*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۴ ۳ شهریور ۱۳۹۴ [h=4]پایگاه خبری دیده بان محیط زیست و حیات وحش ایران (iew): میلاد با سعادت امام رضا (ع) ضامن آهو و روز محیط بان بر محیط بانان فداکار و حافظان حریم مقدس طبیعت و تنوع زیستی این سرزمین مبارک باد.[/h] ااز طرف کاربرای انجمن علمی نواندیشان این روز رو تبریک میگیم به همه محیط بانای زحمت کش 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۴ تبریک میگمممممم.....:hapydancsmil: همیشه براشون احترام قائلم... 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ کی فهمید تولد امام رضا روز محیط بانه؟ توی تی وی که لاقل من ندیدم حتی اشاره ای به این مطلب شه اما مناسبتهای دیگه رو تو بوق و کرنا میکنن 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ تبریک به خودم تبریک به تو تبریک به همه مردان و زنان صبوری که ایستاده اند تا درختان و محیط زیست زنده بماند 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ تبریک به خودم تبریک به تو تبریک به همه مردان و زنان صبوری که ایستاده اند تا درختان و محیط زیست زنده بماند مرسی الی جون روز جنگلبان داریم عایا؟ من نشنیدم والا 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ مرسی الی جونروز جنگلبان داریم عایا؟ من نشنیدم والا جنگلبان بدبخت روز نداره ...زورم نداره....شانسم نداره 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ جنگلبان بدبخت روز نداره ...زورم نداره....شانسم نداره اشکال که داره ولی غصه نخور روز محیط بان رو به جنگلبانها هم تبریک میگیم. دو قشر زحمت کش که هیچوقت دیده نمیشن. 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ کی فهمید تولد امام رضا روز محیط بانه؟توی تی وی که لاقل من ندیدم حتی اشاره ای به این مطلب شه اما مناسبتهای دیگه رو تو بوق و کرنا میکنن من میدونستم..... 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ من میدونستم..... منظورم اشاره برنامه های تلویزیون به این موضوع بود. واقعا اگه کسی نمیدونست، عمرا متوجه میشد که روز محیط بان هم هست 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ منظورم اشاره برنامه های تلویزیون به این موضوع بود. واقعا اگه کسی نمیدونست، عمرا متوجه میشد که روز محیط بان هم هست ....فکر کردم اینجارو میگی..... خیلی در حقشون کوتاهی میشه... 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ ....فکر کردم اینجارو میگی..... خیلی در حقشون کوتاهی میشه... یک باز نگری کلی درهمه زمینه لازم هست در این سرزمین لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده