parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ بابا بنده خدا بچست گناه داره اونقدم لازم به ترس نداره میخای عکستو نشون بدیپری جان اسمشو بگو عکسو بیخیال مسافرتم نمیتونی بری؟؟ اه یادم نبود بازم بچست نمیفهمه اسمش کتایونه... میخندی؟؟؟؟؟ به کنکور فکر کن..... حالا به نظرت اگه بخونم زیرِ 2500 میارم؟!! لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ اسمش کتایونه... حالا به نظرت اگه بخونم زیرِ 2500 میارم؟!! بخون که به قول معروف لنگه جورابی در بیابان غنیمت است/پایان شب سیه سپید است 1 لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ بخون که به قول معروف لنگه جورابی در بیابان غنیمت است/پایان شب سیه سپید است برا چی از اسم من مایه میذاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ اسمش کتایونه... حالا به نظرت اگه بخونم زیرِ 2500 میارم؟!! وووووووووووووو تو چقد نا امیدی.... هنوز یه ماه دیگه وقت داریماااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ برا چی از اسم من مایه میذاری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w00: سپیدو میگی یا اونی که تو بیت اولیه؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ سپیدو میگی یا اونی که تو بیت اولیه؟؟؟؟ ببند اون نیشو تا لانچیکومو نیاوردم....:w00: لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ وووووووووووووو تو چقد نا امیدی....هنوز یه ماه دیگه وقت داریماااااااااااااااااا باشه خُب می خونم... 1 لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ باشه خُب می خونم... از رو چه کتابایی میخوای بخونی؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ از رو چه کتابایی میخوای بخونی؟؟؟؟ من کتابای ذاکر و یگانه رو می خونم... :62izy85: لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ببند اون نیشو تا لانچیکومو نیاوردم....:w00: باز که شدی؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ باز که شدی؟؟؟؟؟ تقصیر توئه.....همش مجبورم قرص اعصاب مصرف کنم :w00: پری جون این کتابای یگانه و ذاکر چجوریاس؟؟؟هم تسته هم توضیح؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ تقصیر توئه.....همش مجبورم قرص اعصاب مصرف کنم :w00:پری جون این کتابای یگانه و ذاکر چجوریاس؟؟؟هم تسته هم توضیح؟؟؟؟ دو تا کتابه. یه کتابش نکته به نکته ی ماردانی به کارشناسیه اون یکی هم تست! خیلی خوبه... 3 لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ دو تا کتابه.یه کتابش نکته به نکته ی ماردانی به کارشناسیه اون یکی هم تست! خیلی خوبه... ببخشید گلم هی سوال میپرسم تستاش تالیفیه یا کنکور سالای پیشه؟؟؟ آخه من کتاب سعیدی پور روگرفتم.....اون تست سال 75 تا 88 هست... میخوام بدونم اینم بگیرم یا نه... راستی ماردانی هم رشتس؟؟؟؟اییییییول باید خیلی جذاب باشه 3 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید گلم هی سوال میپرسمتستاش تالیفیه یا کنکور سالای پیشه؟؟؟ آخه من کتاب سعیدی پور روگرفتم.....اون تست سال 75 تا 88 هست... میخوام بدونم اینم بگیرم یا نه... راستی ماردانی هم رشتس؟؟؟؟اییییییول باید خیلی جذاب باشه ای بابا تند تند تایپ می کنم قاطی میشه خُب... تستاش بیشتر برای سالهای پیشه چند تا هم تالیفی داره... ظاهراً ذاکر و یگانه از رو تست ها نکته ها رو تالیف کردن! از روی تست های چند ساله ی کنکور نکته های مهم رو جمع کردن و کتاب نوشتن!:62izy85: 4 لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ ای بابا تند تند تایپ می کنم قاطی میشه خُب... تستاش بیشتر برای سالهای پیشه چند تا هم تالیفی داره... ظاهراً ذاکر و یگانه از رو تست ها نکته ها رو تالیف کردن! از روی تست های چند ساله ی کنکور نکته های مهم رو جمع کردن و کتاب نوشتن!:62izy85: شه ژالب......حالا نمیدونم بگیرم یا نه 3 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۸۹ شه ژالب......حالا نمیدونم بگیرم یا نه گرفتنش می اَرزه... قیمت دو تا جلدش با هم 20000 تومنه! 3 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سلام بچه ها منم کنکور دارم دعا کنبد قبول شم 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سلام ،منم کنکور دارم:pichak29: ، حدودا همه کتابای پارسه رو خوندم اما هیچی یادم نیس لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ سلام ،منم کنکور دارم:pichak29: ، حدودا همه کتابای پارسه رو خوندم اما هیچی یادم نیس هه....من دور سوم کتابای پارسه هستم اما بازم هیچی یادم نی...:4chsmu1::4chsmu1::4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۸۹ هه....من دور سوم کتابای پارسه هستم اما بازم هیچی یادم نی...:4chsmu1::4chsmu1::4chsmu1: واقعا ! خوش بحالت:banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده