رفتن به مطلب

روش تهیه ۷ ادویه مخلوط جهان


ارسال های توصیه شده

ادویه طعم‌دهنده‌ی اصلی غذاها هستند و هر کشور و منطقه‌ای طعم و رنگ منحصر به فرد خود را دارد. در این مقاله می‌خواهیم با معرفی هفت ادویه‌ی مخلوط نقاط مختلف دنیا، شما را به دنیای طعم‌های ببریم.د.

[h=3]۱-ادویه مخلوط تاکو، مکزیک[/h]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

  • ۲ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز


  • ۲ قاشق چایخوری پونه کوهی (اورگانو)


  • ۳/۴ قاشق چایخوری نمک


  • ½ قاشق چایخوری دارچین


  • ¼ قاشق چایخوری فلفل هندی


  • ¼ قاشق غذاخوری زردچوبه


     


برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

[h=3]۲- ادویه مخلوط بهارات، ترکیه[/h]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

  • ۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه



  • ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه


  • ۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز


  • ۱ قاشق غذاخوری نعناع خشک


  • ۱ قاشق غذاخوری میخک


  • ۱ قاشق غذاخوری جوز هندی


  • ۱ قاشق غذاخوری هل سبز


  • ۱ نوک قاشق چایخوری دارچین


     


برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

[h=3]۳- ادویه مخلوط تندوری، پاکستان[/h]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

  • ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل


  • ۱ قاشق چایخوری زردچوبه


  • ۱ قاشق چایخوری پودر زیره


  • ۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز


  • ۱ قاشق چایخوری پاپریکا


  • ۱ قاشق چایخوری نمک


  • ۱ قاشق چایخوری فلفل هندی


     


برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

[h=3]۴- ادویه ی بخارات، یا ۷ ادویه ی عربی[/h]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

  • ۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه آسیاب شده


  • ۲ قاشق غذاخوری پاپریکا


  • ۲ قاشق غذاخوری پودر زیره سبز


  • ۱ قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز


  • ۱ قاشق غذاخوری پودر میخک


  • ۱ قاشق غذاخوری پودر دارچین


  • ½ قاشق چایخوری پودر هل


     
     


برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

[h=3]۵- پنج ادویه، چین[/h]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

  • ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین


  • ۱ قاشق چایخوری پودر میخک


  • ۱ قاشق چایخوری پودر دانه‌ی بوداده‌ی رازیانه


  • ۱ قاشق چایخوری پودر رازیانه‌ی ستاره‌ای


  • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل سیچوان بوداده


     


برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

[h=3]۶- ادویه مخلوط، جامائیکا[/h]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • ۲ قاشق چایخوری فلفل هندی (Cayenne)


  • ۱ قاشق غذاخوری پودر جوز هندی


  • ۴ قاشق چایخوری نمک


  • ۴ قاشق چایخوری شکر


  • ۱ قاشق چایخوری پودر فلفل


  • ۲ قاشق غذاخوری پیاز خردشده‌ی خشک


  • ۱ ½ قاشق چایخوری پودر پیاز


  • ۱ ½ قاشق چایخوری پودر آویشن


  • ۱ ½ قاشق چایخوری تخم خردل


  • ۱/۸ قاشق چایخوری پودر میخک


     


برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

[h=3]۷-گارام ماسالا، هند[/h]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

  • ۱۲ عدد فلفل سیاه


  • ۳ عدد دانه‌ی هل (پوست کنده)


  • ۱۲ عدد میخک


  • ۱ عدد چوب دارچین


  • ¼ پیمانه تخم گشنیز


  • ¼ پیمانه دانه‌ی زیره


  • دانه رازیانه


  • جوز هندی


     


برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

لازم به ذکر است که با وجود در دسترس بودن تمامی این مواد و ادویه ها به صورت پودری، اگر آنها را به صورت دانه تهیه کنید و خودتان آسیاب کنید، عطر و طعم ادویه ها چندین برابر می‌شود.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
دهنم اب افتاد مهناز خانوم خدا چیکارت کنه

مرسی عالی بودند

تو غذا ادویه نباشه دوزار نمی ارزه ......

مرسی

 

خوب ادویه خیلی مهم بود.....:ws3:......گفتم مطلب بذارم براش....:hapydancsmil:

 

خواهش میکنم.....:icon_gol:

لینک به دیدگاه
ادویه خورشتی راباکاری وهل و جوز هندی قاطی کنید .

یابه تنهای ادویه خورشتی راباهل وجوزهندی قاطی کنید.

 

تو چه خورشتی استفاده میشه....:ws38:

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...