samaneh haji 43 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستان من یک بردار (ماتریس با یک سطر و n ستون ) دارم . که نیاز دارم این بردار را با یک کلید جایگشت دهم. به طوری که اگر A بردار اولیه ی من باشد و A را بر اساس کلید K جایگشت دهم A1 را به دست آورم. وبا داشتن کلید K بتوانم از بردار A1 بردار A را به دست آورم. به نظر شما باچه روشی این کار قابل انجام است؟ با روش هایی مثل رمز کردن بردار با الگوریتم های رمز کردن DES و AEZ و....این کار قابل انجام است ولی پیچیدگی زمانی آنها بالاست. ممنون میشم کمکم کنین:icon_gol::icon_gol::icon_gol: منظورم از جایگشت صرفا در هم ریختن بردار است. 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ سلام دوستانمن یک بردار (ماتریس با یک سطر و n ستون ) دارم . که نیاز دارم این بردار را با یک کلید جایگشت دهم. به طوری که اگر A بردار اولیه ی من باشد و A را بر اساس کلید K جایگشت دهم A1 را به دست آورم. وبا داشتن کلید K بتوانم از بردار A1 بردار A را به دست آورم. به نظر شما باچه روشی این کار قابل انجام است؟ با روش هایی مثل رمز کردن بردار با الگوریتم های رمز کردن DES و AEZ و....این کار قابل انجام است ولی پیچیدگی زمانی آنها بالاست. ممنون میشم کمکم کنین:icon_gol::icon_gol::icon_gol: منظورم از جایگشت صرفا در هم ریختن بردار است. سلام دوست عزیز میشه یه مثال عددی بزنین؟ لینک به دیدگاه
samaneh haji 43 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ مثلا من k=2 را به عنوان کلید وارد میکنم. و یک آرایه [45,32,25] به [32,25,45] تبدیل شود و این جایگشت وابسته به کلید باشد.تعداد اعداد آرایه ی من حدودا 32000 تا است. که متاسفانه دستور perms در متلب اجازه ی جایگشت این تعداد عدد را نمی دهد.--------------------------------هدف من از جایگشت انتخاب چند ضریب تبدیل موجک به صورت تصادفی است. 1 لینک به دیدگاه
samaneh haji 43 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ راه حل این است.>> k=10;>> rng(k)>> p=randperm(49,49);که 49 سایز آن آرایه است 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده