آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۵ مهر، ۱۳۹۴ تبریک میگم مریم جان آرزو میکنم کنار همسر گرامی خوشبخت بشی لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ آبان، ۱۳۹۴ سلام سلام سلام اول از همه شما دوستان عزیز بابت تبریک و دعاهای خیرتون و علی الخصوص اسمای عزیزم بابت تاپیک، خیلی خیلی تشکر میکنم :icon_gol: دوم اینکه شرمنده دیر جواب محبتاتونو دادم واقعا نمیشد و دسترسی ب نت هم نداشتم هنوزم نت ندارم الانم قاچاقی اومدم آرزوی خوشبختی و عاقبت ب خیری همه تونو دارم در پناه حق لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در ۵ آبان، ۱۳۹۴ alimec گفته است: درودمبارك باشه خوشبخت بشن ايشالا. همه دعوتيم؟ ادرس پليز. درود ممنون.. زنده باشید آدرس؟ : اصفهان.. پلاک 3 saba mn گفته است: تبریک میگمزندگیتون پر ازشادی و عشق باشه ممنونم صباجون sama-sh گفته است: اخی مبارک باشه بسلامتی انشاالله خوشبختو عاقبت بخیر بشن سلامت باشی عزیزم.. ممنون از دعای خیلی خوبت roozbeh ameri گفته است: مریم نکشیش گناه دارهحیف شد نتونستم بیام .. آره واقعا.. گوش شیطون کر عروسی خوبی هم شد.. از دستتون رفت Tamana۷۳ گفته است: مبااااارکهههههههشاد باشییییید کنار هم تا ابد. تن سلامت و دلتون پراز عشق کنار هم تا ابد. آجی جاااااان مریم جووووونم. ایشالا عروس بعدی خودم.بگو ایشالا :hapydancsmil: ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ من چی بپوشم فردا شب؟! ممنوووووون از این همه محبت و دعای خوب ان شاءالله saghar... گفته است: تبریک عزیزمخوشبخت باشی همیشه ممنون.. همچنین خودت ساغر جان ENG.SAHAND گفته است: مریم خانوم بالاخره علنی کردی تبریک میگم دوست خوبم ایشالله قوشا قاریاسوز باهم آره دیگه علنی شد ممنون.. با اینکه باید بگم دوستم ترجمه کنه ولی مطمئنم بازم مثل همیشه محبت داشتید.. آریودخت گفته است: تبریک ممنون Mohammad Aref گفته است: امسال سال مزدوج شدن بچه ها هستشا این همه آدم مزدوج شدن امسال، یه کدومشون یه کیک به ما ندادن تبریک میگم مریم خانوم. ایشالا که خوشبخت بشین ممنون.. پاینده باشید raz-raz گفته است: خوب فک کنم الان عروسی هستتبریک مرسی.. ممنون Lean گفته است: از صنایعیا کسی مجرد نموند دیگه تبریک:hapydancsmil: کلا صنایعیا بچه های زرنگی اند ممنون sun-shine گفته است: تبریک میگم مریم جون :hapydancsmil::hapydancsmil:امیدوارم خوشبختی پایداری داشته باشی :icon_gol: ممنون خانوم گل.. مرسییییی مهربون :icon_gol: *atefeh* گفته است: مبارکهههههههههههانشالله خوشبخت شید در کنار هم و بهترینا رو از خدا هدیه بگیرید زنده باشی عزیزجان.. مرسی از دعای قشنگت hasti۱۹۸۸ گفته است: با آرزوی خوشبختی برای مریم عزیز و همسرشون... ممنون هستی جان.. همچنین واسه شما :icon_gol: Nazanin.ad گفته است: تبریک مر مر جونم امیدوارم سپیدبخت بشی خانوم :hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: ممنون ناز ناز جون.. مرسییییییی.. کجایی؟ نیستی دیگه چرا ؟! masomeh meshkani گفته است: مبارکهههههههههه مریم جان. ممنون دوست خوبم :icon_gol: bahar. گفته است: تبریک میگم...ایشالا خوشبخت شن ممنون.. زنده باشید Paroshat گفته است: مریم جون افتخار نمیدن بیان ؟:banel_smiley_4:بیا دیگهههههه گفتم ک نمیشد بیام زفسنجانی گفته است: تبرررررررررررررررررررررررررررریک به مریم خانوووووووووووووووووووووووووم عزیز ...واقعن آرزوی خوشبختی دارم براتون ممنوووووووووووووون از لطف و محبتتون برادر خوبم.. ممنون :icon_gol: آرتاش گفته است: تبریک میگم مریم جان آرزو میکنم کنار همسر گرامی خوشبخت بشی مرسی عزیزم.. محبت داری لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در ۶ آبان، ۱۳۹۴ به به مبارک باشه ایشالا خوشبخت بشین لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ آبان، ۱۳۹۴ ببخشيد، من چرا اين تاپيك رو نديدم.:icon_pf (34): تبريك ميگم، اميدوارم كه خوشبخت بشين. لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ آبان، ۱۳۹۴ تبریک میگم.....خوشبخت بشین....:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۷ آبان، ۱۳۹۴ دوستان ببخشید من با گوشی اومدم نمیتونم از شکلک ها استفاده کنم و پاسخگوی محبتتون بطور کامل باشم Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž گفته است: به به مبارک باشهایشالا خوشبخت بشین سلامت باشید، ممنون، زنده باشید Imaaan گفته است: ببخشيد، من چرا اين تاپيك رو نديدم.:icon_pf (34): تبريك ميگم، اميدوارم كه خوشبخت بشين. مرسی از محبتتون، ممنون، آرزوی خوشبختی همه رو دارم mahnaazz گفته است: تبریک میگم.....خوشبخت بشین....:hapydancsmil: ممنون مهناز جان، مرسی عزیز لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده