saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سلام یه مدت که یه پیام میاد رو صفحه مربوط به ویندوز10 پرسیدم و راهنمایی کردید الان شبکه 3 برنامه به روز گفت این پیام مربوط به اپدیت ویندوز که برای ویندوز های 7 و 8.1 اومده که ارتقاش بدن به ویندوز 10 و به صورت رایگان و تا 7 مرداد 95 بعد از اون هزینه داره یه سری اموزش هم گفت که الان دارم میگردم که فیلمشو پیدا کنم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به نظر شما به ویندوز 10 اپدیت کنم یا نه ؟؟ 5 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سلام یه مدت که یه پیام میاد رو صفحه مربوط به ویندوز10 پرسیدم و راهنمایی کردید الان شبکه 3 برنامه به روز گفت این پیام مربوط به اپدیت ویندوز که برای ویندوز های 7 و 8.1 اومده که ارتقاش بدن به ویندوز 10 و به صورت رایگان و تا 7 مرداد 95 بعد از اون هزینه داره یه سری اموزش هم گفت که الان دارم میگردم که فیلمشو پیدا کنم به نظر شما به ویندوز 10 اپدیت کنم یا نه ؟؟ سلام صبا جون تا اونجایی که شنیدم ویندوز 10 اشکالات زیادی داره و هنوز برای استفاده مناسب نیست. این تاپیکم یه نگاهی بنداز: [h=1]5 دلیل برای آنکه به ویندوز 10 مهاجرت نکنیم![/h] 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سلام صبا جون تا اونجایی که شنیدم ویندوز 10 اشکالات زیادی داره و هنوز برای استفاده مناسب نیست. این تاپیکم یه نگاهی بنداز: 5 دلیل برای آنکه به ویندوز 10 مهاجرت نکنیم! سلام عزیزمممم این پیغام کلا هست نمیره امروزم که شبکه 3 اموزششو داد ازشم تعریف کرد واسه این واسم سوال بودکه نصبش کنم یا نه چون گفته رایگان فعلا و بعدا باید پول پرداخت بشه برای گرفتنش 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ سلام عزیزمممماین پیغام کلا هست نمیره امروزم که شبکه 3 اموزششو داد ازشم تعریف کرد واسه این واسم سوال بودکه نصبش کنم یا نه چون گفته رایگان فعلا و بعدا باید پول پرداخت بشه برای گرفتنش دقیق نمی دونم ولی اینجور که تو این تاپیک گفته شده، فقط یک سال می تونی از لایسنس رایگانش استفاده کنی، بعدش پولی میشه 3 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان ورژن نهایی ویندوز 10 اومده اگه شما ویندوزتون ارجینال باشه میتونین آپگید کنین وگرنه باید ویندوز رو پاک کنین و دوباره نصب کنین و کرک کنید من کرک شده رو دارم برای شرکت پرند هیچ مشکلی هم نداره راحت آپدیت میشه خودش و همه چیش عالیه به نظرم شاهکار ماکروسافته 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ دوستان ورژن نهایی ویندوز 10 اومده اگه شما ویندوزتون ارجینال باشه میتونین آپگید کنین وگرنه باید ویندوز رو پاک کنین و دوباره نصب کنین و کرک کنید من کرک شده رو دارم برای شرکت پرند هیچ مشکلی هم نداره راحت آپدیت میشه خودش و همه چیش عالیه به نظرم شاهکار ماکروسافته از کجا بفهمم ارجینال یا نه؟؟؟ فقط میدونم وقتی روشن میشه میزنه نوین پندار الان این مباد روی صفحه چجوری باید اپدیت کنم به 10 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ دقیق نمی دونم ولی اینجور که تو این تاپیک گفته شده، فقط یک سال می تونی از لایسنس رایگانش استفاده کنی، بعدش پولی میشه چند سایت نگاه کردم گفته بودن مشکلاتش رفع شده منم نمیدونم ولی اینجور دیدم توو سایت ها گفته بودن اگه بخوای بگیریش بعد از اون تاریخ باید پول پرداخت کنب 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ منم این پیغام برام میاد منم گفتم مطمءن شم خوبه یا نه بعد نصب کنم 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ منم گفتم مطمءن شم خوبه یا نه بعد نصب کنم من زدم تا 49% رفت بعد کنسل کردم حالا هم همینطوری مونده 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ من زدم تا 49% رفت بعد کنسل کردم حالا هم همینطوری مونده چرا کنسل کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ از کجا بفهمم ارجینال یا نه؟؟؟فقط میدونم وقتی روشن میشه میزنه نوین پندار الان این مباد روی صفحه چجوری باید اپدیت کنم به 10 اگه ویندوزتون روی لپ تاپت نصب بوده و لوگوی ویندوز رو داره ارجیناله اما برای نوین پندار کرک شده هست 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ اگه ویندوزتون روی لپ تاپت نصب بوده و لوگوی ویندوز رو داره ارجیناله اما برای نوین پندار کرک شده هست یعنی میتونم نصبش کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ چرا کنسل کردی؟ کمر اینترنتم شکست 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ کمر اینترنتم شکست :ws28::ws28: بی اینترنت نشی صلوات 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ یعنی میتونم نصبش کنم؟ نه شما نمیتونی آپگید کنی باید از روی دی وی دی مستقیم نصب کنی و البته به نظرم بهتره لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۴ نهشما نمیتونی آپگید کنی باید از روی دی وی دی مستقیم نصب کنی و البته به نظرم بهتره ممنونن بابت راهنمایی:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ ممنونن بابت راهنمایی:hapydancsmil: خواهش میکنم نصب کن حالشو ببر 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ Microsoft Windows 10 Enterprise RTM 10.0.10240 ENx64 Windows KMS Activator 3.0.2 شاتل لند 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۴ خب بازم سوال این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده