Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ - مغشوش شدن ذهنیت محوری (Confuse your Mindedness) پای راست خود را چند اینچ از زمین بلند کنید و سپس شروع به حرکت دادن آن در جهت عقربه های ساعت کنید. در حالی که شما در حال انجام این کار هستید، با استفاده از انگشت اشاره سمت راست خود شماره ۶ (انگلیسی) را در هوا رسم کنید. پای شما در جهت خلاف عقربه های ساعت حرکت می کند و شما نمی توانید هیچ کاری در مورد آن انجام دهید! قسمت چپ مغز شما، که کنترل سمت راست بدن شما را بر عهده دارد، مسئول ریتم و زمان بندی است. سمت چپ مغز شما نمی تواند دو حرکت مخالف بطورهمزمان را پردازش کند و بنابراین آنها را به یک حرکت واحد ترکیب می کند. 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۳۹۴ من اینو امتحان کردم به یه نکته جالب رسیدم مونده عدد 6 انگلیسی رو چجوری بنویسید اگر از بالا شروع کنید به نوشتن پا همون در جهت عقربه حرکت میکنه اما اگر از پایین یعنی همون گردی شروع کنید به نوشتن خلاف عقربه حرکت میکنه اصا فرار مغزها شدیم رفت 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9730 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ مال من عادیه . هرکدام کارخودش راانجام می دهد. الان بده یاخوبه ؟ فقط یه لحظه خندم گرفت گفتم الان مردم ببینن می گن این بدبخت دیوانه شده. 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۴ مال من عادیه . هرکدام کارخودش راانجام می دهد.الان بده یاخوبه ؟ فقط یه لحظه خندم گرفت گفتم الان مردم ببینن می گن این بدبخت دیوانه شده. خلاف هم میچرخن؟:| 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9730 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ خلاف هم میچرخن؟:| سلام درست شد ، من غلط انجام می دادم. حالا اگر تمرین کنیم مبتوانیم مثل همچنین کارهای را انجام دهیم . چی می شود؟ 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ سلام درست شد ، من غلط انجام می دادم. حالا اگر تمرین کنیم مبتوانیم مثل همچنین کارهای را انجام دهیم . چی می شود؟ ju[f ;vnl:nd تعجب کردم:دی بتونی مغزت خیلی قویه :| 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ ju[f ;vnl:ndتعجب کردم:دی بتونی مغزت خیلی قویه :| شیخ میشه ها یه بار اونی که گفتمو امتحان کنید 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ مرید:| پا باید موافق عقربه ساعت حرکت کنه و بعد با انگشت 6 رو بنویسید خلاف عقربه های ساعت باید بنویسید که پاتون قاطی میکنه:| 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ من کی گفتم خلاف عقربه ساعت بنویسید متوجه منظور من نشدیداااااااااااااااااااا اغا اصلا حله..... 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، ۱۳۹۴ من کی گفتم خلاف عقربه ساعت بنویسید متوجه منظور من نشدیداااااااااااااااااااااغا اصلا حله..... خو زیر دیپلم توضیح بده 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده