Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ ﺍﺩﻭﯾﻪ ﻣﺎﻩ ﺗﻮﻟﺪ ﺷﻤﺎ ﭼﯿﺴﺖ؟؟؟ ﻓﺮﻭﺭﺩﯾﻦ : ﺳﻤﺎﻕ ﮐﺴﻞ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻭ ﺑﯽ ﺭﻭﺡ ﺍﻣﺎ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﺍﺭﺩﯾﺒﻬﺸﺖ : ﺯﺭﺩﭼﻮبه ﺑﺎﺯﯾﮕﻮﺵ ﻭ ﺩﻟﻘﮏ ﺧﺮﺩﺍﺩ : ﮐﺎﺭﯼ ﺑﯽ ﺛﺒﺎﺕ ﺍﻣﺎ ﺑﺎﻭﻓﺎ ﺗﯿﺮ : ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﻣﺎ ﻧﭽﺴﺐ ﻭ ﺳﺮﺩ ﻣﺮﺩﺍﺩ : ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﭘﺮﺍﻧﺮﮊﯼ ﻭ ﺟﺬﺍﺏ ﻭﺧﻨﺪﺍﻥ ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ : ﺁﻭﯾﺸﻦ ﺧﻮﺏ ﻭ ﺧﻮﺵ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ ﻣﻬﺮ : ﻧﻤﮏ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﻭ ﺑﺎﻣﺰﻩ ﺁﺑﺎﻥ : ﻓﻠﻔﻞ ﺳﯿﺎﻩ ﭘﺮﻧﻔﻮﺫ ﻭ ﺩﻟﺴﻮﺯ ﺍﻣﺎ ﮔﺰﻧﺪﻩ ﺁﺫﺭ : ﭘﻮﺩﺭ ﺳﯿﺮ ﺑﺎﻣﺮﺍﻡ ﺍﻣﺎ ﻟﻮﺱ ﺩﯼ : ﺯﯾﺮﻩ ﻣﻈﻠﻮﻡ ﻭ ﺩﺍﻧﺎ ﺑﻬﻤﻦ : ﺷﮑﺮ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﻭ ﺧﻨﺪﺍﻥ ﺍﺳﻔﻨﺪ : ﻧﻌﻨﺎﻉ ﺧﺸﮏ ﺩﻟﭽﺴﺐ ﺍﻣﺎ ﺩﻭﺩوزﻩ ﺑﺎﺯ 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۴ ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ : ﺁﻭﯾﺸﻦ ﺧﻮﺏ ﻭ ﺧﻮﺵ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ:girl_blush2: لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ فردا سیگار متولد هر ماه هم در میاد برندهای فروردینو اردیبهشتو تیرو بهمن که داریم مخصوص 4 ماه موند 8 ماه دیگه لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ فردا سیگار متولد هر ماه هم در میاد برندهای فروردینو اردیبهشتو تیرو بهمن که داریم مخصوص 4 ماه موند 8 ماه دیگه بهمن منم :mrsbeasley: لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ منم بهمنی ام.....:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ بهمن منم :mrsbeasley: منم بهمنی ام.....:hapydancsmil: بفرمائید این سیگار ماه تولد شما:ws28: دودشم زرده لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۴ ﺷﻬﺮﯾﻮﺭ : ﺁﻭﯾﺸﻦﺧﻮﺏ ﻭ ﺧﻮﺵ ﺑﺮﺧﻮﺭﺩ:girl_blush2: اینم سیگار ماه تولد منو تو پرچم بالاست:ws28: لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ اینم سیگار ماه تولد منو تو پرچم بالاست:ws28: اون با کلاس با این پست بودم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آبان، ۱۳۹۴ میدونستم مهرماهی ها با نمک و مهربونن ... ولی مثل من استثنا هم هست الکی مثلا خودم رو لوس کردم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده