Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ سلام خسه نباشی .مرسی من خسته نیسم :icon_razz: می خواهم نظرشما رادرباره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بپرسم ؟ 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ :w58::w58::w58::w58::w58::w58:سایت چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ :w58::w58::w58::w58::w58::w58:سایت چیه؟ سلام مهندس عزیر دراصل اگراشتباه نکنم یه شرکته که گارش تو تبادل یابورس ارزه . همان ف ا ر ک س خودمون . یکی ازدوستان رفته 1 میلیون و800سرمایه گذاری کرده حالا هی گیرداده به من. اینجوری که فهمیدم دارای سودمرکبند مثل بیمه عمر هرمی هست یعنی هرچه زیرمجموعه جمع کنی به نفع شماهست .که این به نظرم مشکوکه ونامردی. قرداد خودشونشونم داد یه پرینت رنگی ساده که کیفیتم نداشت قرارداد 500 دلار بود به مدت 15 سال . این قراردادحتی مهربرجسته هم نداشت .این شک دوم . شک سوم رنکینگ و سئو این سایت توالکسا هست. 2 لینک به دیدگاه
majid ghandali 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سلام یمنا. من هم عضو این سایت هستم یعنی ***** . اینطور که شما میگید نیست ، می تونی سرمایه گذاری کنی و سود ماهیانه بگیرید. حتما زیر مجموعه نمیخواد. و هرگز هرمی به حساب نمیآد. شما میتونی فقط در کلاس ها شرکت کنید و توضیح کامل را از مشاور اصلی بپرسی . نه از دوستت.و اگه سوال دیگه ای داشتید من در خدمتم. 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ سلام یمنا.من هم عضو این سایت هستم یعنی ***** . اینطور که شما میگید نیست ، می تونی سرمایه گذاری کنی و سود ماهیانه بگیرید. حتما زیر مجموعه نمیخواد. و هرگز هرمی به حساب نمیآد. شما میتونی فقط در کلاس ها شرکت کنید و توضیح کامل را از مشاور اصلی بپرسی . نه از دوستت.و اگه سوال دیگه ای داشتید من در خدمتم. مرسی ازپاسخت شما خودت ازاین سیستم هم درآمدداشتید؟ می شود بگی درچه مدت وچقدر؟ چقدرگذاشتی؟ 1 لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، ۱۳۹۴ تفاوت منطقی "فـــارکــس" با "کــازیـــنو" چیه؟! تا حالا بهش فکر کردید؟ 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۹۴ اینطور سایتها معمولا بعد از مدتی اسکم میشن و پول ملت رو برمیدارن و میرن تا حالا ندیدم چنین سایتهایی عمر زیادی داشته باشن در مورد این یکی هم اطلاعات زیادی ندارم 4 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۹۴ تفاوت منطقی "فـــارکــس" با "کــازیـــنو" چیه؟! تا حالا بهش فکر کردید؟ راستشوبخواین نه ! ولی این موضوع یکم غیرعادیه به نظرم ! برای همین اینجا مطرح کردم. اگه منظورتون ازکازینو قمارهست . خب تااونجایی که من فهمیدم بازی ازترفندی برمبنای یکسری احتمالات ومهارت ذهنی است که صاحب اونجاهم برنامه رایحوری ترتیب می ده که همه چیزبه نفع خودش تمام شود . درسته. اما***** میادبرمبنای زیرمجموعه کارمی کنه که در***** نفراولی دیگه لازم نیست کاری بکنه به ساده تر همه میشن کارگراون ! برای همین میشه گفت یه جورای باهم شباهت دارند /درسته 2 لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ راستشوبخواین نه ! ولی این موضوع یکم غیرعادیه به نظرم ! برای همین اینجا مطرح کردم.اگه منظورتون ازکازینو قمارهست . خب تااونجایی که من فهمیدم بازی ازترفندی برمبنای یکسری احتمالات ومهارت ذهنی است که صاحب اونجاهم برنامه رایحوری ترتیب می ده که همه چیزبه نفع خودش تمام شود . درسته. اما***** میادبرمبنای زیرمجموعه کارمی کنه که در***** نفراولی دیگه لازم نیست کاری بکنه به ساده تر همه میشن کارگراون ! برای همین میشه گفت یه جورای باهم شباهت دارند /درسته با توجه به اینکه سایت دو تا از کلمه ها رو فـیـلــتـــر کرده، من متوجه نشدم دارید در مورد چی صحبت می کنید، اما حدس می زنم در مورد شرکتهای هـــرمــی و مــثلــثـی صحبت می کنید. چیزی که در مورد فــارکــس اشتباه می شه اینه که ما دو تا سیستم مبادله عرض متفاوت در دنیا داریم، که هر دو رو به یک اسم می شناسند. در یکی از سیستمها که مورد نظر شماست، با بک کلیک ظاهراً ارز خریده می شه و با یک کلیک ظاهراً ارز فروخته می شه. در صورتی که در واقعیت همچین چیزی امکان پذیر نیست. در واقعیت شما وقتی که تصمیم می گیرید که یک ارز رو با یک قیمت مشخص بخرید، ممکنه فروشنده پیدا نکنید و اجباراً یا نخرید، یا برید تو صف، یا با قیمت گرونتر بخرید. در مورد فروختن هم بطور مشابه، شما وقتی که تصمیم می گیرید که یک ارز رو با یک قیمت مشخص بفروشید، ممکنه خریدار پیدا نکنید و اجباراً یا نفروشید، یا برید تو صف، یا با قیمت ارزونتر بفروشید. این واقیعت مبادلات ارزی هست. اما با این پلتفرمهایی که الآن هست و روی کامپیوتر نصب می کنید؛ مثل تـــریــداســتیـشن یا متـاتـریـدر، شما با یک کلیک (ظاهراً) ارز مبادله می کنید!!! اتفاقی که داره می افته اینه که واقعاً ارزی مبادله نمی شه؛ بلکه یک برنامه کامپیوتری داره با شما و باقی اعضا بازی می کنه و مثل کــازیــنو یک "بانک" داره. در کـازیــنو بانک از پول بازنده ها پر می شه، و اگر شما در قــمـار پولی ببرید، از اون بانک برمی دارید؛ یعنی از پولی که دیگران باختن. یعنی کـازیـنتو می شه یه واسطه برای اینکه شما از دیگران پول ببرید. حالا احساس خوبی از بردن اون پول دارید یا نه؟! فــارکــسـی که شما در موردش صحبت می کنید دقیقاً مثل همین سیستم کــازیـنو هست؛ اگه پولی به دست بیارید، پولی هست که یکی دیگه تو همون سیستم از دست داده، و کارگزار شما نقش همون کــازیــنـو رو بازی می کنه. خب حالا که چی؟! هیچ چی؛ تو اون سیستم مبادله ارز اول اینطور نیست؛ البته یه بخشی از اون هم به این صورت هست. اگر احساس خوبی بهش دارید، مشکل دیگه ای نباید داشته باشه. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۹۴ با توجه به اینکه سایت دو تا از کلمه ها رو فـیـلــتـــر کرده، من متوجه نشدم دارید در مورد چی صحبت می کنید، اما حدس می زنم در مورد شرکتهای هـــرمــی و مــثلــثـی صحبت می کنید.چیزی که در مورد فــارکــس اشتباه می شه اینه که ما دو تا سیستم مبادله عرض متفاوت در دنیا داریم، که هر دو رو به یک اسم می شناسند. در یکی از سیستمها که مورد نظر شماست، با بک کلیک ظاهراً ارز خریده می شه و با یک کلیک ظاهراً ارز فروخته می شه. در صورتی که در واقعیت همچین چیزی امکان پذیر نیست. در واقعیت شما وقتی که تصمیم می گیرید که یک ارز رو با یک قیمت مشخص بخرید، ممکنه فروشنده پیدا نکنید و اجباراً یا نخرید، یا برید تو صف، یا با قیمت گرونتر بخرید. در مورد فروختن هم بطور مشابه، شما وقتی که تصمیم می گیرید که یک ارز رو با یک قیمت مشخص بفروشید، ممکنه خریدار پیدا نکنید و اجباراً یا نفروشید، یا برید تو صف، یا با قیمت ارزونتر بفروشید. این واقیعت مبادلات ارزی هست. اما با این پلتفرمهایی که الآن هست و روی کامپیوتر نصب می کنید؛ مثل تـــریــداســتیـشن یا متـاتـریـدر، شما با یک کلیک (ظاهراً) ارز مبادله می کنید!!! اتفاقی که داره می افته اینه که واقعاً ارزی مبادله نمی شه؛ بلکه یک برنامه کامپیوتری داره با شما و باقی اعضا بازی می کنه و مثل کــازیــنو یک "بانک" داره. در کـازیــنو بانک از پول بازنده ها پر می شه، و اگر شما در قــمـار پولی ببرید، از اون بانک برمی دارید؛ یعنی از پولی که دیگران باختن. یعنی کـازیـنتو می شه یه واسطه برای اینکه شما از دیگران پول ببرید. حالا احساس خوبی از بردن اون پول دارید یا نه؟! فــارکــسـی که شما در موردش صحبت می کنید دقیقاً مثل همین سیستم کــازیـنو هست؛ اگه پولی به دست بیارید، پولی هست که یکی دیگه تو همون سیستم از دست داده، و کارگزار شما نقش همون کــازیــنـو رو بازی می کنه. خب حالا که چی؟! هیچ چی؛ تو اون سیستم مبادله ارز اول اینطور نیست؛ البته یه بخشی از اون هم به این صورت هست. اگر احساس خوبی بهش دارید، مشکل دیگه ای نباید داشته باشه. به نظرم انسان نبایدازهرراهی پول دربیاره /شایدخیلی قدیمی وکهنه باشه این حرف / بااین جمله مشکل دارم پولی هست که یکی دیگه تو همون سیستم از دست داده، و کارگزار شما نقش همون کــازیــنـو رو بازی می کنه.. و مشکلات این سیستم برام روشن شد . حالا یک سوالی که اینجاهست اینکه اون فردمی گفت شرکت هست وخیلی علنی داشت بازاریابی می کرد(ولی فکرکنم اینا درقالب یکادیگه اینکاررامی کنند) این سیستم ها اگرمشکل دارهست چرا ف یلتر نمیشن؟ 2 لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۴ به نظرم انسان نبایدازهرراهی پول دربیاره /شایدخیلی قدیمی وکهنه باشه این حرف /بااین جمله مشکل دارم پولی هست که یکی دیگه تو همون سیستم از دست داده، و کارگزار شما نقش همون کــازیــنـو رو بازی می کنه.. و مشکلات این سیستم برام روشن شد . حالا یک سوالی که اینجاهست اینکه اون فردمی گفت شرکت هست وخیلی علنی داشت بازاریابی می کرد(ولی فکرکنم اینا درقالب یکادیگه اینکاررامی کنند) این سیستم ها اگرمشکل دارهست چرا ف یلتر نمیشن؟ توی ایران هر چی رو که خبر داشته باشن فـیـلـتـر که می کنن هیچ، بلکه فعالان در اون زمینه رو تحت پیگرد قانونی هم قرار می دن و اگه دستگیر کنند مطابق قانون مجازات می کنند. می تونید توی گوگل جستجو کنید و ببینید که کیفرشون چیه. توی مالزی هم فعالیت در این زمینه ممنوعه. حداقل مشکلاتی در این زمینه باعث می شه که این فعالیتها ادامه داشته باشه: 1) ما نمی ریم دوست یا فامیل خودمون رو به عنوان فعال به پلیس معرفی کنیم 2) اگه معرفی کنیم؛ ممکنه زیرسبیلی رد بشه 3) کارگزار معمولاً در دسترس نیست؛ مثلاً فرض کن توی قبرس یا هنگ کنگ باشه چیکار میشه کرد؟ 4) هر روز سایتهای جدید ایجاد میشه یه قانون منطقی (از خودم): اگه کسانی که می رن تو این کار می تونستن درآمد داشته باشن (یعنی می تونستن ارز وارد کشور کنن)، احتمالاً جلوی این فعالیتها گرفته نمی شد. مشکل اینجاست که در مجموع برعکسه (یعنی ارز از کشور خارج میشه). 3 لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۴ یه خبر جالب: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته این احتمالاً اون فـارکـس که همه در موردش صحبت می کنن، نیست؛ توی اون دو تا سیستم که قبلاً گفتم، این احتمالاً سیستم دوم هستش. در مالزی هم فـارکـس هست؛ اما سیستم دوم؛ سیستم اوله که ممنوعه. 2 لینک به دیدگاه
majid ghandali 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۴ مرسی ازپاسختشما خودت ازاین سیستم هم درآمدداشتید؟ می شود بگی درچه مدت وچقدر؟ چقدرگذاشتی؟ سلام بله من از این سیستم ماهیانه سود برداشت کردم ، که ربطی به کار کردم نداشته . چرا که اگر برای شرکت بازاریابی کنید پورسانتهای قابل توجهی به شما میده. که من از اون روش هم سود دریافت کردم . شرکت قابل اعتماده ، شما میتونید با کمترین مقدار شروع کنید که من هم همین کارو کردم . یعنی 500 دلار و به این 500 دلار شما ماهیانه سود تعلق میگیرد. اگر سوال بیشتر داشتید با این ایمیل تماس بگیرید. 1 لینک به دیدگاه
2000kappa 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۴ سلام. طبق تحلیل زیر این سایت اصلا قابل اعتماد نیست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
alferedoo 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سلام من هم یکی از دوستانم در این سایت سرمایه گذاری کرده است.یک ماهی هم هست سود گرفته.ولی هیچ سایت *****ی اینجوری کار نمی کمنه.مشکوکه 2 لینک به دیدگاه
alipanahi63 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام من میخوام تو یه سایتی که بالاترین سود رو میده مقداری سرمایه گذاری کنم از دوستانی که تجربه دارن تو این کار کسی هس که مشاوره بده؟ 1 لینک به دیدگاه
amirhossein22 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام.من توی این سایت ggf سه هفته ای میشه سرمایه گذاری کردم.نکته ای که منو به خودش جلب کرد گواهینامه هایی بود که ارایه میداد که از همه مهم تر این گواهینامه ها قابل پیگیری نیز هست.نکته ی دوم و مهم تر این بود که این شرکت سایتش یه هفته ای بسته شد.چرا که میخواست بره توی سررسید سالیانه.و معلوم شد که این شرکت مالیات میده.من هر سه گواهی نامشو پیگیری کردم واز صحت اونا مطمعن شدم.البته الان بدلیل بازگشایی دفتر شعبه هنگ کنگ سایت مجدد بسته شده.حال من میخوام بدونم در کل چرا میگین غیر منطقیه؟:ws52: لینک به دیدگاه
amirhossein22 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام.من توی این سایت ggf سه هفته ای میشه سرمایه گذاری کردم.نکته ای که منو به خودش جلب کرد گواهینامه هایی بود که ارایه میداد که از همه مهم تر این گواهینامه ها قابل پیگیری نیز هست.نکته ی دوم و مهم تر این بود که این شرکت سایتش یه هفته ای بسته شد.چرا که میخواست بره توی سررسید سالیانه.و معلوم شد که این شرکت مالیات میده.من هر سه گواهی نامشو پیگیری کردم واز صحت اونا مطمعن شدم.البته الان بدلیل بازگشایی دفتر شعبه هنگ کنگ سایت مجدد بسته شده.حال من میخوام بدونم در کل چرا میگین غیر منطقیه؟:ws52: 1 لینک به دیدگاه
ehsan yadegari 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ سلام به همه ی دوستان این شرکت هم یک شرکت هرمی یا بازی پولی یا ( money game ) مثل شرکت جی تی آیgti هست . سرشاخه ی اصلی این شرکت فردی است به نام مهدی نصیری ملقب به پارسا - کیان - عرشیا و ... که هم اکنون دستگیر شده است و در دادسرای مرکزی استان مرکزی شهرستان اراک بازداشت شده است. این شخص قبلا با شرکت جی تی آی پول های کلانی به دست آورده بود و از ان جایی که شرکت جی تی آی به دلیل عدم پیشرفت و پرداخت نکردن سود و سرمایه افراد با مشکل مواجه شده است او اکنون با این شرکت جدید شروع به فعالیت نموده است این شرکتها همه اساس کارشون به اینصورته که هنگام شروع به فعالیت با پرداخت سودهای به موقع اعتماد مردم رو جلب میکنن و بعد از مدتی که سودهای کلانی به دست آوردند با بهانه های مختلف از پرداخت سود به سرمایه گذاران امتناع می کنند و بعد از مدتی هم کلا تعطیل میشن من خودم در شرکت جی تی آی ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام )سرمایه گذاری کرده بودم ، چند بار سود گرفتم ولی بعدش فهمیدم که کلاهبرداری بوده و کلا تعطیل شده - الان هم هنوز اطلاعات حساب و اکانتم رو دارم ولی این شرکت دیگه هیچ فعالیتی نمیکنه ، رنک الکساش هم این رو نشون میده 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده