saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تویوتا همه را بهت زده کرد + تصاویر[/h] در نمایشگاه خودروی SEMA، شرکت خودروسازی تویوتا، مجموعهای از جالبترین خودروهای و مینی ونها را به نمایش گذاشت. به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نمایشگاه خودروی SEMA شامل خودروهایی با سوخت هیدروژن هم میشود که در طراحی آنها از فیلم «بازگشت به آینده» الهام گرفته شده است. این نمایشگاه از دوازدهم تا پانزدهم آبان در لاسوگاس برگزار شد. تویوتا مدل «مورایی» Murai FCV با درهایی که مثل بال پرنده باز میشوند. در طراحی Murai از ماشین زمان DeLorean در فیلم «بازگشت به آینده» الهام گرفته شده است. تویوتا «تاکوما» Tacoma مینیون «سیهنا» Sienna تویوتا تاکوما با رنگ مات سیهنا از زاویهای دیگر تویوتا «توندرا» Tundra 1794 که تمام دوربینها به آن خیره بودند. توندرا تویوتا 4Runner R-Tune Sienna برند Scion متعلق به تویوتا Scion iA Scion iA الهام گرفته از کتاب مصور مردگان متحرک 6 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ من از اینا میخام ماشاالله سلیقتم که خوبه- خریدی یدونم برای من بخر 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۴ من از اینا میخام رو دل نکنی داداش 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ هنوز خیلی مونده تا به سایپا برسن بتونن وانت پراید بسازن 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ رو دل نکنی داداش ماشاالله سلیقتم که خوبه- خریدی یدونم برای من بخر فقط اف رود 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۴ تاکوما ... قبلا آقا امین این تاپیک ها رو میزدن،سفارش خرید هم بهشون میدادیم ،الان مسئول سفارشات کیه ؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۴ بی زحمت یه دوه از اینا فقط رنگش آبی باشه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده