Mahnaazz 13133 ارسال شده در 1 اسفند، 2015 جزوه آنتن مهندس ابوتراب دانشگاه صنعتی خواجه نصیر از بهترین جزوات درس آنت می باشد....ک با زبانی گویا و ساده مباحث اصلی و پایه ایی آنتن را بازگو کرده است...از دوستانی ک خواهان یادگیری مباحث آنتنی هستند پیشنهاد میکنم حتما این جزوه رو در کنار کتاب های آنتن بالانیز و استاتزمن برای درک بهتر مفاهیم کتاب استفاده کنند... این جزوه شامل فصلهای: فصل اول:اصول تحليل آنتن ها فصل دوم:آنتن هاي سيمي فصل سوم:استفاده از قضاياي مدار در آنتن هاي فرستنده و گيرنده فصل چهام:رشته آنتن ها فصل پنجم:نويز در آنتن هاي گيرنده فصل ششم:امپدانس آنتن ها فصل هفتم: سنتز رشته آنتن ها فصل هشتم: آنتن هاي باند پهن فصل نهم: آنتن هاي مستقل از فركانس فصل دهم: منابع ثانويه و آنتن هاي پنجره اي فصل يازدهم: آنتن هاي رفلكتور دار فصل دوازدهم: آنتن هاي باند فوق پهن فصل سيزدهم: آنتن هاي تشديد كننده دي الكتريكي فصل چهاردهم: آنتن هاي ناحيه فرنل مساله ها این جزوه به پیوست ارائه گردید.... سپاسگذارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6
Mahnaazz 13133 مالک ارسال شده در 5 اسفند، 2015 با سلام فایل zip پسورد لازم داره؟ سلام دوست عزیز پسوند تمامی فایلهای ذکر نشده: www.noandishaan.com 3
Imaaan 17059 ارسال شده در 25 مرداد، 2016 سلام من چرا نمی توان فایل پیوست پیدا کنم سلام دوست عزيز انتهاي پست اول: فايل هاي پيوست شده Abutorab - Antennas 1.part1.rar (9.00 مگابایت, 480 نمايش) Abutorab - Antennas 1.part2.rar (9.00 مگابایت, 417 نمايش) Abutorab - Antennas 1.part3.rar (4.94 مگابایت, 369 نمايش)
telecomm 10 ارسال شده در 23 آذر، 2016 سلام و تشکر بابت قرار دادن جزوه، لطفا اگه کسی جزوه آنتن 2 و مایکروویو 2 هم داره بگزاره ممنون میشم.
bitaasghari 11 ارسال شده در 1 بهمن، 2016 سلام من نمیتونم فایل rar رو باز کنم، یه پیغامی کیده که یه آدرسی رو باید توش بذارم 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 1 بهمن، 2016 سلاممن نمیتونم فایل rar رو باز کنم، یه پیغامی کیده که یه آدرسی رو باید توش بذارم سلام دوست عزيز پسورد منظورت هست؟ تو پست هاي بعدي گفته شده بود: www.noandishaan.com
ارسال های توصیه شده