رفتن به مطلب

قهوه ابتلا به پاركينسون را كاهش مي‌دهد


ارسال های توصیه شده

بر اساس نتايج يك پژوهش جديد؛ مصرف قهوه خطر ابتلا به بيماري پاركينسون را كاهش مي‌دهد.

 

 

 

 

 

کد خبر : 05290 تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۳۸۹

 

بر اساس يك بازبيني كلي روي تمام مدارك و شواهد علمي موجود، نوشيدن منظم قهوه حدود دو تا سه فنجان در روز احتمال ابتلا به پاركينسون را تا يك چهارم كاهش مي‌دهد.

 

آمارها نشان مي‌دهد كه امروزه بيش از 120 هزار نفر تنها در كشور انگليس به اين بيماري عصبي ناتوان كننده مبتلا هستند.

به گفته محققان؛ در حالحاضر اين بيماري درمان قطعي ندارد و دانشمندان هنوز علت بروز اين بيماريرا كشف نكرده‌اند. در تحقيق اخير 26 پژوهش منتشر شده مورد بازبيني قرارگرفته‌اند.

 

به گزارش روزنامه تلگراف چاپ انگليس، محققان دريافته‌اند كه نوشيدن قهوه احتمال ابتلا به اين بيماري را تا 25 درصد كمتر مي‌كند.

 

پژوهشگران هم چنين خاطرنشان كردند كه بين مقدار مصرف قهوه و ميزان تاثير محافظتي آن در اين زمينه، ارتباط مستقيم وجود دارد.

 

اين پژوهش از سوي محققان دانشگاه پورتو در پرتغال انجام گرفته و شرح آن در مجله «بيماري آلزايمر» منتشر شده است.

 

در پژوهشي مشابه نيز كه اخيرا در همين مجله به چاپ رسيده بود، عنوان شد كه اين نوشيدني در پيشگيري از آلزايمر هم موثر است.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...