Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ خب بازم سوالاین یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میگه که، درایو Cت پر هست، 5 گیگ خالی می خواد. 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ میگه که، درایو Cت پر هست، 5 گیگ خالی می خواد. چجوری خالیش کنم؟؟؟؟ خب من که نمیدونم کدوم ها مهم کدوم ها نه !!!!!!!!!!!!!!! 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ چجوری خالیش کنم؟؟؟؟خب من که نمیدونم کدوم ها مهم کدوم ها نه !!!!!!!!!!!!!!! نرم افزار ها رو پاک کنید. از طریق کنترل پنل. البته راه حل زیاده. اگر هابرنیت نمی کنید ی سری فایل هست ک میشه برداشتشون .3 گیگ اینا. ولی همون پاک کردن نرم افزارهای اضافی و نصب مجددشون تو ی درایو دیگه بهترین و بی دردسر ترین گزینه با توجه ب شرایط هست. 3 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ چجوری خالیش کنم؟؟؟؟خب من که نمیدونم کدوم ها مهم کدوم ها نه !!!!!!!!!!!!!!! صبا جان کلا هر چی توی دسکتاپ، my picture، my document و Download و ... هست و همچنین سطل بازیافت، مربوط به درایو c میشه، می تونی علاوه بر پاک کردن نرم افزارهایی که احتیاج نداری (همونطور که آقا سجاد گفتن)، این قسمتام خالی کنی 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۴ صبا جان کلا هر چی توی دسکتاپ، my picture، my document و Download و ... هست و همچنین سطل بازیافت، مربوط به درایو c میشه، می تونی علاوه بر پاک کردن نرم افزارهایی که احتیاج نداری (همونطور که آقا سجاد گفتن)، این قسمتام خالی کنی نرم افزار ها رو پاک کنید.از طریق کنترل پنل. البته راه حل زیاده. اگر هابرنیت نمی کنید ی سری فایل هست ک میشه برداشتشون .3 گیگ اینا. ولی همون پاک کردن نرم افزارهای اضافی و نصب مجددشون تو ی درایو دیگه بهترین و بی دردسر ترین گزینه با توجه ب شرایط هست. ممنون دوستای خوبممممممممممممممممممممممممممم تا شما رو دارم غم ندارم هی میرم با یه سوال میام 4 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۴ ممنون دوستای خوبمممممممممممممممممممممممممممتا شما رو دارم غم ندارم هی میرم با یه سوال میام سوال جدید نداری؟ لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۴ سوال جدید نداری؟ فعلا نه سوال پیش میاد لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۴ باو نری فایلهای مهمت رو اشتباهی پاک کنی به نظر من که نصب کن حتما من خودم نصب کردم خیلی عالیه البته هرکی نظری داره ولی من که راضی ام فقط یه نکته ای هنوز کرک معتبری که کاملا ویندوز 10 رو قانونی کنه منتشر نشده برای همین اگه از ویندوز 8.1 به 10 کوچ کنی کاملا قانونی خواهد شد ..به همین راحتی! 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۴ باو نری فایلهای مهمت رو اشتباهی پاک کنی به نظر من که نصب کن حتما من خودم نصب کردم خیلی عالیه البته هرکی نظری داره ولی من که راضی ام فقط یه نکته ای هنوز کرک معتبری که کاملا ویندوز 10 رو قانونی کنه منتشر نشده برای همین اگه از ویندوز 8.1 به 10 کوچ کنی کاملا قانونی خواهد شد ..به همین راحتی! ممنون از تذکر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده