Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ محرم ، ماه رمضان ، عیدقربان ، و.... غیرازاینکه ماه مذهبی است فواید دیگری هم داره اونهم اینکه می شه بدون درنظرداشتن مردم ، دین ، اعتقاد ، و....بازاری باشه که بشه ازاون درآمد مناسب درحدعالی کسب کرد. قربان رانگاه کنید شهربه کثافت کشیده میشه . رمضان معمولا بعضی ازاقلام میره بالا یاهمین محرم قیمت قند ، شکر ، برنج ، و...درست موادمصرفی محرم میره بالا ! خب اینجاکی بایددخالت کنه ؟ آیایک فروشگاه دارخودش قیمت رابالامیبره؟ یعنی اون کنترل وپیداکردن ریشه این افزایش قیمت مناسبتی اینقدرمشکل ونامفهومه؟ به نظرمن اصلا ما مدیری که مدیت کنه نداریم ؟ یک مشت دلال که منطزر موقعیت هستند تا سود کنند. 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۴ تاپیک خوبیه اما به نظر بی نتیجه میرسه تو ماه رمضان ما چی میبینیم؟ چه انتظاری از ماه محرم دارید؟ این ماه هارو کی میسازه؟کی بهشون بها میده؟و با چه رویکردی؟رسم از کجا میاد؟آیا از ازل بوده؟نه موجودی به نام انسان سازنده اش هست اجر و قرب میده بهش میشه رسوم یه مملکت میشه بن مایه ی ذهنی بدون فهمیدن اصل موضوع یه ظاهر یه نماد ماها یه حباب دورمون ایجاد کردن میترسیم بهش ناخن بزنیم چون گفتم اگر بترکه میفتی زمین و تو هم میترکی در حالی که حباب روی زمین هست ما تو ظاهر قضیه موندیم چون سیاست اینو اقتضا میکنه 5 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۴ تاپیک خوبیه اما به نظر بی نتیجه میرسهتو ماه رمضان ما چی میبینیم؟ چه انتظاری از ماه محرم دارید؟ این ماه هارو کی میسازه؟کی بهشون بها میده؟و با چه رویکردی؟رسم از کجا میاد؟آیا از ازل بوده؟نه موجودی به نام انسان سازنده اش هست اجر و قرب میده بهش میشه رسوم یه مملکت میشه بن مایه ی ذهنی بدون فهمیدن اصل موضوع یه ظاهر یه نماد ماها یه حباب دورمون ایجاد کردن میترسیم بهش ناخن بزنیم چون گفتم اگر بترکه میفتی زمین و تو هم میترکی در حالی که حباب روی زمین هست ما تو ظاهر قضیه موندیم چون سیاست اینو اقتضا میکنه 4 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ تاپیک خوبیه اما به نظر بی نتیجه میرسهتو ماه رمضان ما چی میبینیم؟ چه انتظاری از ماه محرم دارید؟ این ماه هارو کی میسازه؟کی بهشون بها میده؟و با چه رویکردی؟رسم از کجا میاد؟آیا از ازل بوده؟نه موجودی به نام انسان سازنده اش هست اجر و قرب میده بهش میشه رسوم یه مملکت میشه بن مایه ی ذهنی بدون فهمیدن اصل موضوع یه ظاهر یه نماد ماها یه حباب دورمون ایجاد کردن میترسیم بهش ناخن بزنیم چون گفتم اگر بترکه میفتی زمین و تو هم میترکی در حالی که حباب روی زمین هست ما تو ظاهر قضیه موندیم چون سیاست اینو اقتضا میکنه ببین هر موضوعی، هر ایده ای، هر فکری نیاز به یک نمود واقعی داره. یه چیزی که بشه سمبل و نمادش تا زبان مشترک و ساده ای بین صاحب اون فکر و سایر مردم باشه. همونطور که شما عکس چگوارا رو گذاشتی برای آواتارت و نمود یکی از افکارت به حساب میاد، هر ملتی هم برای فرهنگ و باورهاش یک سری نماد داره. اینکه چقدر ما این نماد ها و نشونه ها رو می گیریم و میریم سراغ اون فکر و پشتوانه ی اصلی، موضوع خیلی مهمی هست و دم اونهایی که میرن تا عمق قضیه و اصل مطلب رو پیدا میکنن گرم. ولی اگر هم کسی ظاهر بین بود و توی همین پوسته و نشونه و نماد موند، آدم سطحی نگری هست که امیدواریم اونم یک روز جدی تر به اون نمادهایی که میشناسه فکر کنه. در کل میخوام بگم نماد و نشان چیز خوبیه، و به نظرم درست نیست که درباره نمادهای ملی یا خصوصاً مذهبی سوگیری کنیم و افرادی که به این نمادها بها میدن رو سطحی نگر و حتی احمق تصور کنیم. اما اینکه قدرت رفتن به لایه های درونی هر نماد، و شهامت کنجکاوی در به نقد کشیدن اونها رو داشته باشیم کار بسیار پسندیده ای هست. خواه اینکه بعدش اون رو بپذیریم یا رد کنیم. و نکته ی مهم اینجاست : من و شمایی که نشستیم و این افراد رو نقد میکنیم باید ایمان داشته باشیم که تنها راه ما درست نیست! و شاید اگر کسی افکار مذهبیش رو به چالش کشید و بنظرش راهش درست اومد، بهش صددرصد احترام بگذاریم و فکر نکنیم (چون به نتیجهای که ما رسیده بودیم، نرسیده) پس در اشتباهه. از استارتر محترم عذرمیخوام اگر از سوال دور شدیم 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ ببین هر موضوعی، هر ایده ای، هر فکری نیاز به یک نمود واقعی داره. یه چیزی که بشه سمبل و نمادش تا زبان مشترک و ساده ای بین صاحب اون فکر و سایر مردم باشه.همونطور که شما عکس چگوارا رو گذاشتی برای آواتارت و نمود یکی از افکارت به حساب میاد، هر ملتی هم برای فرهنگ و باورهاش یک سری نماد داره. اینکه چقدر ما این نماد ها و نشونه ها رو می گیریم و میریم سراغ اون فکر و پشتوانه ی اصلی، موضوع خیلی مهمی هست و دم اونهایی که میرن تا عمق قضیه و اصل مطلب رو پیدا میکنن گرم. ولی اگر هم کسی ظاهر بین بود و توی همین پوسته و نشونه و نماد موند، آدم سطحی نگری هست که امیدواریم اونم یک روز جدی تر به اون نمادهایی که میشناسه فکر کنه. در کل میخوام بگم نماد و نشان چیز خوبیه، و به نظرم درست نیست که درباره نمادهای ملی یا خصوصاً مذهبی سوگیری کنیم و افرادی که به این نمادها بها میدن رو سطحی نگر و حتی احمق تصور کنیم. اما اینکه قدرت رفتن به لایه های درونی هر نماد، و شهامت کنجکاوی در به نقد کشیدن اونها رو داشته باشیم کار بسیار پسندیده ای هست. خواه اینکه بعدش اون رو بپذیریم یا رد کنیم. و نکته ی مهم اینجاست : من و شمایی که نشستیم و این افراد رو نقد میکنیم باید ایمان داشته باشیم که تنها راه ما درست نیست! و شاید اگر کسی افکار مذهبیش رو به چالش کشید و بنظرش راهش درست اومد، بهش صددرصد احترام بگذاریم و فکر نکنیم (چون به نتیجهای که ما رسیده بودیم، نرسیده) پس در اشتباهه. از استارتر محترم عذرمیخوام اگر از سوال دور شدیم نماد و نشانه فلسفه ی خیلی عمیقی داره که من زیاد واردش نمیشم در این حد بگم که اگر در جهت ترقی بشر باشه خیلی هم خوبه نه نه اشتباه نکنید من هیچ وقت به خودم این اجازه رو نمیدم دیدگاه و اعتقاد یه آدم رو مضحک تصور کنم و بگم کوته فکر هست تفکر و رفتن به عمق قضیه یه اصل هست در حقیقت شناسی و هرچقدر بیشتر وارد این حیطه بشیم بیشتر بهش عمل خواهیم کرد من به مردم خرده نگرفتم با سیاست مملکت حرف دارم یه نماد ممکنه در ذاتش درست باشه اما به دست کسایی بیفته که اون ذات قضیه رو از یاد ببرن و به نفع خودشون استفاده کنن و باور و اعتماد به این قضیه ضربه ی بزرگی هست در وهله ی اول به خود اون فرد هر اعتقادی دقت کنید هر اعتقادی اگر درست باشه فرد معتقد به اون با اعمال و رفتار و کردارش نشان و نماد همون اعتقاد میشه از شیطان پرستش بگیرید تا مسلمونش اما زمانی که بنا به سیاست یه حرف یه کلام یه واقعه هرچیزی که تصور کنید بیان میشه و در جهت منفعت خودشون بهش پر و بال داده میشه بدون عمل به همون تفکر میشه جامعه ی فی الحال ما ..... نقد رو بد تصور نکنید نقد و در ادامه اش ارائه راهکار شروع یک تفکر درست هست نقد من دلیل بر این نیست که با اصل موضوع مخالفم چه بسا معتقد هم باشم اما اگر من حاکم باشم چنان قدرتی به مردمم میدم که با حقیقت روبه رو بشن نه با چیزی که من فکر میکنم حقیقته اجازه دادن به فرد برای یافتن بن مایه ی تفکر یک راه بسیار بسیار پسندیده هست وقتی یه فرد به چیزی اعتقاد داره و بهش عمل نمیکنه باید تامل کرد و مسیرو بازگشت.بازگشتن به معنای کوته فکر تصور کردن دیگران یا مرتد شدن نیست بلکه یک اصل هست برای درک اون مسئله....باور اینکه جامعه ی ما داره خواسته های یه عده رو بازتاب میکنه سخت نیست لکه یه حقیقت محض هست..... من احترام میذارم به همه ی ادما با هر دین و آئینی حرف من فقط تامل کردنه نه بیشتر والا کوچکتر از آنم که دیگران رو خطاکار جلوه بدم 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۴ تاپیک خوبیه اما به نظر بی نتیجه میرسهتو ماه رمضان ما چی میبینیم؟ چه انتظاری از ماه محرم دارید؟ این ماه هارو کی میسازه؟کی بهشون بها میده؟و با چه رویکردی؟رسم از کجا میاد؟آیا از ازل بوده؟نه موجودی به نام انسان سازنده اش هست اجر و قرب میده بهش میشه رسوم یه مملکت میشه بن مایه ی ذهنی بدون فهمیدن اصل موضوع یه ظاهر یه نماد ماها یه حباب دورمون ایجاد کردن میترسیم بهش ناخن بزنیم چون گفتم اگر بترکه میفتی زمین و تو هم میترکی در حالی که حباب روی زمین هست ما تو ظاهر قضیه موندیم چون سیاست اینو اقتضا میکنه کاملا درسته. این مردم عزادار و کسایی که نذر میدن چقدر سعی کردن حسینی باشن. میلیاردها واسه نذر میدن واسه مردمی که نیاز ندارن اما گرسنه ی در خونه رو سیر نمیکنن. حلال و حروم تعطیل شده. خیلی چیزا از بین رفته . کاش جای این تظاهر باطن ادما درست میشد 5 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ نماد و نشانه فلسفه ی خیلی عمیقی داره که من زیاد واردش نمیشم در این حد بگم که اگر در جهت ترقی بشر باشه خیلی هم خوبهنه نه اشتباه نکنید من هیچ وقت به خودم این اجازه رو نمیدم دیدگاه و اعتقاد یه آدم رو مضحک تصور کنم و بگم کوته فکر هست تفکر و رفتن به عمق قضیه یه اصل هست در حقیقت شناسی و هرچقدر بیشتر وارد این حیطه بشیم بیشتر بهش عمل خواهیم کرد من به مردم خرده نگرفتم با سیاست مملکت حرف دارم یه نماد ممکنه در ذاتش درست باشه اما به دست کسایی بیفته که اون ذات قضیه رو از یاد ببرن و به نفع خودشون استفاده کنن و باور و اعتماد به این قضیه ضربه ی بزرگی هست در وهله ی اول به خود اون فرد هر اعتقادی دقت کنید هر اعتقادی اگر درست باشه فرد معتقد به اون با اعمال و رفتار و کردارش نشان و نماد همون اعتقاد میشه از شیطان پرستش بگیرید تا مسلمونش اما زمانی که بنا به سیاست یه حرف یه کلام یه واقعه هرچیزی که تصور کنید بیان میشه و در جهت منفعت خودشون بهش پر و بال داده میشه بدون عمل به همون تفکر میشه جامعه ی فی الحال ما ..... نقد رو بد تصور نکنید نقد و در ادامه اش ارائه راهکار شروع یک تفکر درست هست نقد من دلیل بر این نیست که با اصل موضوع مخالفم چه بسا معتقد هم باشم اما اگر من حاکم باشم چنان قدرتی به مردمم میدم که با حقیقت روبه رو بشن نه با چیزی که من فکر میکنم حقیقته اجازه دادن به فرد برای یافتن بن مایه ی تفکر یک راه بسیار بسیار پسندیده هست وقتی یه فرد به چیزی اعتقاد داره و بهش عمل نمیکنه باید تامل کرد و مسیرو بازگشت.بازگشتن به معنای کوته فکر تصور کردن دیگران یا مرتد شدن نیست بلکه یک اصل هست برای درک اون مسئله....باور اینکه جامعه ی ما داره خواسته های یه عده رو بازتاب میکنه سخت نیست لکه یه حقیقت محض هست..... من احترام میذارم به همه ی ادما با هر دین و آئینی حرف من فقط تامل کردنه نه بیشتر والا کوچکتر از آنم که دیگران رو خطاکار جلوه بدم حسن نیت و صداقت شما باعث افتخار هست هدف من از طرح این چالش بیان همین آزادگی بود. که اگر ما در هر راهی که هستیم به این آزاداندیشی و جوانمردی پایبند باشیم قطعاً به سوی دریایی که تمامی رودهای جهان ( با تمام کج و راست رفتن های گاه و بیگاهشون) میریزند میرسیم. رودهایی که یکی از بودا، دیگری از اسلام و.... و بسیاری از انسانیت و خردمندی سرچشمه میگیرند. حقیتی که قطعاً به درستی اشاره کردید همینه که افراد کمی به آزادگی ای که صحبتش رو کردیم عمل میکنند و از بین این "ما" ی بسیار، عده ای سیاستمداران برهه ای از تاریخ مملکت هایمان میشوند. و چه استثماری قدرتمندتر از استثمار فکر و اندیشه ی یک ملت؟ و این میشود دستمایه ی حکومت حاکمان بسیاری که تاریخ تا دلمان بخواهد بخاطر دارد. از مغ های پیش از زردشت، تا موبدان آتشکده ها و بعد حکام مسلمان و غیرمسلمانمان و ... به امید آزاداندیشی و خردورزی همهی ما و دولتمردانمان :164::4chsmu1: 5 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۴ حسین که بود و چه کرد؟(دو نمره پایانی) 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ حسین که بود و چه کرد؟(دو نمره پایانی) استاد اجازه بگم نمره میدی؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ ..... یه سوال ؟؟ به حساب امروز یزید به نفرات برگزیده از هرقوم به پول الان 14 میلیارد تومن پول داده بود تا در صفش باشند شما بودین درکدوم ردیف قرار میگرفتین اگه تعدادتون 72 نفر شد ...... میشه ایا راست حسینی بگین ...... اون حد بالا ولی حد پاین بازار محرم گرمه و تعدادی از مردم در حد خوشون نفع میبرند یکی ساعتی میگیره دو میلیون تومن برا گریاندن و تعدادی کمتر برای پول دراوردن در کدوم صف هستیم الان ؟؟؟؟ شما قضاوت کنین و باز میپرسم حسین برای چه خروج کرد؟؟ به چه قیمتی برای چی؟؟؟؟ جواب این سوال تکلیف صفها رو روشن میکنه بدورد 3 لینک به دیدگاه
مهشید رازدار مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۴ کاملا درسته. این مردم عزادار و کسایی که نذر میدن چقدر سعی کردن حسینی باشن. میلیاردها واسه نذر میدن واسه مردمی که نیاز ندارن اما گرسنه ی در خونه رو سیر نمیکنن. حلال و حروم تعطیل شده. خیلی چیزا از بین رفته . کاش جای این تظاهر باطن ادما درست میشد لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۴ .....یه سوال ؟؟ به حساب امروز یزید به نفرات برگزیده از هرقوم به پول الان 14 میلیارد تومن پول داده بود تا در صفش باشند شما بودین درکدوم ردیف قرار میگرفتین اگه تعدادتون 72 نفر شد ...... میشه ایا راست حسینی بگین ...... اون حد بالا ولی حد پاین بازار محرم گرمه و تعدادی از مردم در حد خوشون نفع میبرند یکی ساعتی میگیره دو میلیون تومن برا گریاندن و تعدادی کمتر برای پول دراوردن در کدوم صف هستیم الان ؟؟؟؟ شما قضاوت کنین و باز میپرسم حسین برای چه خروج کرد؟؟ به چه قیمتی برای چی؟؟؟؟ جواب این سوال تکلیف صفها رو روشن میکنه بدورد سلام مهندس عزیز سالی یه روزمیایی یه سوالایی می پرسی که آدم گیج میزنه! خب این سوالو چندبار خوندم خیال کردم 14 میلیون ولی دوباره خوندم 14 میلیاردشد راست بگو عوض کردی ! 14 میلیاردمیگیری ولی چی بهدست میاری عذاب وجدان ، آرامشتو ازدست میدی ، اعتبارت رامیان مردم ازدست میدی درضمن 14 میلیارد تمام میشه یه پرایدبخری کافیه ! ولی اینها تمام شدنی نیست ! من یکی پول با آرامش رادوست دارم ولی اگرفقط دو انتخاب داشته باشم آرامش رابرمی دارم مردم رابرمی دارم نه پول! اگر 72 نفردرمقابل اون لشگر بودیم مممممممممممممم چه سوال سختی طاقت تیزی چاقورانداریم چه برسه شمشیر ولی بازهم میرم تو 72 نفرچون خودم رامیشناسم چه کله شقی هستم ولی بازهم میتوان راه دیگرپیداکردگرچه بعضی وقتهابایدبجنگی. من سعی میکنم هم مردم رادرنظربگیرم هم خودم را بدون اینکه فکرکنم محرمه یا............ نه اینوکاملامطمعن هستم نیستم ازاونایی که مثل آفتاب پرستند . من ازلباس مشکی بدم میاددرحدی که مریض می شم خب نمی پوشم. خب زورکه نیست نمی توانم . یا ماه رمضان روزه نمی گرفتم به دلایلی هرکه می پرسید جواب نمی دادم واگرمجبوربودم می گفتم راستشو. دروغ برای چی ؟ اصلی کاری که می دونه منم اعتمادبه نفسم داره میترکونه . درآخربایدجواب اینهمه فسفری که ازم کشیدی رابدی ندادی هم نده فدای سرت لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده