fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ این موبایل لعنتی شرایطی را برایم ایجاد کرده که همش مجبورم من دیگران را انتخاب کنم نه دیگران مرا. یعنی : دوزخ آتها بودن. هجوم تصاویر و مفاهیم غیر ضرور. من دارم به تفاله ای سرگردان در دریائی از بیهودگی ها تبدیل میشم . یه فریادی در درونم میگه : فقط در تنهايي است که ما مي توانيم به اينکه واقعا که هستيم فکر کنيم ... انديشه کنيم ، استدلال کنيم به جاي اينکه ديگران اين کار رابراي ما بکنند . مطالبی که مثل سیل در موبایلم جا خوش میکنند, مانند جريان نا خواسته اي بر سر و رويم میريزد ... حریم شخصی ام نابود شده. اعتماد بنفسم داره محو میشه . یک لحظه مجال اندیشیدن برامون نمونده. یعنی این موبایل چیز خوبیه؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ بیماری عصر ما بیماری موبایل های هوشمند 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ بیماری عصر ما بیماری موبایل های هوشمند نفرماییدهوشمندسازی به نظرم درهرزمینه ای زیباست . 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۴ نفرماییدهوشمندسازی به نظرم درهرزمینه ای زیباست . و اینکه ذهن ما رو اسیر اغواهاش کرده چی؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ ..هرنوع ابزاری اگه ازش استفاده ابزاری کنیم خوبه ولی غیر این وقت ارزشمند مارو بگیره بدون هدف خاصی و صرفا وقت گیرنده باشه دشمن درجه یک ادمیه تلویزیون باشه نت باشه و گوشی که این اخری خیلی خیلی خطرناکه چون همراهته همیشه .... 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ و اینکه ذهن ما رو اسیر اغواهاش کرده چی؟ خب ازاین طرف ماهم بایدهوشمندانه رفتارکنیم . یعنی هوشمندشویم . اینترنت یک بستره . حالا یکی توش اخبارمی خونه -یکی فیلم بوق می بینه و... یکی هم ازش درآمددرمیاره این یک مثال بود. 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آبان، ۱۳۹۴ بدبیاری اینجاست که هر پدیده و یا ابزاری را که بخوان , میتونن براحتی به خورد ما بدهند و ما چقدر راحت پذیرای همه چی میشیم. شما تو هیچ مملکتی نمیتونید ببینید که هر کی از جلو شما رد میشه , یه موبایل دستش باشه . مگه ما ایرانی ها که هنگام رد شدن از عرض خیابان هم در حال ور رفتن با موبایلمون هستیم. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۴ بدبیاری اینجاست که هر پدیده و یا ابزاری را که بخوان , میتونن براحتی به خورد ما بدهند و ما چقدر راحت پذیرای همه چی میشیم. شما تو هیچ مملکتی نمیتونید ببینید که هر کی از جلو شما رد میشه , یه موبایل دستش باشه . مگه ما ایرانی ها که هنگام رد شدن از عرض خیابان هم در حال ور رفتن با موبایلمون هستیم. خوب گفتی انقدرآدم بیکاردورماروگرفته همشون هم تواین گروهها حالا چی می خونن "عزیزمی -عشقمی - فدادبشم - کی بیام _کی بریم _ و.... آخه ایناچه حرفهاییه ، چه کاراییه . خب مشکل همینجاست مثل سایرکارهامون فکرنمی کنیم سوداینکارهابرای ماچیست؟ ماچه نفعی می بریم ؟ برای مثال سازنده این نرم افزارهای مثل وی چت و.. چه نفعی می برند ؟ چقدرازعمرمون گای اینهاتلف می شه ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده