saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ [h=1] خلق اثر فقط با تای کاغذ + تصاویر [/h] » سرویس: فرهنگي و هنري - تجسمي و موسيقي کد خبر: 94090503199 پنجشنبه ۵ آذر ۱۳۹۴ - ۰۰:۵۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بدون بریدن؟ بدون چسب؟ حتی یک ذره؟ بله این کاری است که «گونزالو گارسیا کالوو»ی اسپانیایی با کاغذ میکند. به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مردم کم و بیش با هنر «اوریگامی» (کاغذ و تا) آشنا هستند، اما گاهی کارهای یک هنرمند فراتر از چارچوبهای ذهنی ما میرود و حس شگفتی درونمان ایجاد میکند. «گونزالو گارسیا کالوو» یکی از این هنرمندان است که در مادرید به کار موسیقی میپرداخت، اما یکشبه به اوریگامی علاقهمند شد و استعدادهای نهفتهاش را در این راه شکوفا کرد. او درباره روند کارش گفته است: مدلهای پیچیده به سه ساعت وقت نیاز دارند. آنها که جزییات بیشتری دارند، زمان بیشتری میبرند. کالوو چهار سال است که در این حوزه هنری فعالیت میکند. او به خبرنگار «هافینگتونپست» گفته است: اینکه با تغییر دادن روشهای تا کردن کاغذ، به مدلی کاملا متفاوت برسم، برایم حیرتانگیز بود. در اصل، یک کاغذ چهارگوش، درون خود امکان تبدیل شدن به هر چیزی را که شما تصور کنید، دارد. قانون اصلی هنر اوریگامی این است که فقط با تا کردن کاغذ، نه بریدن و چسب زدن، به شکلهای متفاوت و متغیر برسید. در میان کارهای «کالوو» ویلنهای کوچک، گل و جمجمه هم دیده میشود، اما بیشتر آثار او حیوانات هستند. او در اینباره اظهار کرده است: من عاشق حیواناتم، گاهی به نوع حرکت و رفتارهای آن دقت میکنم و بعد احساس میکنم باید آن را به نوعی در کارم نشان دهم. دلم میخواهد یک حس را بهنمایش بگذارم. انتهای پیام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ایسنا 6 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ بعضی ازعکسها تکراریه تو انجمن عکسش بود 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۴ بعضی ازعکسها تکراریه تو انجمن عکسش بود ممنون که گفتین اگه تکراری لینک اصلی رو بدین حذف کنن این پست 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ بعضی ازعکسها تکراریه تو انجمن عکسش بود تکراری هم باشن به دیدنش می ارزه. زندگی هم تکراریه. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ تکراری هم باشن به دیدنش می ارزه. زندگی هم تکراریه. زندگی نه . ولی زندگی ما چرا ! 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۴ زندگی نه . ولی زندگی ما چرا ! من که نباشم بود و نبود زندگی به چه دردم میخوره؟ 2 لینک به دیدگاه
Eghlid.Habibi 55 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ بسیار جالبه! ممنون... فرستاده شده از HUAWEI G610-U20ِ من با Tapatalk 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ صبا جان تکراری نیستن... این تاپیک دوستان دیدن ذهنیتی از کاغذ تو ذهنشون بود فکر کردن تکراریه...http://www.noandishaan.com/forums/thread151671.html#post1579340 ممنونم گلی...قشنگ بودن. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده