Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 10 آذر، 2015 کتاب فیزیک کوانتومی نوشته استیون گاسیروویچ و ترجمه محی الدین شیخ الاسلامی رو به زبان فارسی به همراه حل المسائل آن به زبان انگلیسی از لینک های داده شده می تونید دانلود کنید. دانلود کتاب دانلود حل المسائل منبع: سایت فیزیک خیام 3
hosseyn_2000 12 ارسال شده در 31 فروردین، 2016 کتاب فیزیک کوانتومی نوشته استیون گاسیروویچ و ترجمه محی الدین شیخ الاسلامی رو به زبان فارسی به همراه حل المسائل آن به زبان انگلیسی از لینک های داده شده می تونید دانلود کنید. دانلود کتاب دانلود حل المسائل منبع: سایت فیزیک خیام ممنون از لطفت، ولی لینکش که خرابه داداش من! 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2016 ممنون از لطفت، ولی لینکش که خرابه داداش من! تست کردم هم لینک کتاب هم حل المسائل سالمه 1
Imaaan 17059 ارسال شده در 11 بهمن، 2016 رمزش چیه؟ پسورد تمامی فایل هایی که پسوردشون ذکر نشده=www.noandishaan.com
mmhh22 10 ارسال شده در 6 بهمن، 2017 متاسسفم خیلی این که اون حل تمرین نیست :banel_smiley_4::banel_smiley_4:حیف دانلود و ثبت نام
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 7 بهمن، 2017 متاسسفم خیلی این که اون حل تمرین نیست :banel_smiley_4::banel_smiley_4:حیف دانلود و ثبت نام تو همون خط اول که نوشته شده بود حل المسائل انگلیسیه کتاب اصلی فقط ترجمه شده شیخ الاسلامیه
ارسال های توصیه شده