soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۸۹ واقعا ! خوش بحالت:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: چون هیچی یادم نی خوش به حالم؟؟؟؟؟:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۸۹ چون هیچی یادم نی خوش به حالم؟؟؟؟؟:icon_pf (34): اینکه سه دور پارسه رو خوندی خوش بحالت:viannen_38: لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ سلام خوبید؟ شما کجای کارید؟ عمومی اختصاصی همه تمومیده؟ درصد و رتبه هاتون خوب میشه تو کنکور آزمایشیا؟ کسی هست آزمونای آکادمی شرکت کرده باشه؟ 1 لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ سلام خوبید؟شما کجای کارید؟ عمومی اختصاصی همه تمومیده؟ درصد و رتبه هاتون خوب میشه تو کنکور آزمایشیا؟ کسی هست آزمونای آکادمی شرکت کرده باشه؟ من آزمون پارسه میدم... تو آکادمی رتبه و ترازت چنده؟؟؟ چند نفر شرکت کننده هست؟؟؟؟:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ تو آزمونای آکادمی هر بار یه چیزی شدم اولیش 1 دومیش 8 سومیش 5 چهارمی رو نرفتم پنجمی 60 ششمی 21 هفتمی رو نرفتم کارنامم رو بگیرم هشتمی هم دیروز بود که نیومده کارنامش شرکت کننده ها بزار این کارنامه رو بگیرم میگم بهت چون این جامع بود شما رتبه و ترازت چقدر میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۸۹ امروز کارتا هم اومد من و خیلی از دوستام دانشگاه تربیت معلم افتادیم 2 لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ سلام چه خبر؟؟؟؟؟؟؟ کنکوریا خوب دادین؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ کنکوری ها بیاین بگین خوب دادین یا نه دیگه :girlhi: به نظرم یکمی سخت بود... البته من بهمن درسم تموم شد، زیاد وقت نداشتم واسه خوندن اما خودمو رسوندم. 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها همتون موفق باشییید......:girl_yes2:خیلی خوشحالم میخواید ادامه بدید و به کاردانی بسنده نکردید........ ایشالا همتون قبول میشید!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ سلام چه خبر؟؟؟؟؟؟؟کنکوریا خوب دادین؟؟؟؟ اینو نیگا معمار باشیه بزرگ چیکار کردی تو آزمون الک کردن معمارهارو 1 لینک به دیدگاه
کامیلا 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ سلام امتحان کنکور کاردانی به کارشناسی کامپیوتر خیلی سخت بود واسم دعا کنید امسال قبول بشوم دیگه از پشت کنکور ماندن خسته شدم 2 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها همتون موفق باشییید......:girl_yes2:خیلی خوشحالم میخواید ادامه بدید و به کاردانی بسنده نکردید........ ایشالا همتون قبول میشید!!!!!!!!!! تو معماری هرچی بیشتر پیش می ری، به دنیای پیچیده تر و زیباتری پا می زاری.حیفه آدم از دستش بده 2 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ پاسخنامه تشریحی سوالای اختصاصی: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۸۹ بچه ها نتایج کی میاد ؟ من خیلی استرس دارم . :sad0::sad0::sad0: لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۸۹ اینو نیگامعمار باشیه بزرگ چیکار کردی تو آزمون الک کردن معمارهارو ببند نیشتو خیلی هم خوب دادم......................رتبه زیر 20 تو که از الک در رفتی لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۸۹ بچه نتایج چرا نمیاد پس؟؟؟:banel_smiley_52: تاریخ دقیقشو کسی نمی دونه؟ لینک به دیدگاه
florteshia 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ منم هستم اما تا 25 تیر درگیر پروژه هامم....نخوندممممم.هیچییییییییییییییییییییی :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده