رضا نیوز 805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، ۱۳۹۴ میخواستم در مورد گرامر هایی که در کنکور ارشد میاد نمونه هایی بزرین توضیح بدین . 1 لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ گرامر هایی که چن سال اخیر امده ت کنکور رو برسی کنیم لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ گرامر هایی که چن سال اخیر امده ت کنکور رو برسی کنیم زبان به نظر من تنها درسیه که تنوعش اونقد زیاده که قابل بررسی نیس البته خوب گرامراش یه چیز روتینه که به نظر من باید همرو بلد باشین حالا چیشو میخواین بررسی کنین؟؟سر جلسه کافیه یادتون بیاد این کدومشه یه جایگذاری سادس...چیز خاصیم نداره البته نظر منه... لینک به دیدگاه
رضا نیوز 805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ فقط نمونه گرامر هایی که ت سوالات ارشد تکرار میشه رو ذکر کنین 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۴ فقط نمونه گرامر هایی که ت سوالات ارشد تکرار میشه رو ذکر کنین اصلا یه همچین سوالی از پایه اشتباه است...این همه کتاب ک گرامر تست داره شما همرو بخون..معلوم نیس کدوم بیاد یا نه... من دو سال کنکور دادم..سال اول دست گرمی زبان 60 زدم..خیلی ساده بود..سال کنکور اصلیم 20 زدم... اصن سوال تکراری نمیدن که...هرسالم سخت تر میشه..اصنم نمیشه گفت چه سوالی تکراریه کدوم نه..شما همرو بخون 1 لینک به دیدگاه
milad93 30 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ سلام. دوست عزیز گرامری که در کنکور میاد معمولا از قواعد سوم دبیرستان تا پیش دانشگاهی هست که همه ش در جزوه های کانون یا مدرسان وجود داره. ولی عمدتا مربوط به برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام هست. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده