saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آقازاده در استخر! +عکس[/h] عکس سلفی کیان علی آبادی فرزند محمد علی آبادی از حلقه اول احمدی نژاد به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان: محمد علی آبادی (زاده ۱۳۳۵ در اراک) سیاستمدار ایرانی، رئیس سابق سازمان تربیت بدنی، رئیس سابق کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران، سرپرست وزارت نفت در کابینهٔ محمود احمدینژاد و رئیس سابق سازمان شیلات است. محمد علیآبادی دارای مدرک کارشناسی ارشد راه و ساختمان و کارشناسی ارشد معماری است. علی آبادی از طرف احمدی نژاد به عنوان وزیر نیرو در دولت دهم پیشنهاد شد که از مجلس رای اعتماد نیاورد. منبع:پارسینه انتهای پیام/ 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ اه هههههههههههه لباسارو! من میگم همه اینافیلمه کسی باورنمی کنه . یک پیشنهاد سرکلاس معماری انرژی تدریس کنندو انرژی (فنی)معماری .اینجوری دشمن (مرگ برآمریکا) هم نمی فهمه کی به کیه، کیه اختلاس می کنه ،اصلا خاوری کیه 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ کارشناس ارشد راه و ساختمان و معماری چه ارتباطی به ورزش داره که این ...... رئیس بخش ورزشی ایران بود؟!! وزارت نیرو؟!!! ارتباط این یکی با راه و ساختمان و معماری که دیگه هیچیییییییی کاملا مشخصه که چرا وضعیت کشور انقد خر تو خره هر روز بیشتر و بشتر به سوی نابودی بیشتر پیش میریم. خوبه حداقل وارد بخش پزشکی کشور نشد و عمل مغز برای کسی انجام نداد. چون به همون دلیلی که وارد بخش ورزش شد و میخواست وارد بخش نیرو بشه ، میتونست وارد بخش پزشکی هم بشه. کلا ایران کشور عجایبه اما دوره 8ساله احمدی نژاد دیگه گل سر سبد این 35 سال بود. فک کنم دهها سال طول بشه تا کامل آگاه شیم از اتفاقات و کارهایی که تو این دوره 8 ساله صورت گرفته....! 4 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ این علی آبادی نمیدونم چه نسبت با عباس علی آبادی داشت (یکبار یکی توضیح دادا ولی یادم رفت) اما عباسشون آدم خیلی خوبی بود . من باهاش یک جلسه داشتم نزدیک 1 ساعت به همراه یکی از معاوناش با هم صحبت کردیم و یک یادگاری هم به من داد که 5 تا کتاب شعر بود . تو ساختمون خودش و انصافا هم آدم سالمی بود و هم افکار خوب و مثبتی داشت . هم خودش و هم یکی از معاوناش فقط حیف که مدیرای زیر دستش شوتن مخصوصا بخش نفت گازش آقای و . م اما اینو ازش چیزی نمیدونم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده