Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۴ چه اتفاقی تو مغز رخ میده که سوال ایجاد میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ یعنی چه واکنشی رخ میده؟ یا سیگنال ها چی میشن ؟:| 1 لینک به دیدگاه
nastaran1r 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ سوالات اساسی می پرسیدا میخایین چیزی کشف کنید؟آِیا؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ سوالات اساسی می پرسیدا میخایین چیزی کشف کنید؟آِیا؟ خب ، همین سوالی که پرسیدی چی شدکه پرسیدی ؟ چه اتفاقی افتادکه این سوالوپرسیدی ؟ سوال مال نیم کره چپه یاراست ؟ 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ نیم کره چپ که مربوط به منطق هستش:| 1 لینک به دیدگاه
nastaran1r 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ خب ، همین سوالی که پرسیدی چی شدکه پرسیدی ؟ چه اتفاقی افتادکه این سوالوپرسیدی ؟ سوال مال نیم کره چپه یاراست ؟ نیم کره چپ یا راست مسئله این است دقیق نمیدونم وقتی موضوع رو دیدم یه سیگنالی به انگشتای دستم فرمان داد سوالمو تایپ کنم کدوم نیم کره بود نمیدونم 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ نیم کره چپ یا راست مسئله این است دقیق نمیدونم وقتی موضوع رو دیدم یه سیگنالی به انگشتای دستم فرمان داد سوالمو تایپ کنم کدوم نیم کره بود نمیدونم بادست چپ نوشتی یاراست؟ 2 لینک به دیدگاه
nastaran1r 263 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۴ بادست چپ نوشتی یاراست؟ من همیشه با یه دست می تویسم راست از این نوع سوالاست اااا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ من همیشه با یه دست می تویسم راست از این نوع سوالاست اااا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام،خب نیم کره چپ شمافعاله می دونیدچرا؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ نیم کره چپ که مربوط به منطق هستش:| سلام یعنی میشه گفت اونایی که راست دستندبیشترمنطق دارند؟ 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ سلام یعنی میشه گفت اونایی که راست دستندبیشترمنطق دارند؟ نه نیم کره چپ مربوط به منطق و عقل و نیم کره راست مربوط به احساسات هستش دلیل نمیشه که هرکی از قسمت چپ مغزش بیشتر استفاده کنه آدم منطقی تری باشه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۴ نه نیم کره چپ مربوط به منطق و عقل و نیم کره راست مربوط به احساسات هستش دلیل نمیشه که هرکی از قسمت چپ مغزش بیشتر استفاده کنه آدم منطقی تری باشه چرا ؟ مگرنگفتیدچپ مال منطقه خب قسمت منطقی بیشتردرگیره؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده