Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ شايد خيلي ها از داشتن بيني بزرگ ناراضي باشند اما تحقيقات دانشمندان نشان مي دهد صاحبان اين بيني ها بهتر مي توانند خود را از بيماري هايي مانند سرماخوردگي محافظت كنند.محققان متوجه شدند هر چه اجزاي صورت مانند بيني و لب ها بزرگ تر باشند به همان اندازه ذرات گرد و غبار و باكتري هاي كم تري وارد بدن مي شود. محققان دانشگاه يوآ در آمريكا دو بيني مصنوعي ساختند كه يكي از آن ها 2/3 برابر از ديگري بزرگ تر بود. اين دو بيني روي دو صورت مصنوعي قرار گرفت و دو لب مصنوعي با شكل ها و اندازه هاي متفاوت نيز به ترتيب روي اين صورت آزمايش شد. دانشمندان متوجه شدند در بيني هاي بزرگ تر تا 6/5 درصد ذرات كم تري وارد مسير تنفسي مي شوند.هم چنين ميزان ورود ذرات از ميان لب هاي بزرگ تر نيز 3/2 درصد كم تر است. دكتر رني آنتوني استاديار دپارتمان سلامت محيط از دانشگاه يوآ كه اين تحقيقات را انجام داده است در اين باره گفت: بيني بزرگ تر خطر ورود عفونت به بدن را كاهش داده و هم چنين ممكن است ميزان آلودگي هواي وارد شده به بدن را نيز كم تر كند. 17 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ هی بگید دماغ بزرگ بده! :w00: اینم از فوایدش! 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ ممنون از مطلب جالبت . ( خداييش چقدر دماغت بزرگه ؟! ) 4 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ بینی من که خیلی خوشکله بمیرم هم نمیخوام بزرگ بشه لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ دید ی یه سری میرن بینیشون و شونصد بار عمل می کنن آخرش می شه اندازه ی نخود؟ نکنید بابا... 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ دید ی یه سری میرن بینیشون و شونصد بار عمل می کنن آخرش می شه اندازه ی نخود؟ نکنید بابا... مال من فقط به اندازه بینی الن دلون هستش لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ مال من فقط به اندازه بینی الن دلون هستش :ws28: 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ جدی میگم چرا میخندی _؟.:zadan: لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ جدی میگم چرا میخندی _؟.:zadan: هویجوری 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها اينجا تالار تخصصيه لطفا كمتر اسپم كنيد 2 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ جریمه ات اینه یه چند تا عکس الن دلون با نمایش قشنگ بینی اینجا اپ کنی تا دیگه هویجوری نگی لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ جریمه ات اینه یه چند تا عکس الن دلون با نمایش قشنگ بینی اینجا اپ کنی تا دیگه هویجوری نگی کم نمیارم که: حالا بینیش خیلی توپه؟ لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ بچه ها اينجا تالار تخصصيه لطفا كمتر اسپم كنيد نادررررررر با من و تو بوووووووووود :banel_smiley_52: چشم.... تکرار نمی شه 1 لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ میگم چرا من هی سرما میخورم :دی فعلا جایی برای سوالات در نظر گرفته نشده در پروفایل یا خصوصی میتونم راهنمایی کنم لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ فعلا جایی برای سوالات در نظر گرفته نشده در پروفایل یا خصوصی میتونم راهنمایی کنم :wubpink: تصحیح میکنم " الان متوجه شدم چرا زیاد سرما میخورم :4chsmu1: " ( سالی یک یا دو بار ) 1 لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۸۹ فعلا جایی برای سوالات در نظر گرفته نشده در پروفایل یا خصوصی میتونم راهنمایی کنم نادر جان لطفا همین جا بگو چون ممکنه این مشکل بقیه هم باشه لینک به دیدگاه
Doctor_Shovan مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۸۹ نادر جان لطفا همین جا بگوچون ممکنه این مشکل بقیه هم باشه گفتن که متوجه شدن . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده