رفتن به مطلب

بنظر شما طراحی لباس شغل پر درآمدیه؟

ارسال های توصیه شده

سلام بچه ها

من مدتیه که به رشته ی طراحی لباس علاقمند شدم اما از اونجایی که فارغ التحصیل های این رشته خیلی تعدادشون کمه، بیرون از دنیای مجازی کسی که با این رشته آشنایی داشته باشه رو پیدا نکردم. حالا از همه کسایی که با این رشته آشنا هستن یا کسی ر و میشناسن که توی این رشته به صورت آکادمیک یا غیر آکادمیک درس خونده سراغ دارن یا اصن کلا میتونن منو راهنمایی کن میخام که دانسته هاشون رو از من دریغ نکنن.:girl_angel:

- من رشته لیسانسم شهرسازی بودم و حتا خیاطی هم بلد نیستم، بنظرتون میتونم با این پیش زمینه برای فوق لیسانس طراحی پارچه و لباس ر وانتخاب کنم و توش موفق باشم؟

- بنظرتون بازار کار چنین رشته ای توی ایران و خارج از ایران چطوریه؟ میتونه ی شغل پردرامد باشه؟

- حداقل درامدش در حد ی کار معمولی تو ی شرکت خصوصی هست؟

• Like 7
لینک به دیدگاه

سلام گنجشک جان

مطمئن باش درآمدش از کار توی شرکت خصوصی بهتره.

واسه طراحی لباس همه چیز برمیگرده به ایده و خلاقیت خودت

واسه ادامه تحصیل هم یکم قبول شدن تو این رشته مشکله.چون پذیرش خیلی کمی داره

یکی از دوستای خودم سه سالی کنکور میداد تا قبول شد غیرانتفاعی سوره تهران(واسه ارشد)

جاهای معتبری که طراح لباس استخدام میکنن قطعا دنبال تحصیل کرده های این رشته هستند.

خیاطی بلد نبودن ربطی به طراحی لباس و پارچه نداره:whistle:طراحی دوخت میشه خیاطی:w16:

بازار کارش خوبه.حداقل بهتر از رشته های مهندسیه.والااا:ws3:

علاقه داشتن هم کافی نیست.استعداد و مخصوصا خلاقیت خیلی خیلی مهمه

موفق باشی دوستم:icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
سلام گنجشک جان

مطمئن باش درآمدش از کار توی شرکت خصوصی بهتره.

واسه طراحی لباس همه چیز برمیگرده به ایده و خلاقیت خودت

واسه ادامه تحصیل هم یکم قبول شدن تو این رشته مشکله.چون پذیرش خیلی کمی داره

یکی از دوستای خودم سه سالی کنکور میداد تا قبول شد غیرانتفاعی سوره تهران(واسه ارشد)

جاهای معتبری که طراح لباس استخدام میکنن قطعا دنبال تحصیل کرده های این رشته هستند.

خیاطی بلد نبودن ربطی به طراحی لباس و پارچه نداره:whistle:طراحی دوخت میشه خیاطی:w16:

بازار کارش خوبه.حداقل بهتر از رشته های مهندسیه.والااا:ws3:

علاقه داشتن هم کافی نیست.استعداد و مخصوصا خلاقیت خیلی خیلی مهمه

موفق باشی دوستم:icon_gol:

سحرجان رشته ی لیسانس دوستت چی بوده؟

الان ازش خبر داری؟

من کلاس کنکور هم حاضرم برم که خوب قبول شم.

بنظرم نسبتا ادم خلاقی هستم :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
سحرجان رشته ی لیسانس دوستت چی بوده؟

الان ازش خبر داری؟

من کلاس کنکور هم حاضرم برم که خوب قبول شم.

بنظرم نسبتا ادم خلاقی هستم :ws3:

لیسانس طراحی دوخت بود

یک سالی هست بیخبرم

اگه واقعا علاقه و خلاقیت داری حتما دنبالش برو.چون درآمد خوبی داره:w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه

اگه آدم شلغم هم بکاره ولی بهترین شلغم کار باشه مطمئنا درامد بالایی داره ، اگر توانایی ازم در انجام یک کار نباشه ولو بهترین کار دنیا باز هم آدم به جایی نمیرسه ، باید ببینی چقدر توانایی داری

• Like 7
لینک به دیدگاه
اگه آدم شلغم هم بکاره ولی بهترین شلغم کار باشه مطمئنا درامد بالایی داره ، اگر توانایی ازم در انجام یک کار نباشه ولو بهترین کار دنیا باز هم آدم به جایی نمیرسه ، باید ببینی چقدر توانایی داری

عالی بود:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

نوه دایی مامانم:ws3:لیسانس ادبیات داشت و بیکار...

اول رفت فنی و حرفه ایی یه دوره دوخت دید و خوشش اومد رفت از طریق درس و دانشگاه دنبال طراحی دوخت و لیسانس طراحی دوخت گرفت.

الانم مزون لباس عروس داره که خودش طراحی میکنه..ترکیه ام دوره گذاشته واسشون هرهفته میره...

درآمدشم خیلیه...دیگه خودت میدونی لباس چقدر گرونه چه برسه طراحیش...

شماام اول برو فنی و حرفه ایی یه دوره ببین خودتو بسنج ببین اصلا حوصله و و توانایی داری بعد برو از طریق درس مدرک معتبر بگیر گلم.

• Like 5
لینک به دیدگاه

دیگه ازاین واضع ترنمی شه حرف زد مرسی:a030:

وجدانا شلغمو خوب گفتی :ws28:کارت 20

• Like 4
لینک به دیدگاه

:mrsbeasley:منم بگم . اول اینا باهم قابل مقایسه نیستند شما هرچی هم تلاش بکنی یه حقوق ثابت داری حالا درجه هم بگیری یانه و.....درصورتی دراین روش کارمال خودته وهرچه تلاش کنی سهم بیشتری داری!

تلاش -اصلاعات(علم آن کار)-خلاقیت -جسارت وریسک-ایمان +پول:4564: اینهاهمش مکمل همدیگرند.

شماصرفا نمی توانی بگویی چون من دکترادارم حتما بهترینم همونجورکه فردی که مدرک نداردنمی تواندبدترین باشد.

شماممکنه یک طرح بززنی بترکونه درصورتی که تحصیلات دانشگاهی زیادی هم نداشته باشی.نه یکوقت خیال نکنید می گم درس خواندن وکسب دانش تواین زمینه بده .

یک فکری لباس طرحی کنیدبدین به اعضایی خانواده یاحتی به افرادی پول بدین تا اوناراتن کنندوتوجامعه بگردندوتبلیغ کنند.

لباس پوشیدن امروزیک حرفه است .

همیشه یک هواپیما به یک فرودگاههم احتیاج داره .

برودنبال علاقه ات !

• Like 5
لینک به دیدگاه
نوه دایی مامانم:ws3:لیسانس ادبیات داشت و بیکار...

اول رفت فنی و حرفه ایی یه دوره دوخت دید و خوشش اومد رفت از طریق درس و دانشگاه دنبال طراحی دوخت و لیسانس طراحی دوخت گرفت.

الانم مزون لباس عروس داره که خودش طراحی میکنه..ترکیه ام دوره گذاشته واسشون هرهفته میره...

درآمدشم خیلیه...دیگه خودت میدونی لباس چقدر گرونه چه برسه طراحیش...

شماام اول برو فنی و حرفه ایی یه دوره ببین خودتو بسنج ببین اصلا حوصله و و توانایی داری بعد برو از طریق درس مدرک معتبر بگیر گلم.

البته من مطمئن نیستم که تو ایران طراحی بیش از خود دوخت درامد داشته باشه :ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه

دوستان ممنون از نظراتتون.

من با کمک یک مشاور امین :ws3: تصمیم گرفتم که بجای اینکه کلی ریسک کنم و زمان بذارم برای ارشد توی این رشته شرکت کنم، در کنار شغلی که الان دارم برم بصورت ازاد دوره های مختلف مربوط به این رشته رو بگذرونم بعدا اگه دیدم هم علاقه دارم و هم نیاز با پایه ی قوی تر و اطلاعات بیشتر ب صورت اکادمیک ادامش بدم. :ws37:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اره شما طراحیت قوی کنی دوختت ام بهتر میشه و ذهنت باز تر.

ایران طراحی لباس فوق العادس درآمدش.

شما یه لباس عروس طراحی کنی 1تومن میگیری عین فامیلمون که الان فقط لباس عروس طراحی میکنه.

موفق باشی.

• Like 3
لینک به دیدگاه
البته من مطمئن نیستم که تو ایران طراحی بیش از خود دوخت درامد داشته باشه :ws38:

یه شریک دوختی پیدا کنین با طراحی شما چه شود؟؟؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
اره شما طراحیت قوی کنی دوختت ام بهتر میشه و ذهنت باز تر.

ایران طراحی لباس فوق العادس درآمدش.

شما یه لباس عروس طراحی کنی 1تومن میگیری عین فامیلمون که الان فقط لباس عروس طراحی میکنه.

موفق باشی.

یه شریک دوختی پیدا کنین با طراحی شما چه شود؟؟؟

برای طراحی ی لباس عروس که فک نمیکنم بابا انقد بدن!!!:ws38:

اره شریک دوختی ام خوبه :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
برای طراحی ی لباس عروس که فک نمیکنم بابا انقد بدن!!!:ws38:

اره شریک دوختی ام خوبه :ws3:

دوختش 3تومنه..خریدش 4تومن

طراحیش 1تومن

همین فامیلمون مزون داره تو تهران

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...