fateme mojtahedi 148 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ سلام دوستان عنوان پایان نامم: بررسی نقش دوچرخه سواری در توسعه فضاهای شهری محله مورد مطالعه نمیدونم چی انتخاب کنم کسی میتونه کمکم کنه میخوام در تهران باشه... ب موضوع پایان نامم هم بخوره ممنون 1 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۴ کدوم سمت تهران مدنظرتون هست؟ 1 لینک به دیدگاه
0 fateme mojtahedi 148 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ کدوم سمت تهران مدنظرتون هست؟ سلام من اصلا نمیدونم چه محله ای به این موضوعم میخوره برای همین گیجم واقعا... هرجایی باشه مهم نیست فقط اطلاعاتش هم راحت بشه ب دست اورد چون فک کنم باید یعنی یه مسیر دوچرخه سواری چیزی باشه یانه مهم نیست ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ می تونید مثلاً محله صادقیه رو انتخاب کنید. 1 لینک به دیدگاه
0 fateme mojtahedi 148 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ می تونید مثلاً محله صادقیه رو انتخاب کنید. صادقیه مگه محلی برای دوچرخه سواری داره؟ من چه نقشه هایی برای محله مورد نظر تو پایان نامه باید بذارم میدونید؟ لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ صادقیه مگه محلی برای دوچرخه سواری داره؟من چه نقشه هایی برای محله مورد نظر تو پایان نامه باید بذارم میدونید؟ خیلی اشرافیت روی این محله ندارم که بخوام بگم. رو حساب چندتا ایستگاه کرایه دوچرخه ای که تو محله دیدم و مسیرای دوچرخه ای که بوده گفتم. خب خیلی مهمه که تو ریز کار بخواین چه چیزایی رو بررسی کنین، به دنبال چه هدف هایی هستین و .... چون کلمه توسعه هم خیلی کلی هستش. ولی کلیت چیزی که به ذهنم میرسه، نقشه شبکه معابر، مسیرهای دوچرخه، مسیرهای حرکتی، کاربری، پاتوق ها و محل های تجمع، رفتارها، فعالیت. یه سری چیزایی بود با توجه به برداشت ذهنیم از عنوانتون گفتم. وگرنه تا عنوان و هدفهایی که دنبالش هستین، ریز نشه نمیشه همینجوری گفت. 1 لینک به دیدگاه
0 fateme mojtahedi 148 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ جدی ؟؟کجای صادقیه محل برای کرایه دوچرخه هست من تاحالا ندیدم؟؟ مرسی بابت راهنمایی دوست عزیز لینک به دیدگاه
0 Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۴ تو خود فلکه دوم صادقیه هستش. جلوی ایستگاه مترو هم هست. 1 لینک به دیدگاه
0 sky2010 80 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ بهتر است مقایسه ای کار کنید... مثلا یک محله که دوچرخه سواری رایج است با مجله ای که در ان وجود ندارد این جور کار کردن نتایج بهتری به دست می دهد... ولی به نظرم این جور پایان نامه ها پایان نامه های شهرسازی نیست 2 لینک به دیدگاه
0 fateme mojtahedi 148 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ مرسی ممنون از هردوی دوست عزیز استادم عنوان پایات نامم رو انتخاب کرده .... لینک به دیدگاه
سوال
fateme mojtahedi 148
سلام دوستان
عنوان پایان نامم:
بررسی نقش دوچرخه سواری در توسعه فضاهای شهری
محله مورد مطالعه نمیدونم چی انتخاب کنم
کسی میتونه کمکم کنه میخوام در تهران باشه...
ب موضوع پایان نامم هم بخوره ممنون
لینک به دیدگاه
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده