fateme.kokabi 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ تبریک میگم فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ مرسی از دعوتتون.خسته نباشید . این فعالیت خیلی ارزش داره تواین زمانی که اکثراتماشاچی شدن /مرسی سلام. خواهش میکنم. بله دیگه... تبریک و تشکر و خسته نباشید میگم به تمنا که پشتکارش تو این زمینه الگوی خیلی خوبی بود یه تشکر هم از ناصر عزیز که مثل همیشه حامی و پشتیبان و کمک کننده به بچه ها هستش و هر کمکی از دستش بر بیاد دریغ نمیکنه در این حد نیستم انقدر تعریف کنید... آقا ناصر که بی نهایت آقاست... ایشون نبودن مجله رو هوا بود. ممنونم از شما خیلی اذیتتون کردم.سپاس فراوان. عرق شرم رو پیشونی بنده که نمیام دیگه خیلیمرسی تمنای عزیز...خسته نباشی گلم:icon_gol: عشخی تو... اشکال نداره شماها درستون سنگینه انتظاری ازتون نداریم گلی جان... ممنونم زنده باشی شما.. خسته نباشید بزرگان سلامت باشید مهندس. ممنونم که اومدید خوشحال شدم از پیامتون.:hapydancsmil: تبریک میگم,خسته نباشید خیلیییییی ممنونم. تشکر از تشریف فرماییتون. ممنوووووووووووون تمناجووووووون:icon_gol: بهارک من عزیزم... مرسیییییییییی ازت...:icon_gol::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: تبرییییک:icon_gol: عشخ نسیم... تشکر... مرسی که اومدی... خوشحالم از پیامت...:hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol::icon_gol: تبریک میگم فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk تشکر فراوان دوست عزیز. لطف کردید...:icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ با اینکه برای من همش میگه فایل آسیب دیده و باز نمیکنه اما عااااالی بود...مرسی :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ خیلی ممنون تمنای عزیز عالی بود و تشکرم از مهندس ناصر عزیز 3 لینک به دیدگاه
fahiT1993 711 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۴ ممنون تمنا جان... خسته نباشید.. مطالبتون عالی و آموزنده بودن.تشکر. موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، ۱۳۹۴ با اینکه برای من همش میگه فایل آسیب دیده و باز نمیکنهاما عااااالی بود...مرسی :icon_gol: فایل سالمه دوست خوب. مرسی که دانلود کردی.:hapydancsmil: خواهش میشه خیلی ممنون تمنای عزیز عالی بودو تشکرم از مهندس ناصر عزیز خواهش میکنم. ممنون تمنا جان...خسته نباشید.. مطالبتون عالی و آموزنده بودن.تشکر. موفق باشید مرسی مهندس. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده