ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ عباس جان تولدون مباره شرمنده دوست گلم یکم دیر اومدم امیدوارم به هر چی و هر کی میخوای برسی دوست گلم لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ سلااااااااام واای شرمنده من خیلی دیر رسیدم:icon_pf (34):چند روز بود سر نزده بودم. تولدتون مبارک آقا عباس انشالله عاقبت بخیر بشین لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ به به تولد استاد تالارمونهههههههههه.......بسیااااااااار عالییییییی.....:hapydancsmil:تولد از جنس برقی......فراوان زیباست.......:hapydancsmil: تبریک میگم مهندس....امیدوارم بهترین هدیه رو از خدا بگیرید..... اونی ک ب بادکنک اویزون شده منم..... مرسییی مهناز خانم. هم رشته ای پرانرژی :icon_gol::icon_gol: کادو هم که نیاوردی به خیلی چاکرممبارکه دوست ٬ رفیق٬ آشنای قدیمی٬ بی معرفت.. دیگه دهنمو بیشتراز این وا نکن یا خدا آرامش خودتو حفظ کن مجلس تولده مرسیییییی تبریک..... مرسی که اومدید تولدتون مبارک داداش مرسی خیلی ممنون. متاسفانه افتخار آشنایی با شما رو نداشتم تا الان. خیلی محبت کردی که اومدی :icon_gol::icon_gol::icon_gol: تولدتون مبارکانشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیرید سلام عاطفه خانم. ایشالا همینطور شما. خیلی خیلی ممنون :icon_gol::icon_gol::icon_gol: تبریک میگم مرسییی ممنون که اومدی. محبت کردی :icon_gol::icon_gol: مباركهههه.. شاد باشييي :icon_gol: سلامت باشییییی. مچکرممممم :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ عباس جان تولدت مبارک.امیدوارم همیشه شاد و موفق باشی. سلام ایمان جان. مرسی داداشی خیلی آقایی. توام همینطور :icon_gol::icon_gol: تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد باشی مرسی داداش افشین. ممنون که اومدی. توام همینطور :icon_gol::icon_gol: تبریک میگم دوست خوب.ارزوی بهترینارو دارم براتون مهندس مرسی دوست عزیزم. منم همینطور :icon_gol::icon_gol: صمیمانه تبریک میگم مهندس شاد و موفق باشین به به مرسی هدی خانم محبت داری. شمام شاد و سرزنده و سلامت باشی همیشه :icon_gol::icon_gol: تبریک ممنون آریودخت. مرسی که اومدی :icon_gol::icon_gol: تبریک میگم مهندس کم پیدای انجمن ...مسیر عمرت طولانی باشه وسرسبز ....با یه عالمه موفقیت به به مرسی آقای رفسنجانی گل. شمام همینطور دوست عزیزم :icon_gol::icon_gol: مبارکهشاد باشید و موفق خیلی خیلی ممنون. متاسفانه با شما هم افتخار اشنایی نداشتم. منت گذاشتید که تشریف آوردید. خیلی خیلی مرسی:icon_gol::icon_gol: تبریک الان بگم ترسناک شاکی میشی مرسی مینا. کادو هم نیاوردی فدای سرت تولدت مبارک امیدوارم همیشه بهترین ها رو داشته باشی. مرسی لیدا خانم. البته اگه اسمتونو درست یادم مونده باشه. من کلا آقای حافظه ام خیلی خیلی مرسی :happybday: تولدت مبارک عباس جان :happybday: :happy: به به داش محمد. آقا ما بیگ فن شماییما ولی یادت نره زبونم مو درآورد از بس گفتم این پیام خصوصیا که میاد تو ایمیل متنشم بذار بمونه لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ عباس جان تولدون مباره شرمنده دوست گلم یکم دیر اومدم امیدوارم به هر چی و هر کی میخوای برسی دوست گلم به به داداش سهند گل. ساغ اول قارداش فدات من خودم دیرتر از همه رسیدم عجب آرزوی خوبی دمت گرم مرسی داداشی سلااااااااامواای شرمنده من خیلی دیر رسیدم:icon_pf (34):چند روز بود سر نزده بودم. تولدتون مبارک آقا عباس انشالله عاقبت بخیر بشین سلام سما خانم. خوبی آبجی؟ دشمنت شرمنده خیلیم خوب موقعی اومدی مرسی آبجی خیلی ممنون. ایشالا هممون عاقبت بخیر بشیم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده