو از دست داده یا خبر میذارن و به به و چه جه میگن یا مدل موی فلان بازیگر رو میذارن و... یعنی هدف از تالار گفتگوی آزاد اینه؟ تالار گفتگوی آزاد نقد و بررسی تعاملات اجتماعی ، فکری ، اعتقادی در جنبه ای بالاتر از اون چیزی هست که در نگاه اول میبینیم بررسی هنجارها در جامعه و اینکه برای رشد یک جامعه چه باید کرد متاسفانه با کم شدن کاربرهای خوب این تالار ، گفتگوی آزاد واقعا مهجور شد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده