رفتن به مطلب

اپلیکیشن های مثل تلگرام ،واتس اپ و ...برای فروم ها و سایت ها رقیب محسوب میشه؟

Construction

ارسال های توصیه شده

سلام

اپلیکیشن های مثل تلگرام ،واتس اپ و ...برای فروم ها و سایت ها رقیب محسوب میشه؟

مخصوصا تلگرام که با وجود امکانات زیادتر نسبت به بقیه اپلیکیشن ها این روزها زیاد مورد استفاده قرار می گیره

این اپلیکیشن ها تاثیری روی روند فعالیت فروم ها و بسایت ها داشته یا نه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه

توی ایران و کشورهای شبیه ایران آره. :ws3:

دسترسی سریع تر و راحت تر از بزرگترین مزیت های این شبکه های اجتماعی هستش.

اما در واقع هیچ وقت کارایی یک سایت یا فروم رو ندارن. این شبکه های اجتماعی، 99 درصد فضایی برای گفتگو و تعامل های دوستانه بین افراد هستش و اغلب کارکرد تفریحی دارن و خب کاملاً خوراک ما کاربرای ایرانی هستش که به شدت درگیر افراط و تفریط هستیم. آمار مخاطبین و استفاده کنندگان این شبکه ها تو سراسر جهان کاملاً نشون میده. فقط کافیه نسبت تعداد کاربران این شبکه ها تو هر کشور رو به کل جمعیت اون کشور که به اینترنت دسترسی دارن تقسیم کنیم ببینیم چه وضعیتی رو ایران داره.

سایت ها و فروم ها برای ارائه مطالب مختلف از نرم افزار و مقاله و آموزش و .... گرفته تا آهنگ و اطلاعات مفید و ... و بحث کردن و پرسش و پاسخ درباره اونهاس. خود من برای پیدا کردن یه مطلب و مطالعه یه موضوعی که بهش نیاز دارم، پیدا کردن آدرس جایی و ...... سرچ کردن تو اینترنت رو ترجیح میدم. مطالب داخل سایت ها و فروم ها هست که پایدار و موندگار هستش و هر لحظه امکان دستیابی بهشون واسه هر کابر اینترنتی وجود داره. حتی بحث و گفتگوهاش هم به همین شکله.

اگر استفاده و کاربرد ما از هرچیزی درست و متعادل باشه اون رقابتی که گفتی وجود نداره. چون همونطور که اشاره کردم کاربرد این شبکه ها متفاوت با سایت ها و فروم ها هستش.

اصلاً یه گروه تخصصی رو مثال میزنم تو تلگرام که بهترین حالتش هست و جز همون 1 درصده رو مقایسه میکنم. مثلاً درخواست مقاله واسه یه موضوع میکنم. میام اونجا درخواست میدم، خوش شانس باشم یکی ببینه و داشته باشه بیاد دوتا مقاله بهم بده. در حالیکه اگه خودم سرچ میزدم، شاید تعداد بیشتری گیر میاوردم. ولی خب میگم چه کاریه، اینکه راحت تره. :whistle: قشنگ عادتمون میده که تنبل و تنبل تر بشیم. حالا بماند که خیلی وقتا هم جوابمون داده نمیشه. یا حالت دیگه بحث علمی داخلش شکل میگیره، یه سریا اون لحظه هستن و شرکت میکنن و یه سری چیزا هم یاد میگیرن. ولی خلاصه میشه به همون محدوده زمانی و همون عده ای که اون لحظه بودن. بعدش با بحثای دیگه به فراموشی سپرده میشه و میره. یعنی کاملاً محدوده از این نظر.

در حالیکه اطلاعاتی که تو مجموعه سایتها هست نامحدوده. چه از لحاظ فردی چه زمانی. ولی خب یه کمی تنبل بودنه باید کمتر باشه که نمیشه :ws3:

من وقتی میتونم کارم رو بهتر از طریق سایت های مختلف راه بندازم و فقط به خاطر تنبلی به یه چیز ساده تر اکتفا میکنم و میرم سراغ مثلاً تلگرام، باعث میشم اون رقابت اشتباه پیش بیاد. چون نمیتونم کاربرد درست اینها رو از همدیگه تفکیک کنم.

مثالی که زدم بهترین حالتش بود. وگرنه همونطور که گفتم 99 درصد استفاده از این شبکه های اجتماعی برای گفتگوهای دوستانه و تفریح و فرستادن جک و متن و خبر و این چیزا به همدیگه هستش.

• Like 5
لینک به دیدگاه

این می تواندتوافرادمتفاوت باشه.

مثلا من خودمومی گم اصلا ازاین کارا وبرنامه ها خوشم نمیاد . چیه همش سرشون توموبایله یاتبلت حالاخوبه همشم دارن بادختر حرف میزنند.

یاقدیماکه چت یاهوبودهمش برام سواله آیا ایناصرفا برای چرت وپرت گفتنه؟

همین نواندیشان رانگاه کنید اینهمه عضومی گیره وفقط چقدرشون میمونند؟یامیان برای دانلود!یامیان سوال بپرسند!یامیان که حرفهای شوخی آمیزبزنند (نه منظورم ازاین شوخیهانیست میدونید چی میگم) ولی چون به هدفشون نمیرسندمیرند!

ببینیدفرم صمیمی تره چون اینهای که هستند واقعادوست شدندباهم .

من که هرچی دیدم همش چرت بوده وخودمم استفاده نمیکنم چون موبایلم سیستم عامل نداره:ws28:

ودرآخرشخصیتی که فرم داره این برنامه هانداره .:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...