رفتن به مطلب

●•▪• دستپخت های خودمانی ●•▪•


ارسال های توصیه شده

ogfrq50uet1l13fajoj.jpg

 

این اولین تجربه ی پیتزایم بود ولی بنظرم خیلی خوب بود :ws3:.

 

مواد لازم:

 

آرد: 2 پیمانه

 

روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری

 

خمیر مایه: 1 قاشق چایخوری

 

آب ولرم: نصف پیمانه

 

نمک: نوک قاشق چایخوری

 

شکر: 1 قاشق چایخوری

 

پودر آویشن: مقداری

 

طرز پخت:

خمیرمایه و شکر رو مخلوط کرده و یک چهارم پیمانه از آب ولرم رو روش می ریزیم و میذاریم کنار که یه ربع بمونه تا کف کنه. (البته من از خمیر مایه فوری استفاده کردم که نیازی به این کارا نیس و میشه مستقیم استفاده کرد).

 

بعد که مایه خمیر آماده شده، بقیه آب ولرم و نمک و روغن زیتونو هم اضافه می کنیم و کم کم آرد رو می ریزیم و اول با قاشق شروع می کنیم هم زدن. پودر آویشن هم در صورتی که دوست دارید اضافه کنید. خوب خمیرو ورز میدیم و به ظرف می کوبیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد.

 

بعد از اون ظرفو چرب کرده و خمیرو توش میذاریم و یه + با جاقو روش می زنیم و با یه دستمال نمدار می پوشونیم و جای گرم میذاریم. یه ساعت میذاریم بمونه تا حجمش دوبرابر بشه. کاملا دوبرابر میشه شایدم بیشتر :w58:

 

بعد از یه ساعت، دوباره ورزش میدیم و چونه می گیریم و توی ظرف مورد نظر بازش می کنیم. روش رو با چنگال سوراخ کردم تا پف نکنه و توی فری که از قبل با 280 درجه سانتی گراد گرم کرده بودم گذاشتم تا 10 دقیقه ای بمونه. البته ما این مرحله اشو فراموش کردیم :ws28:

 

بعدشم سس قرمز روش مالیده و مواد پیتزا رو میریزیم روش و بقیه کارا.

 

 

مواد سس قرمز:

رب گوجه: 3 ق

 

آب 3 ق

 

پودر آویشن، نمک و فلفل

 

ترخون ( که البته ما نداشتیم)

 

طرز تهیه سس:

همه مواد را مخلوط کرده، میذاریم روی حرارت. می تونید یکم شکر و سرکه هم اضافه کنید.

 

0oavao2pvmq9bwosqf58.jpg

 

 

3kw9gz27ehtdhow7bsv.jpg zurmziqgkixp4p2utl.jpg

به همین راحتی :ws3:

 

 

دستور پختشو از

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
گرفته بودم

  • Like 11
لینک به دیدگاه
دلم ضعف رفت:sad0:

میشه یه دونه برام بپزی ببینم خوبه نظر اشپزی بدم در موردش:w02: :icon_gol:

جالب بود ممنون:icon_gol:

قابل شما رو نداره، همش مال شما :w02:

 

خواهش می کنم :icon_gol:

  • Like 5
لینک به دیدگاه

بابا ایول!!!!:a030::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

بچه های سایت همه آشپزنااااا.....چرا رو نمیکنید خو!!!!:ws3:

منم املت بلدم سری بعدی اگه نسوخت عکسشو میذارم.....:w02:

 

حالا بماند که تو خونه بهم میگن یاسر تو دست نزن امشب گشنمونه بمونه برا یه شب دیگه....:hanghead:

 

وگر نه این همه استعداد من که پای این کنترل کننده های چرت و پرت هرز نمیرفت که!!!:whistle:

  • Like 4
لینک به دیدگاه
من چرا اومدم اين تو :(((((((((((((((( هرجا ميرم فقط عكس خوراكي ميبينم :ws3:

فكر كردم فقط عكس خميرشه :ws3:

منم دقیقا همینطورم :ws3:

 

شما از این لحظه با حقوق مکفی استخدامی :ws3:

 

من خودم سرآشپزم :ws3: ، صد تا کارگر دارم :w58: ، کارگر ساده استخدام می کنم:w02:، خواستید درخواست بدید :ws3:

 

بابا ایول!!!!:a030::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

بچه های سایت همه آشپزنااااا.....چرا رو نمیکنید خو!!!!:ws3:

منم املت بلدم سری بعدی اگه نسوخت عکسشو میذارم.....:w02:

 

حالا بماند که تو خونه بهم میگن یاسر تو دست نزن امشب گشنمونه بمونه برا یه شب دیگه....:hanghead:

 

وگر نه این همه استعداد من که پای این کنترل کننده های چرت و پرت هرز نمیرفت که!!!:whistle:

 

:ws28::ws28:

 

روحیه اتونو حفظ کنید :ws3:

 

برا اینکار نیاز به یه همدست دارید، من و خواهرم وقتی کیک درست می کردیم و خراب میشد:icon_pf (34):، خیلی شیک کیکو مینداختیم سطل آَشغال و آثار جرمو پاک می کردیم :whistle:

  • Like 5
لینک به دیدگاه
  • 10 ماه بعد...

سلام به همه دوستارای آشپزی و شیرینی پزی:icon_gol::icon_gol:

 

همیشه عاشق آشپزی و بخصوص شیرینی پزی بودم. یادش بخیر، دبیرستان که بودم تا یه برنامه شیرینی پزی می دیدیم، با خواهرم چشامون برق میزد:ws3:

 

به هر زحمتی بود، مواد و وسایلشو جور می کردیم و شروع می کردیم به شیرینی پزی ولی چشتون روز بد نبینه، یاد ندارم که چیز درست و حسابی درست کرده باشیم.:icon_pf (34):

 

ولی خب بعد از دبیرستان رفتم کلاس شیرینی پزی و الان یه خورده وضع بهتر شده:ws3:

 

این تاپیکو زدم که دستوراتی که درست می کنم و بنظرم خوبه رو بذارم تا اگه دوستان هم خواستند استفاده کنن.

 

خوشحال میشم اگه شما هم دستور آشپزی و شیرینی پزی دارین که بنظرتون خوبه، رو بذارین:icon_gol: :w16:

  • Like 11
لینک به دیدگاه

دونات (پیراشکی)

f84mgf6ka18r08oqpbso.jpg

 

قبلا هر وقت پیراشکی درست می کردیم، هر چه قدرم که نازکش می کردیم ولی آخرش مغزش خام بود :ws52:

 

ولی این دستورو از یکی از پیچای اینستاگرام دیدم و امروز درست کردم. از لحاظ مزه خیلی شبیه پیراشکی های بیرون شد و با اینکه منسجم بود ولی اصلا وسطش خام نبود. قبلنا وسطش پوک می شد و خیلی کج و ماوج بود ولی این دستور خیلی بهتر بود. من که خیلی خوشم اومد، امیدوارم خوشتون بیاد :w16:

 

و اما دستورش:

 

مواد اولیه:

 

تخم مرغ: 2 عدد

شیر ولرم: 1 پیمانه

شکر : یک سوم پیمانه

کره آبکرده: 50 گرم

پودر خمیر ترش فوری: 2 ق چایخوری

نمک : یک چهارم قاشق چای خوری

وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری

آرد : 400 تا 500 گرم

شکلات شیری یا پودر قند : برای تزیین

 

 

و اما طرز تهیه:

تخم مرغ رو با چنگال کمی می زنیم و بعد شیر ولرم و بکینگ پودر، شکر، نمک، پودر خمیر ترش و وانیل را به آن اضافه و مخلوط می کنیم. سپس کره آب کرده که کمی خنک شده رو به مواد اضافه می کنیم و آرد رو کم کم به مواد اضافه می کنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبه، ممکنه که آرد بیشتری بخواد. خوب ورزش میدیم و 30-40 با خمیر رو به ظرف می کوبیم. اینجوری بهتر ورز داده میشه .

 

بعدش ته ظرفی رو آرد می پاشیم، خمیر رو داخلش میذاریم و روشو با حوله مرطوب می پوشونیم و به مدت یک ساعت و نیم یه جا گرم میذاریم، می تونید روشو پتو بندازین که گرم بشه .

 

بعد از یک ساعت و نیم استراحت، اونو با وردنه باز می کنید و قالب میزنید. اگه قالب ندارین می تونید مثل من از یک لیوان استفاده کنید و برا وسطش هم از دری نوشابه استفاده کنید. دوباره این دونات هایی که قالب زدیم رو داخل ظرفی که ته اونو چرب کردیم میذاریم و روشو با نایلون می پوشونیم و بیست دقیقه استراحت میدیم.

 

بعدش دونه دونه سرخ می کنیم و روی صافی میذاریم تا روغن اضافه اش خارج بشه. در آخر هم با پودر قند یا شکلات تزیین می کنیم. البته شیرینیش خیلی کم بود و آب قند درست کردم و روش ریختم. اگه رژیمی میخورین همون پودر قند بریزین. :icon_gol:

سه شنبه 94/5/20

  • Like 11
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

نون خامه ایی

 

7selpcbiaaztf4w3ldis.jpg

 

دستور اورجینالش از یک پیچ برداشتم که البته اون دستور شربت و بگینگ پودر و وانیل نداشت.

 

مواد لازم:

 

تخم مرغ 3 عدد

آب 1 لیوان

آرد 3/4 لبوان

روغن مایع 1/4 لیوان

بگینگ پودر 3/4 ق چ

وانیل مقداری

شربت(برای قهوه ایی شدن) 1 ق غ

 

شربت:

 

1/2 لیوان شکر و 1/4 لیوان آب و مقداری جوهر لیمو (یا آبلیمو) را در ظریفی ریخته و روی حرارت بالا می گذاریم تا جوش بیاید. بدون اینکه هم بزنیم روی حرارت ملایم می گاریم تا رنگ آن قهوه ایی کاراملی شود. مواظب هستیم تا نسوزد. وقتی به رنگ مطلوب رسید، از روی حرارت برداشته و 1/8 لیوان آب جوش را همان موقع اضافه می کنیم.

 

 

طرز تهیه:

 

ابتدا ته سینی فر، کاغذ روغنی که خیلی کم چرب شده می اندازیم.

 

روغن مایه و آب را روی شعله قرار داده تا به جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد، زیرشو کم می کنیم و آرد و بگینگ پودر و وانیل و شربت را یک جا به آب در حال جوش اضافه می کنیم و 4-5 دقیقه روی شعله کم مخلوط می کنیم.

 

دونه دونه تخم مرغ ها را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. هر تخم مرغ که اضافه می کنیم خیلی خوب مخلوط می کنیم. تخم مرغ آخر را خیلی نمیزنیم، فقط در حدی که مخلوط شود.

 

فر را 10 دقیقه قبل با حرارت 200 درجه سانتی گردا گرم می کنیم.

 

مایع را در قیف ریخته و در سینی فر، قیف می زنیم. سینی را ابتدا به مدت 15 دقیقه در فر با درجه 200 می گذاریم تا شیرینی ها پف کند بعد حرارت را کم کرده و 170 می گذاریم و می گذاریم تا 20 دقیقه دیگه پخته شود. بسته به فر، ممکنه مدت زمان بیشتر یا کمتری نیاز باشه.

 

بعد شیرینی ها رو از فر خارج کرده می گذاریم سرد شود. سپس با قیف داخلش را خامه فرم داده شده پر می کنیم.:icon_gol:

 

uo8541dc9bs8yycc9c62.jpg

  • Like 10
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...