مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 تولدتون مبارک انشاالله عاقبت بخیر بشین ممنون لطف کردین به همچنین سلامتبریک میگم ایشالا سکشنرهای زندگیتون دائما جریان موفقیت رو برقرار کنن... ممنون زحمت کشیدین تولد مبارک مجید جان ممنئن داداش لطف کردین قدم رنجه نمودین تولدتون مبارکشادوسلامت وموفق باشید ممنون به همچنین تولدتون مبارک ممنون بانوی فعال و خوش اخلاق الفبا برای سخن گفتن نیست / برای نوشتن نام توست اعداد پیش از تولد تو به صف ایستاده اند تا راز زاد روز تو را بدانند تولدت مبارک ممنون داش مهرداد زحمت کشیدین خیلی هم عالی.تولدت مبارک مهندس به به مدیر ارشد و نمونه انجمن اقا دستت درد نکنه زحمت کشیدین تولدتون مبارک امیدوارم همیشه بهترین ها رو داشته باشید . :happybday::happybday::w71::happy: ممنون لطف کردین به همچنین تولدتون مبارک آقا مجید ممنون زحمت کشیدین تولدتون مبارک به خوشی و سلامتی برقرار باشید ممنون زحمت کشیدین به همچنین شما همیشه شاد و پیروز به بهه تولد مجید آقای مهربونه. :happybday: تولدت مبارک مجید جان :happybday: :happy: به به اقا محمد عارف دستت درد نکنه اقا زحمت کشیدین ولی یه سوال محمد نمیخوای این طرح تبریک تولد رو عوض کنی
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 به به اقا محمد عارف دستت درد نکنه اقا زحمت کشیدین ولی یه سوال محمد نمیخوای این طرح تبریک تولد رو عوض کنی چیزی که خوشگله عوض نمی کنن
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: تفلودت موبالک عمو مجید بابابرقی پرچم آذری ها همچنان بالاسسسسسسست :happy::w71::w330::cakesmileyf::w31::dancegirl2::626gdau:
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 6 اسفند، 2015 ممنون داش مهدی اقا لطف کردین چیزی که خوشگله عوض نمی کنن اخه محمد حداقل یه مقدار تعقیر بده الان سه ساله که من یادمه همینجوریه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااا:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: تفلودت موبالک عمو مجید بابابرقی پرچم آذری ها همچنان بالاسسسسسسست :happy::w71::w330::cakesmileyf::w31::dancegirl2::626gdau: ممنون لطف گردین عمویی بله پرچم اذرماهیها برای این بالاست که خاصتند
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 7 اسفند، 2015 تولدتون مبارک امیدوارم سالیان سال در کنار عزیزاتون زندگی خوبی داشته باشید
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 8 اسفند، 2015 تولدتون مبارکامیدوارم سالیان سال در کنار عزیزاتون زندگی خوبی داشته باشید ممنون زحمت کشیدین من هم امیدوارم همیشه شا د و پیروز باشین و موفق باشین تولدتون مبارک :icon_gol: ممنون لطف کردین
nasim184 12256 ارسال شده در 9 اسفند، 2015 همیشه گفتم دیر رسیدن بهتر از نرسیدن است.. تولدتون مبارک:icon_gol:
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 11 اسفند، 2015 همیشه گفتم دیر رسیدن بهتر از نرسیدن است.. تولدتون مبارک:icon_gol: ممنون لطف کردن اتفاقا هم خیلی به موقع امدین
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 12 اسفند، 2015 حسودیم شُد تولدت مبارک مجید جان ممنون داداش پیمان گل لطف کردی اقا راستی من یکی از دنبال کننده هات توی لین هستما مخصوصا شعرها و متنهایی که میزاری عیلی عالیه تبریک مهندس:icon_gol: ممنون لطف دارین شما :icon_gol:
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 12 اسفند، 2015 تولدت مبارک عمو مجید ممنون عمویییی لطف کردی کجایییییییییی کم پیدایی خوشحال شدم دیدم امدی
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 12 اسفند، 2015 ممنون داداش پیمان گل لطف کردی اقا راستی من یکی از دنبال کننده هات توی لین هستما مخصوصا شعرها و متنهایی که میزاری عیلی عالیه ممنون لطف دارین شما :icon_gol: لطف داری.
ارسال های توصیه شده