masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ سبزیها شامل سبزی های برگی مثل سبزی خوردن ,سبزی پلو ,کلم , کاهو ,کرفس واسفناج...و سبزیهای غیر برگی مثل خیار, گوجه فرنگی, هویج ,سیب زمینی لوبیا سبز, نخود سبز, ذرت,قارچ و ...هستند. حتما در روز میوهها و سبزیهای خام را در برنامه غذایی خود قرار دهید. هر واحد از این گروه عبارتند از یك لیوان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خام برگ دار مثل اسفناج و كاهو، یا نصف لیوان سبزیجات پخته یا نصف لیوان نخود سبز، ذرت، كلم بروكلی، لوبیا سبز، هویج خردشده، جوانه گندم و قارچ پخته و یا یك عدد گوجه فرنگی متوسط و یا یك عدد سیب زمینی متوسط آب پزویا4 برگ کاهو و یک مشت سبزی خوردن است. مقدار مصرف توصیه شده: برای افراد بزرگسال سالم مصرف 3- 5 واحد در روز توصیه توصیه میشود. نكات مفید در زمینه مصرف سبزیها - در هر فصل از سبزیجات فصلی استفاده کنید. - تا جای ممکن سعی کنید از سبزیجات به صورت خام استفاده کنید . در صورتی که سبزی می بایستی پخته شود آن را به مقدار جزئی و با روغن کم تفت دهید. به خاطر بسپارید که پخت طولانی مدت سبزی از ارزش غذایی آن و ویتامین های موجود در آن می کاهد. -به جای آبپز کردن از دستگاههای بخار پز برای پخت سبزی جات استفاده کنید . زیرا در صورت آبپز کردن سبزی جات, مقدار زیادی از ویتامین های آن از بین رفته و از طریق دور ریز آب پخت از دست می روند . در حالیکه بخارپز کردن به حفظ رنگ , بافت و ارزش غذایی سبزی کمک می کند. -در هر وعده غذایی حتما به عنوان کنار غذا از سبزی ها استفاده کنید. - بیشتر سعی کنید سالاد را با آبلیمو , آبغوره و یا سس های کم چرب میل کنید. سس بالزامیک نیز انتخاب مفیدی است. - با صرف سبزیجات همراه وعدههای غذایی و میان وعدهها یك الگوی خوب برای کودکان باشید.ذائقه غذایی کودکان از دوران کودکی شکل میگیرد. - کودکان اغلب، غذاهایی را ترجیح میدهند که به صورت جداگانه سرو شود و مخلوط نباشد بنابراین، به جای مخلوط سبزیجات، سبزی ها را بطور جداگانه سرو كنید.و از سبزیجاتی که رنگ های قرمز و نارنجی دارند مانند هویج بیشتر استفاده کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام را بطور صحیح نگهداری كنید: - برای شستن سبزیهای خام پس از پاک کردن و شستشوی اولیه ابتدا آن را در 5 لیتر آب ریخته و نصف قاشق چایخوری (5 قطره) مایع ظرفشویی به آن اضافه کرده به هم بزنید. پس از 5 دقیقه سبزی را از روی کفاب جدا کنید و آن را با آب سالم بشویید. این کار برای جدا شدن تخم انگل، از سبزیها ضرورت دارد.برای ضدعفونی کردن، نصف قاشق چایخوری پودر پرکلرین را در 5 لیتر آب ریخته، سبزی را 5 دقیقه در آن قرار دهید یا از محلولهای ضدعفونی کنندهای که در داروخانه وجود دارد بر اساس روش مصرف استفاده کنید. - سبزیهای را که میپزید ضدعفونی نکنید فقط کاملا با آب بشویید و پس از خرد کردن بپزید. - سبزیجات را به هنگام خرید، آماده كردن و ذخیره كردن جدا از گوشت، مرغ و ماهی خام نگهداری كنید 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده