مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 30 آبان، 2015 جوجه رو از هفته 10 ام به بعد میشمرن دخترم فقط میخندی دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مسی خر استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت طلاق ...همه چی تموم شد:icon_razz: نگران نباش اینا شیپور چی ها و شلوغ کنای استقلالن پاتو بذاری تو میدون در میرن. هر وقت دربی و بردن اجازه دارن حرف بزنن به به اقا مجید نگفته بودی استقلالی هستی:167: بله ولی ما جوجه رو از الان داریم میبینیم 4بازی 1برد من چون دیدم استقلالی ها افتخار شرکت ندادن و گقتن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است وپرسپولیس از رده هشتمی بالا نمیا د گفتم بیام که شرکت کنم یک کمی روحیم شاد بشه اخه 4تا بازی 1برد :hapydancsmil: 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 5 آذر، 2015 بله ولی ما جوجه رو از الان داریم میبینیم 4بازی 1برد من چون دیدم استقلالی ها افتخار شرکت ندادن و گقتن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است وپرسپولیس از رده هشتمی بالا نمیا د گفتم بیام که شرکت کنم یک کمی روحیم شاد بشه اخه 4تا بازی 1برد :hapydancsmil: هفته 10 یادت باشه مجید 2
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 7 آذر، 2015 آقا تیم گوام رو میشناسین !!!؟؟ همون تیمی که عهد دقیانوس 19 تا گل بهش زدیم !!! تو بازی های مقدماتی جام جهانی گوام بازی هاش رو میبره اونوقت ما تیم اول آسیا می بازیم و مساوی می کنیم تا گوام صدر جدول باشه و تو فکر صعود و ما وسط و تو فکر اینکه چطور حذف نشیم . . . فوتبال ما داره به کجا میره عایا 0__0 مسئولین چرا رفتن به پرسپولیس ته جدولی رسیدگی می کنن به داد تیم ملی برسین تا مثل پرسپولیس ته جدول نچسبه *__0 . . . الان فهمیدین طرفدار استقلالی تیم ملی هستم یا بیشتر بگم -__- 2
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 23 آذر، 2015 چرا ساکت اینجا :vahidrk::vahidrk::vahidrk: اخه پرس پلیسیها حرفی برای گفتن ندارن 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 23 آذر، 2015 چرا ساکت اینجا :vahidrk::vahidrk::vahidrk: اخه پرس پلیسیها حرفی برای گفتن ندارن 4 روز نبودم باز شروع کردی مجید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟صد بار بهت گفتم هفته 10 بیا ببینم چند چندی همون هفته ای که بعدش با ما بازی دارین شب از استرس خوابتون نمیبره که نکنه دوباره با مربی خفنتون تو 10 دقیقه 3 تا گل بخورید:ws3::ws3:خخخخخخخخخخخخخخ 2
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 23 آذر، 2015 4 روز نبودم باز شروع کردی مجید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟صد بار بهت گفتم هفته 10 بیا ببینم چند چندیهمون هفته ای که بعدش با ما بازی دارین شب از استرس خوابتون نمیبره که نکنه دوباره با مربی خفنتون تو 10 دقیقه 3 تا گل بخورید:ws3::ws3:خخخخخخخخخخخخخخ بله میبینم که دارید از الان به خودتون امیدواری میدین یک ضرب المثل هست که میگه ارزو بر حوانان عیب نیست اگه ارزو هم نبود امید باشه البته این ضرب المثل یک کمی من توش مشکوکم که اصلش مال کدوم شهره تا اواونجا که من به نتیجه رسیدم مال شهر ق.......هست 2
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 23 آذر، 2015 4 روز نبودم باز شروع کردی مجید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟صد بار بهت گفتم هفته 10 بیا ببینم چند چندیهمون هفته ای که بعدش با ما بازی دارین شب از استرس خوابتون نمیبره که نکنه دوباره با مربی خفنتون تو 10 دقیقه 3 تا گل بخورید:ws3::ws3:خخخخخخخخخخخخخخ شاعر میگه پرسپولیس قهرمان میشه ....خدا میدونه که حقشه .. اگه جدول برعکس بشه ......پرسپولیس قهرمان میشه اخه پرس پلیسیها حرفی برای گفتن ندارن :ws28:اینم میتونه باشه 3
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 24 آذر، 2015 به قول فامیل دور که میگفت ما تربیت داریم فقط صلاح نمیدونیم ازش استفاده کنیم پرسپولیس هم همینه میتونه قهرمان بشه ولی صلاح نمیدونه تلاشی کنه چ جملهای 2
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 24 آذر، 2015 به قول فامیل دور که میگفت ما تربیت داریم فقط صلاح نمیدونیم ازش استفاده کنیم پرسپولیس هم همینه میتونه قهرمان بشه ولی صلاح نمیدونه تلاشی کنه چ جملهای مگه داریم مگه میشه 2
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 24 آذر، 2015 مگه داریم مگه میشه هم داریم هم میشه فردا می بینید چ میکنه 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 24 آذر، 2015 هم داریم هم میشه فردا می بینید چ میکنه عمراااااااااااااااااااا جز محالاته 1
afshin18 11175 ارسال شده در 25 آذر، 2015 وای تماشاگرای استقلال چقدر پر رو هستن آخر بازی تازه به داور فحش هم می دادن 2
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 26 آذر، 2015 وای تماشاگرای استقلال چقدر پر رو هستنآخر بازی تازه به داور فحش هم می دادن :icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz:صدات نیومد 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 26 آذر، 2015 :icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz:صدات نیومد داور رو خريدين نه؟؟؟؟؟؟؟ انقد تابلو به نفع گرفت تازه چون مساوي كردين فوشم ميدين؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1
Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 26 آذر، 2015 :ws28:اینم میتونه باشه اینم می تونه باشه شخصیت پرسپولیسیهابیشتره 2
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 26 آذر، 2015 مگه چکار کرد دیگه میخواست چکار کنه توی اون استادیوم با اون وضع بازی تیم حریف و زمین و داور و سایر عوامل برنده بیرون اومدن واقعا جای آفرین داره .......................................... برای استقلال داور کم مونده بود خودش گل بزنه که برنده بشن، دوتا پنالتی و اخراج و فحش و... 2
ارسال های توصیه شده