soofi 426 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ اینجا کسی هست بخواد مرداد کنکور بده؟؟؟ اگه هست بیاد یکم تبادل اطلاعات کنیم :ws33: 7 لینک به دیدگاه
Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ اینجا کسی هست بخواد مرداد کنکور بده؟؟؟اگه هست بیاد یکم تبادل اطلاعات کنیم :ws33: آره عزیزم من هستم .ولی هیچی نخوندم . ولی شاید بتونم بهت کمک کنم. 5 لینک به دیدگاه
کامیلا 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ منم امتحان دارم هیچی هم نخوندم خدا بخیر بگذرونه تا ان موقع دق نکنم شانس اوردم 6 لینک به دیدگاه
کامیلا 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۸۹ منم کنکور دارم... موفق باشی عزیزم 5 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ موفق باشی عزیزم وقتی هیچی بلد نیستم چطولی؟!! 2 لینک به دیدگاه
کامیلا 422 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ وقتی هیچی بلد نیستم چطولی؟!! با تو کل بخدا همه چیز درست میشه عزیزم 4 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ با تو کل بخدا همه چیز درست میشه عزیزم وقتی من چیزی نخوندم کدوم توکل؟!! :w74: 3 لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ چرا شماها چیزی نخوندین؟؟؟؟ درگیر یونی هستید؟؟؟ من که آزاااااااادم 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ درود بر تمام کنکوری ها انشالله هر آنچه صلاح شماست پیش بیاید .... لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ منم اندر خم کنکور هستم ولی اصلا مهم نیست چون قبولم بشم نمیرم اگه یونیه خودمون قبول شم میرم.وگرنه آزاد باس برم 1 لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ کسی اینجا هست آزمون پارسه بده؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ کسی اینجا هست آزمون پارسه بده؟؟؟ به به سپیده خانوم میبینم که اینجا خوش اخلاق شدی؟؟؟؟ دیگه دعوا نمیگیری من هیچی بلد نیستم! دخترا که ریاضی و زبان خوب میزنن 5 تا ریاضی بزن 5 تا هم زبان حلله 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ به به سپیده خانوممیبینم که اینجا خوش اخلاق شدی؟؟؟؟ دیگه دعوا نمیگیری دخترا که ریاضی و زبان خوب میزنن 5 تا ریاضی بزن 5 تا هم زبان حلله بقیه ی درسا چی؟!! من واقعاً هیچی بلد نیستم! لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ بقیه ی درسا چی؟!! من واقعاً هیچی بلد نیستم! خداییش فن ساختمان مثل آیین نامه میمونه دیگه نمیگم راحته ها ولی اونقدام سخت نیست. بقیه هم که اوه اوه ......... ازاین عمومیا که نگو فراریم 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ خداییش فن ساختمان مثل آیین نامه میمونه دیگهنمیگم راحته ها ولی اونقدام سخت نیست. بقیه هم که اوه اوه ......... ازاین عمومیا که نگو فراریم میبینی که سخته! من اگه این یک ماه و هیچی نخورم و اصلاً هم نخوابم بازم نمی تونم همشو بخونم... 1 لینک به دیدگاه
soofi 426 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ به به سپیده خانوممیبینم که اینجا خوش اخلاق شدی؟؟؟؟ دیگه دعوا نمیگیری دخترا که ریاضی و زبان خوب میزنن 5 تا ریاضی بزن 5 تا هم زبان حلله ببخشید شوما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من که ریاضی رو کلا" بیخیل شدم:imoksmiley: 1 لینک به دیدگاه
parikoochooloo 10748 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید شوما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من که ریاضی رو کلا" بیخیل شدم:imoksmiley: منم ریاضی رو بیخیال شدم اما زبانم خدا رو شکر خوبه! ادبیات رو هم خوندم! اما معارف و نه هنوز! تاریخ ایران و اسلامو هم نخوندم! تنظیم شرایط و مبانی رو هم نخوندم! چی کار کنم حالا؟!! باید بیخیال امسال شم؟! لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ ببخشید شوما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من که ریاضی رو کلا" بیخیل شدم:imoksmiley: armin.eleman پس چی میخونی؟؟ 5 تا ریاضی بزنی کلیه ها ...... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده