Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 13 دی، 2015 سوالات اساسی می پرسیدا میخایین چیزی کشف کنید؟آِیا؟ خب ، همین سوالی که پرسیدی چی شدکه پرسیدی ؟ چه اتفاقی افتادکه این سوالوپرسیدی ؟ سوال مال نیم کره چپه یاراست ؟ 1
nastaran1r 263 ارسال شده در 13 دی، 2015 خب ، همین سوالی که پرسیدی چی شدکه پرسیدی ؟ چه اتفاقی افتادکه این سوالوپرسیدی ؟ سوال مال نیم کره چپه یاراست ؟ نیم کره چپ یا راست مسئله این است دقیق نمیدونم وقتی موضوع رو دیدم یه سیگنالی به انگشتای دستم فرمان داد سوالمو تایپ کنم کدوم نیم کره بود نمیدونم 2
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 13 دی، 2015 نیم کره چپ یا راست مسئله این است دقیق نمیدونم وقتی موضوع رو دیدم یه سیگنالی به انگشتای دستم فرمان داد سوالمو تایپ کنم کدوم نیم کره بود نمیدونم بادست چپ نوشتی یاراست؟ 2
nastaran1r 263 ارسال شده در 13 دی، 2015 بادست چپ نوشتی یاراست؟ من همیشه با یه دست می تویسم راست از این نوع سوالاست اااا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 14 دی، 2015 من همیشه با یه دست می تویسم راست از این نوع سوالاست اااا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام،خب نیم کره چپ شمافعاله می دونیدچرا؟ 2
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 14 دی، 2015 نیم کره چپ که مربوط به منطق هستش:| سلام یعنی میشه گفت اونایی که راست دستندبیشترمنطق دارند؟ 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 14 دی، 2015 سلام یعنی میشه گفت اونایی که راست دستندبیشترمنطق دارند؟ نه نیم کره چپ مربوط به منطق و عقل و نیم کره راست مربوط به احساسات هستش دلیل نمیشه که هرکی از قسمت چپ مغزش بیشتر استفاده کنه آدم منطقی تری باشه 1
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 14 دی، 2015 نه نیم کره چپ مربوط به منطق و عقل و نیم کره راست مربوط به احساسات هستش دلیل نمیشه که هرکی از قسمت چپ مغزش بیشتر استفاده کنه آدم منطقی تری باشه چرا ؟ مگرنگفتیدچپ مال منطقه خب قسمت منطقی بیشتردرگیره؟ 1
ارسال های توصیه شده