Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۴ جزوه آنتن مهندس ابوتراب دانشگاه صنعتی خواجه نصیر از بهترین جزوات درس آنت می باشد....ک با زبانی گویا و ساده مباحث اصلی و پایه ایی آنتن را بازگو کرده است...از دوستانی ک خواهان یادگیری مباحث آنتنی هستند پیشنهاد میکنم حتما این جزوه رو در کنار کتاب های آنتن بالانیز و استاتزمن برای درک بهتر مفاهیم کتاب استفاده کنند... این جزوه شامل فصلهای: فصل اول:اصول تحليل آنتن ها فصل دوم:آنتن هاي سيمي فصل سوم:استفاده از قضاياي مدار در آنتن هاي فرستنده و گيرنده فصل چهام:رشته آنتن ها فصل پنجم:نويز در آنتن هاي گيرنده فصل ششم:امپدانس آنتن ها فصل هفتم: سنتز رشته آنتن ها فصل هشتم: آنتن هاي باند پهن فصل نهم: آنتن هاي مستقل از فركانس فصل دهم: منابع ثانويه و آنتن هاي پنجره اي فصل يازدهم: آنتن هاي رفلكتور دار فصل دوازدهم: آنتن هاي باند فوق پهن فصل سيزدهم: آنتن هاي تشديد كننده دي الكتريكي فصل چهاردهم: آنتن هاي ناحيه فرنل مساله ها این جزوه به پیوست ارائه گردید.... سپاسگذارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
elham bahlooli 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ با سلام فایل zip پسورد لازم داره؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۹۴ با سلام فایل zip پسورد لازم داره؟ سلام دوست عزیز پسوند تمامی فایلهای ذکر نشده: www.noandishaan.com 3 لینک به دیدگاه
عبادزاده 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ سلام من چرا نمی توان فایل پیوست پیدا کنم 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ سلام من چرا نمی توان فایل پیوست پیدا کنم سلام دوست عزيز انتهاي پست اول: فايل هاي پيوست شده Abutorab - Antennas 1.part1.rar (9.00 مگابایت, 480 نمايش) Abutorab - Antennas 1.part2.rar (9.00 مگابایت, 417 نمايش) Abutorab - Antennas 1.part3.rar (4.94 مگابایت, 369 نمايش) لینک به دیدگاه
telecomm 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۵ سلام و تشکر بابت قرار دادن جزوه، لطفا اگه کسی جزوه آنتن 2 و مایکروویو 2 هم داره بگزاره ممنون میشم. لینک به دیدگاه
bitaasghari 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ سلام من نمیتونم فایل rar رو باز کنم، یه پیغامی کیده که یه آدرسی رو باید توش بذارم 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۵ سلاممن نمیتونم فایل rar رو باز کنم، یه پیغامی کیده که یه آدرسی رو باید توش بذارم سلام دوست عزيز پسورد منظورت هست؟ تو پست هاي بعدي گفته شده بود: www.noandishaan.com لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده