Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ ;gd tahv fi lycl H,vnl jh di j,gn lfhv; k,ajl:ndخودت ترجمه ش کن حال ندارم بنویسم:|:icon_pf (34): کلی فشار به مغزم اوردم تا یه تبریک تولد مبارک نوشتم ناصر کیبردت تو سرم بخوره بزار همیشه فارسی بمونه. من اولش گفتم کادو بدید....والا :icon_razz: لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ کلی فشار به مغزم اوردم تا یه تبریک تولد مبارک نوشتمناصر کیبردت تو سرم بخوره بزار همیشه فارسی بمونه. من اولش گفتم کادو بدید....والا :icon_razz: :icon_razz: کادو نداریم فقط تبریک میگیم کیک میخوریم لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ :icon_razz:کادو نداریم فقط تبریک میگیم کیک میخوریم شما پسرا اینجورید بله دیگه... نزدیک تولد خانومتونم بشه قهر میکنید کادو نمیدید... چند روز دیگه یه گل میگیرید دستتون هم واسه آشتی هم کادو تولد.. اونوقت ما بیچاره ها یه ماه قبلش برنامه ریزی میکنیم لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ شما پسرا اینجورید بله دیگه...نزدیک تولد خانومتونم بشه قهر میکنید کادو نمیدید... چند روز دیگه یه گل میگیرید دستتون هم واسه آشتی هم کادو تولد.. اونوقت ما بیچاره ها یه ماه قبلش برنامه ریزی میکنیم hhhh:| ااااااا:| یعنی شما زنا یه ماه برنامه ریزی میکنید؟ ما یه ماه بعد یادمون میوفته خخخخخ 11 ماه بعدش هم دنبال ماستمالی کردن اون فراموش کردنه هستیم خخخخ لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ hhhh:|ااااااا:| یعنی شما زنا یه ماه برنامه ریزی میکنید؟ ما یه ماه بعد یادمون میوفته خخخخخ 11 ماه بعدش هم دنبال ماستمالی کردن اون فراموش کردنه هستیم خخخخ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ hhhh:|ااااااا:| یعنی شما زنا یه ماه برنامه ریزی میکنید؟ ما یه ماه بعد یادمون میوفته خخخخخ 11 ماه بعدش هم دنبال ماستمالی کردن اون فراموش کردنه هستیم خخخخ بعلههههههههههه امروز تولد دوست انجمنیم بود کلی برنامه ریزی کردم براش.تا خوشحالش کنم... بله افتخار کنید به این بی احساسیتون... گربه بخوره تو سرت زن آیندت نفرست واس منننننننننن:vahidrk: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ خدا اینو شفا میده مهناز جان از عجایبه این ناصر لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ هوم بعلههههههههههه امروز تولد دوست انجمنیم بود کلی برنامه ریزی کردم براش.تا خوشحالش کنم...بله افتخار کنید به این بی احساسیتون... گربه بخوره تو سرت زن آیندت نفرست واس منننننننننن:vahidrk: احساس چی هست؟:| خدا اینو شفا میده مهناز جان از عجایبه این ناصر یعنی رفتم جز عجایب؟ هفتگانه شد هشتگانه؟ لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ هوم احساس چی هست؟:| یعنی رفتم جز عجایب؟ هفتگانه شد هشتگانه؟ احساس قابل توصیف نیست واس شما شرمنده دقیقا لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ احساس قابل توصیف نیست واس شما شرمندهدقیقا از چه روی میخندی ای مرید؟قه قه در محضر عموم از برای بانوان صلاح نیست خنده ملیح بنما لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ از چه روی میخندی ای مرید؟قه قه در محضر عموم از برای بانوان صلاح نیستخنده ملیح بنما حق باشماست شیخ لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ حق باشماست شیخ چه حرف گوش کن خخخ حال میتوانی قهقه بخندی لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ هوم احساس چی هست؟:| یعنی رفتم جز عجایب؟ هفتگانه شد هشتگانه؟ خب باور نمیکنم لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ خدا اینو شفا میده مهناز جان از عجایبه این ناصر ایشون بزرگوارند... لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ خب باور نمیکنم چیو باور نمیکنید؟:| ایشون بزرگوارند... هندونه خوشمزه بود لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ چیو باور نمیکنید؟:| هندونه خوشمزه بود که رفتارتون در قبال تولد اینجوری باشه........اخه شما از مهربان های انجمن هستید.... :5c6ipag2mnshmsf5ju3..بزرگوارید فراواااااان لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ که رفتارتون در قبال تولد اینجوری باشه........اخه شما از مهربان های انجمن هستید....:5c6ipag2mnshmsf5ju3..بزرگوارید فراواااااان :| آلان تولدت مبارک مهربانانه نبود:| لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ :|آلان تولدت مبارک مهربانانه نبود:| چرا خیلی.... :| اما گفتید ماه بعد یادتون میاد........11ماه بعدشم در حال ماست مالی کردنید....:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ ایشون بزرگوارند... کوچیکوارند ایشون... لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۴ :|آلان تولدت مبارک مهربانانه نبود:| لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده