Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۴ کتاب فیزیک کوانتومی نوشته استیون گاسیروویچ و ترجمه محی الدین شیخ الاسلامی رو به زبان فارسی به همراه حل المسائل آن به زبان انگلیسی از لینک های داده شده می تونید دانلود کنید. دانلود کتاب دانلود حل المسائل منبع: سایت فیزیک خیام 3 لینک به دیدگاه
hosseyn_2000 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۴ کتاب فیزیک کوانتومی نوشته استیون گاسیروویچ و ترجمه محی الدین شیخ الاسلامی رو به زبان فارسی به همراه حل المسائل آن به زبان انگلیسی از لینک های داده شده می تونید دانلود کنید. دانلود کتاب دانلود حل المسائل منبع: سایت فیزیک خیام ممنون از لطفت، ولی لینکش که خرابه داداش من! 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ ممنون از لطفت، ولی لینکش که خرابه داداش من! تست کردم هم لینک کتاب هم حل المسائل سالمه 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، ۱۳۹۵ رمزش چیه؟ پسورد تمامی فایل هایی که پسوردشون ذکر نشده=www.noandishaan.com لینک به دیدگاه
amindada 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۶ حلش با شیخ الاسلامی فرق داره ب درد نمیخوره لینک به دیدگاه
mmhh22 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، ۱۳۹۶ متاسسفم خیلی این که اون حل تمرین نیست :banel_smiley_4::banel_smiley_4:حیف دانلود و ثبت نام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۶ متاسسفم خیلی این که اون حل تمرین نیست :banel_smiley_4::banel_smiley_4:حیف دانلود و ثبت نام تو همون خط اول که نوشته شده بود حل المسائل انگلیسیه کتاب اصلی فقط ترجمه شده شیخ الاسلامیه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده