feyzi2 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ تعدادی از سایت های ارائه منابع به صورت رایگان: جستجوی مقاله: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جستجوی کتاب: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تهیه مقالات جدید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و .... سایت های فوق رو دوستان به صورت کم و بیش می شناسن. اما الآن می خوام پایگاه جدیدی رو معرفی کنم که مطمئنم هنوز خیلی ها نمی شناسن: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام طبق بررسی هایی که من انجام دادم برخی از ویژگی های این پایگاه عبارتند از: 1- در این سایت نه میلیون و ششصد هزار مقاله، کتاب، گزارش فنی، پایان نامه و استاندارد وجود داره که بخش قابل توجهی از اون ها منابع بسیار ارزشمند و با دسترسی های سخته. 2- مسئولین سایت اومدن و منابعشون رو سه دسته کردن: رایگان، طلایی و VIP 3- شش و نیم میلیون از منابع سایت رایگانه (66 درصد) –30 درصد طلاییه و 4 درصد VIP 4- با عضویت در سایت به شش و نیم میلیون از منابع سایت دسترسی رایگان خواهیم داشت و هر چقدر که بخواهیم می تونیم از منابع رایگان دانلود کنیم. 5- با عضویت در سایت، قابلیت دانلود تعداد 25 مقاله طلایی داده می شه (که در صورت تمام شدنش می تونیم با ی ایمیل دیگه مجدداً در سایت ثبت نام کنیم. و 25 تای دیگه بگیریم). من تو جستجوهایی که تو این پایگاه انجام دادم واقعاً این پایگاه نظرم رو جلب کرده و اون رو به شما هم پیشنهاد می کنم. هرچند که مشکلاتی تو جستجو و سایتشون وجود داره . ضمن اینکه من پدرم دراومد تا بفهمم اینا چطوری خدمات می دن. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده