hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 20 بهمن، 2015 بادمجان شکم پر مازندرانی یکی از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و بسیار خوشمزه این استان است و تفاوت آن با بادمجان شکم پر معمولی در استفاده از مغز گردو و سبزی های محلی است. مواد اولیه بادمجان شکم پر برای ۳ نفر: بادمجان: ۵ عدد گوجه فرنگی: ۳ عدد پیاز (رنده شده): ۳ عدد گردو: ۲۰۰ گرم سیر: ۳ حبه سبزی محلی شامل چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر: ۱ پیمانه ساطوری شده رب انار: نصف پیمانه نمک: به میزان لازم فلفل: به میزان لازم زردچوبه: به میزان لازم روغن: به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و نمک می زنیم و اجازه می دهیم مدتی استراحت کنند تا تلخاب آن ها از بین برود.سپس آن ها را شسته و خشک می کنیم. وسط بادمجان ها را یک چاک می دهیم به طوری که از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر کردن مواد داخلشان باشند. بعد بادمجان ها را در تابه با روغن سرخ کرده و کنار می گذاریم. داخل گوجه ها را نیز خالی کرده و پوره آنها را کنار می گذاریم. گردو را پودر کرده، سیر و پیاز را رنده زده و سبزی ها را خرد می کنیم. سپس همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمک و فلفل را به آن می افزاییم و این مواد را کمی تفت میدهیم تا آب آن کشیده شده و کمی سرخ شود. مواد آماده شده را در شکم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجه فرنگی ها را نیز با مواد پر می کنیم و در تابه ای می چینیم، پوره های گوجه فرنگی را در تابه کنار بادمجان ها قرار داده و یکی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب می ریزیم و در تابه را می گذاریم تا با حرارت ملایم بخارپز شود. نوش جان! نکات: ۱- به جای چوچاق و اناریجه میتوانید از جعفری گشنیز و نعنا استفاده کنید. ۲- می توانید اول داخل بادمجان ها را با مواد تفت داده شده پر کرده و بعد آنها را سرخ کنید یا آن ها را درون فر بپزید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 20 بهمن، 2015 نکن ، بااین بادمجان زبان بسته اینکارونکن . بادمجان راتوروغن سرخ کن بذرهاش راجداکن:icon_razz:همینجوری داغ روغنم ازش داره می چکه بزارلای نون بربری بخور وای چی می شه ! 1
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 20 بهمن، 2015 نکن ، بااین بادمجان زبان بسته اینکارونکن .بادمجان راتوروغن سرخ کن بذرهاش راجداکن:icon_razz:همینجوری داغ روغنم ازش داره می چکه بزارلای نون بربری بخور وای چی می شه ! اونم عالیه اما شکم پرشم خعلی خوووبه 2
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 20 بهمن، 2015 بادمجون هرجوری طبخ بشه خیلی خوشمزه ست.:gnugghender: اینم خیلی خوب به نظر میاد ولی تو عکس پوست بادمجونا رو نگرفته که... 1
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 20 بهمن، 2015 بادمجون هرجوری طبخ بشه خیلی خوشمزه ست.:gnugghender: اینم خیلی خوب به نظر میاد ولی تو عکس پوست بادمجونا رو نگرفته که... بادمجان شکم پر معمولا با پوسته من تا حالا بدون پوست ندیدم چون فکر کنم وا میره و خراب میشه 1
*Reyhaneh* 3812 ارسال شده در 20 بهمن، 2015 بادمجان شکم پر معمولا با پوسته من تا حالا بدون پوست ندیدم چون فکر کنم وا میره و خراب میشه به نظر منم با پوست بهتره ولی تو دستورش نوشته بادمجان ها رو پوست گرفته و ... 1
hamid_shahrsaz 28922 مالک ارسال شده در 20 بهمن، 2015 به نظر منم با پوست بهتره ولی تو دستورش نوشته بادمجان ها رو پوست گرفته و ... عه پ حتما عکسش اشتباس به نظر من جفتش رو میشه پخت 1
ارسال های توصیه شده