Imaaan 17059 ارسال شده در 25 آذر، 2015 خب بازم سوالاین یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میگه که، درایو Cت پر هست، 5 گیگ خالی می خواد. 2
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 25 آذر، 2015 میگه که، درایو Cت پر هست، 5 گیگ خالی می خواد. چجوری خالیش کنم؟؟؟؟ خب من که نمیدونم کدوم ها مهم کدوم ها نه !!!!!!!!!!!!!!! 3
S.F 24932 ارسال شده در 25 آذر، 2015 چجوری خالیش کنم؟؟؟؟خب من که نمیدونم کدوم ها مهم کدوم ها نه !!!!!!!!!!!!!!! نرم افزار ها رو پاک کنید. از طریق کنترل پنل. البته راه حل زیاده. اگر هابرنیت نمی کنید ی سری فایل هست ک میشه برداشتشون .3 گیگ اینا. ولی همون پاک کردن نرم افزارهای اضافی و نصب مجددشون تو ی درایو دیگه بهترین و بی دردسر ترین گزینه با توجه ب شرایط هست. 3
sun-shine 7672 ارسال شده در 25 آذر، 2015 چجوری خالیش کنم؟؟؟؟خب من که نمیدونم کدوم ها مهم کدوم ها نه !!!!!!!!!!!!!!! صبا جان کلا هر چی توی دسکتاپ، my picture، my document و Download و ... هست و همچنین سطل بازیافت، مربوط به درایو c میشه، می تونی علاوه بر پاک کردن نرم افزارهایی که احتیاج نداری (همونطور که آقا سجاد گفتن)، این قسمتام خالی کنی 2
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 25 آذر، 2015 صبا جان کلا هر چی توی دسکتاپ، my picture، my document و Download و ... هست و همچنین سطل بازیافت، مربوط به درایو c میشه، می تونی علاوه بر پاک کردن نرم افزارهایی که احتیاج نداری (همونطور که آقا سجاد گفتن)، این قسمتام خالی کنی نرم افزار ها رو پاک کنید.از طریق کنترل پنل. البته راه حل زیاده. اگر هابرنیت نمی کنید ی سری فایل هست ک میشه برداشتشون .3 گیگ اینا. ولی همون پاک کردن نرم افزارهای اضافی و نصب مجددشون تو ی درایو دیگه بهترین و بی دردسر ترین گزینه با توجه ب شرایط هست. ممنون دوستای خوبممممممممممممممممممممممممممم تا شما رو دارم غم ندارم هی میرم با یه سوال میام 4
hamid_shahrsaz 28922 ارسال شده در 29 آذر، 2015 ممنون دوستای خوبمممممممممممممممممممممممممممتا شما رو دارم غم ندارم هی میرم با یه سوال میام سوال جدید نداری؟
majid733 1154 ارسال شده در 30 آذر، 2015 باو نری فایلهای مهمت رو اشتباهی پاک کنی به نظر من که نصب کن حتما من خودم نصب کردم خیلی عالیه البته هرکی نظری داره ولی من که راضی ام فقط یه نکته ای هنوز کرک معتبری که کاملا ویندوز 10 رو قانونی کنه منتشر نشده برای همین اگه از ویندوز 8.1 به 10 کوچ کنی کاملا قانونی خواهد شد ..به همین راحتی! 1
saba mn 20993 مالک ارسال شده در 4 دی، 2015 باو نری فایلهای مهمت رو اشتباهی پاک کنی به نظر من که نصب کن حتما من خودم نصب کردم خیلی عالیه البته هرکی نظری داره ولی من که راضی ام فقط یه نکته ای هنوز کرک معتبری که کاملا ویندوز 10 رو قانونی کنه منتشر نشده برای همین اگه از ویندوز 8.1 به 10 کوچ کنی کاملا قانونی خواهد شد ..به همین راحتی! ممنون از تذکر 1
ارسال های توصیه شده