saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همسریابی از طریق چسباندن اعلامیه + عکس[/h] این روزها در خیابان های سطح شهر شاهد رواج آگهی های همسریابی هستیم که روز به روز در حال گسترش است. به گزارش خبرنگار اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان ؛ آگهی های همسریابی در خیابان این روزها به شدت رواج یافته است و رو به گسترش است. در زیر یک آگهی ازدواج جالب که در خیابان های همدان نصب شده است را میتوانید ببینید. انتهای پیام/ 7 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ مگه میشه؟ مگه داریم؟ :ws28: 3 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ میدونی به کل موضوع کاری ندارما اما یک چیز برام خیلی جابه ملاقات با حضور خانواده ها ! یک پسر 28 ساله تو سال 2015 .................. از همین یک خط باید به این عزیز گفت هنوز زوده ازدواج کنی این بابا هنوز نمیتونه ارتباط اجتماعی داشته باشه و فکر میکنه این جمله به مخاطب امنیت خاطر میده ملاک این بابا اینه که یکی باشه دیگه جامعه سایکوپت ها شده اینجا ولی انصافا خبرهای باحالی میاری ها یدونه کتلت هم گذاشته بودی یک هفته نمیذاشت غذا بخورم یادش میوفتادم نون جو خالی میخوردم 1 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ خانومای انجمن صبا خانوم عکس اصلی که شماره طرف معلوم باشه رو داره در صورت تمایل اگر خودون روتون نمیشه بگید من بگم بهتون بده. انصافاً عالیه کیسش. بعد بگید شوهر نیست. 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ خانومای انجمن صبا خانوم عکس اصلی که شماره طرف معلوم باشه رو داره در صورت تمایل اگر خودون روتون نمیشه بگید من بگم بهتون بده.انصافاً عالیه کیسش. بعد بگید شوهر نیست. تحصیلاتش کمه... لاقل لیسانسو داشت اولین نفر خودم اعلام میکردم... رو شدن نداره..شوهرهههه 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ مگه میشه؟ مگه داریم؟ :ws28: هم داریم هم شده 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ البته فک کنم بهش اعلامیه هم نمیگن 2 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ میدونی به کل موضوع کاری ندارمااما یک چیز برام خیلی جابه ملاقات با حضور خانواده ها ! یک پسر 28 ساله تو سال 2015 .................. از همین یک خط باید به این عزیز گفت هنوز زوده ازدواج کنی این بابا هنوز نمیتونه ارتباط اجتماعی داشته باشه و فکر میکنه این جمله به مخاطب امنیت خاطر میده ملاک این بابا اینه که یکی باشه دیگه جامعه سایکوپت ها شده اینجا ولی انصافا خبرهای باحالی میاری ها یدونه کتلت هم گذاشته بودی یک هفته نمیذاشت غذا بخورم یادش میوفتادم نون جو خالی میخوردم حالا خواسته یه حرکتی انجام بده اون خانواده رو نوشته سنتی مدرنش کرده قابلی نداره خبر ها بازم بفرستم کتلت مشخصه خوشت اومده کتلت :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ البته فک کنم بهش اعلامیه هم نمیگن هرچی هست از تنهایی خسته شده خانومای انجمن صبا خانوم عکس اصلی که شماره طرف معلوم باشه رو داره در صورت تمایل اگر خودون روتون نمیشه بگید من بگم بهتون بده.انصافاً عالیه کیسش. بعد بگید شوهر نیست. فعلا که دخترا ازدواج نمیکنن پسرا دست به اعلامیه زدن و روزنامه و... میزنن که ازدواج کنن الان دیگه پسرا هستن میخوان ازدواج کنن دخترا بله نمیگن جملم سنگین بود 1 دقیقه سکوت 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ حالا خواسته یه حرکتی انجام بده اون خانواده رو نوشته سنتی مدرنش کرده قابلی نداره خبر ها بازم بفرستم کتلت مشخصه خوشت اومده کتلت :gnugghender: آره چه جورم خوشم اومده آدم یاد غذاهای چینی ها و تایلندی ها میوفتاد .من هیچ وقت اون دستور غذایی رو یادم نمیره چون دقیقا داشتم غذا میخوردم خوندمش و غذامو گذاشتم جلو این کبکه دیگه نتونستم بخورم 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ آره چه جورم خوشم اومدهآدم یاد غذاهای چینی ها و تایلندی ها میوفتاد .من هیچ وقت اون دستور غذایی رو یادم نمیره چون دقیقا داشتم غذا میخوردم خوندمش و غذامو گذاشتم جلو این کبکه دیگه نتونستم بخورم ساعت هایی که غذا میخوری بگو تا بازم همون موقع بفرستم بخونی بمونه توو ذهنت 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ ساعت هایی که غذا میخوری بگو تا بازم همون موقع بفرستم بخونی بمونه توو ذهنت عجب آدمیه اینجوری خوش به حال این کبکه میشه سری بعد کتلت سیرابی رو بذار:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۴ عجب آدمیه اینجوری خوش به حال این کبکه میشه سری بعد کتلت سیرابی رو بذار:icon_pf (34): اخی خب مگه چیه تنوع دیگه چشماتو ببند فکر کن یه غذا خوب میخوری به به لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده