مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ جوجه رو از هفته 10 ام به بعد میشمرن دخترم فقط میخندی دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مسی خر استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت طلاق ...همه چی تموم شد:icon_razz: نگران نباش اینا شیپور چی ها و شلوغ کنای استقلالن پاتو بذاری تو میدون در میرن. هر وقت دربی و بردن اجازه دارن حرف بزنن به به اقا مجید نگفته بودی استقلالی هستی:167: بله ولی ما جوجه رو از الان داریم میبینیم 4بازی 1برد من چون دیدم استقلالی ها افتخار شرکت ندادن و گقتن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است وپرسپولیس از رده هشتمی بالا نمیا د گفتم بیام که شرکت کنم یک کمی روحیم شاد بشه اخه 4تا بازی 1برد :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۴ بله ولی ما جوجه رو از الان داریم میبینیم 4بازی 1برد من چون دیدم استقلالی ها افتخار شرکت ندادن و گقتن چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است وپرسپولیس از رده هشتمی بالا نمیا د گفتم بیام که شرکت کنم یک کمی روحیم شاد بشه اخه 4تا بازی 1برد :hapydancsmil: هفته 10 یادت باشه مجید 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ هفته 10 یادت باشه مجید الان که هفته 5 هستیم 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۴ آقا تیم گوام رو میشناسین !!!؟؟ همون تیمی که عهد دقیانوس 19 تا گل بهش زدیم !!! تو بازی های مقدماتی جام جهانی گوام بازی هاش رو میبره اونوقت ما تیم اول آسیا می بازیم و مساوی می کنیم تا گوام صدر جدول باشه و تو فکر صعود و ما وسط و تو فکر اینکه چطور حذف نشیم . . . فوتبال ما داره به کجا میره عایا 0__0 مسئولین چرا رفتن به پرسپولیس ته جدولی رسیدگی می کنن به داد تیم ملی برسین تا مثل پرسپولیس ته جدول نچسبه *__0 . . . الان فهمیدین طرفدار استقلالی تیم ملی هستم یا بیشتر بگم -__- 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۴ چرا ساکت اینجا :vahidrk::vahidrk::vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ چرا ساکت اینجا :vahidrk::vahidrk::vahidrk: اخه پرس پلیسیها حرفی برای گفتن ندارن 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ چرا ساکت اینجا :vahidrk::vahidrk::vahidrk: اخه پرس پلیسیها حرفی برای گفتن ندارن 4 روز نبودم باز شروع کردی مجید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟صد بار بهت گفتم هفته 10 بیا ببینم چند چندی همون هفته ای که بعدش با ما بازی دارین شب از استرس خوابتون نمیبره که نکنه دوباره با مربی خفنتون تو 10 دقیقه 3 تا گل بخورید:ws3::ws3:خخخخخخخخخخخخخخ 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ 4 روز نبودم باز شروع کردی مجید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟صد بار بهت گفتم هفته 10 بیا ببینم چند چندیهمون هفته ای که بعدش با ما بازی دارین شب از استرس خوابتون نمیبره که نکنه دوباره با مربی خفنتون تو 10 دقیقه 3 تا گل بخورید:ws3::ws3:خخخخخخخخخخخخخخ بله میبینم که دارید از الان به خودتون امیدواری میدین یک ضرب المثل هست که میگه ارزو بر حوانان عیب نیست اگه ارزو هم نبود امید باشه البته این ضرب المثل یک کمی من توش مشکوکم که اصلش مال کدوم شهره تا اواونجا که من به نتیجه رسیدم مال شهر ق.......هست 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مهر، ۱۳۹۴ 4 روز نبودم باز شروع کردی مجید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟صد بار بهت گفتم هفته 10 بیا ببینم چند چندیهمون هفته ای که بعدش با ما بازی دارین شب از استرس خوابتون نمیبره که نکنه دوباره با مربی خفنتون تو 10 دقیقه 3 تا گل بخورید:ws3::ws3:خخخخخخخخخخخخخخ شاعر میگه پرسپولیس قهرمان میشه ....خدا میدونه که حقشه .. اگه جدول برعکس بشه ......پرسپولیس قهرمان میشه اخه پرس پلیسیها حرفی برای گفتن ندارن :ws28:اینم میتونه باشه 3 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ به قول فامیل دور که میگفت ما تربیت داریم فقط صلاح نمیدونیم ازش استفاده کنیم پرسپولیس هم همینه میتونه قهرمان بشه ولی صلاح نمیدونه تلاشی کنه چ جملهای 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ به قول فامیل دور که میگفت ما تربیت داریم فقط صلاح نمیدونیم ازش استفاده کنیم پرسپولیس هم همینه میتونه قهرمان بشه ولی صلاح نمیدونه تلاشی کنه چ جملهای مگه داریم مگه میشه 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ مگه داریم مگه میشه هم داریم هم میشه فردا می بینید چ میکنه 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۹۴ هم داریم هم میشه فردا می بینید چ میکنه عمراااااااااااااااااااا جز محالاته 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ دیدید پرسپولیس چکار کرد؟؟؟ مگه چکار کرد لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ وای تماشاگرای استقلال چقدر پر رو هستن آخر بازی تازه به داور فحش هم می دادن 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ وای تماشاگرای استقلال چقدر پر رو هستنآخر بازی تازه به داور فحش هم می دادن :icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz:صدات نیومد 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ :icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz::icon_razz:صدات نیومد داور رو خريدين نه؟؟؟؟؟؟؟ انقد تابلو به نفع گرفت تازه چون مساوي كردين فوشم ميدين؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ :ws28:اینم میتونه باشه اینم می تونه باشه شخصیت پرسپولیسیهابیشتره 2 لینک به دیدگاه
Ali Akbar.J 3914 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۴ مگه چکار کرد دیگه میخواست چکار کنه توی اون استادیوم با اون وضع بازی تیم حریف و زمین و داور و سایر عوامل برنده بیرون اومدن واقعا جای آفرین داره .......................................... برای استقلال داور کم مونده بود خودش گل بزنه که برنده بشن، دوتا پنالتی و اخراج و فحش و... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده