masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ خانم سیلویا والریو، دختر 18 ساله ایتالیایی و مولف کتاب یک روزی یک رییس جمهوری بود، محمود احمدی نژاد رییس جمهوری ایران را تنها مرد واقعی در عرصه جهانی دانسته است. به گزارش ایران ناز نویسنده ایتالیایی این کتاب در گفت وگو با خبرگزاری رسمی ایتالیا (آنسا) گفت: احمدی نژاد تنهامرد روی زمین است، چرا که او هزاران فرسنگ به دور از هر نوع مد، پوچی و خودبینی است. وی افزود: می خواهم با احمدی نژاد رییس جمهوری ایران ازدواج کنم. احمدی نژاد چیز کمی نیست، او یک نوآور و مبدع در عصر ما است. او هولوکاست را نفی کرده و به فکر استفاده از انرژی هسته ای است. وی اپوزیسیون را خاموش و آمریکا را تهدید می کند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام این نویسنده ایتالیایی، گفت: البته او به زنان اجازه نمیدهد تا حجاب خود را بردارند، اما این به هیچ وجه یک مساله نیست. چرا زنان ایرانی آنقدر علاقه دارند تبدیل به زنان غربی شوند؟ شاید آنها دوست دارند تبدیل به مدیرانی شوند که زندگی خود را از شرکتی به شرکت دیگرگذرانده و خود را به خاطر سفرهای متعدد به خارج از کشور غیر جذاب می کنند. وی افزود: برخی ها عقیده دارند که رهایی از قید و بندها تنها به مشکلات آنها می افزاید،اما این افراد آنقدر صادق نیستند تا این موضوع را اذعان کنند. وی گفت: من هیچ گرایش سیاسی به چپ و راست ندارم، ولی به نظر من رییس جمهوری ایران واقعا تنها فردی است که رفتار او فراتر از نظم سیاسی حاکم برجهان است. کتاب 81 صفحه ای یک روزی یک رییس جمهوری بود در کتابفروشی های سراسر ایتالیابه قیمت 9 یورو عرضه شده است. 10 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ این می خوادازنزدیک روی ایشون کارکنه ببینه این چی بود؟ 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ کی کتابشو خونده؟باید مطالبشو فهمید چی نوشته بعد نظر داد اما خیلی خنده داره:ws28: 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۴ یه دختر 18 ساله نوشته؟! ینی اون میدونه هولوکاست و انرژی هسته ای و اپوزیسیون چیه؟؟؟ دمش گرم خدایی 6 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ عجب :ws28: ایناراولش کن بابامی خوان دوباره بیارنش کارناتمام .....تمام کنه امضات چقدرزیباهست هروقت نقلقول می کنی یاپست می دی امضات رامی خونم. 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ عشق زیاد تبدیل به جنون میشه اینم یه نوعشه 5 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ حالا کاری به منبع خبر ندارم یا اینکه واقعا ما خب چه دیدگاهی نسبت به احمدی نژاد داریم اما دوستان واقعا من دیدم کسانی رو که خصوصا افراط گرایان اسلامی در ترکیه و یا کشورهای مسلمان افریقایی و...که واقعا احمدی نژاد رو یه قهرمان میشناختند . 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ حالا کاری به منبع خبر ندارم یا اینکه واقعا ما خب چه دیدگاهی نسبت به احمدی نژاد داریم اما دوستان واقعا من دیدم کسانی رو که خصوصا افراط گرایان اسلامی در ترکیه و یا کشورهای مسلمان افریقایی و...که واقعا احمدی نژاد رو یه قهرمان میشناختند . دقیقا 2 لینک به دیدگاه
~MARYAM~ 264 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ به اين خانوم نميخوره 18 سالش باشه! حالا من كاري ندارم به اينكه كي خوبه كي بد ولي در كشورهايي كه دولتشون گوش به فرمان آمريكا هستن مردم به كسي كه در عرصه سياست با شجاعت حرف ميزنه روي خوش نشون ميدن حالا نيايين بريزن سرم بگين تو طرفدار فلاني هستي من نه چپم نه راست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده